Закон про неприпустимості: Як ви хочете

Законодавство про затримання, що для того, щоб досягти нічого в фізичному Всесвіті, ви повинні відмовитися від вашого вкладення до того, що ви хочете досягти. Це не означає, що ви відмовляєтеся від вашого бажання. Ви не відмовляєтеся від наміру або бажання. Ви віддаєте заявку на результат.

Має дуже потужний ефект. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Будь-яке бажання можна досягти через непривабливість, тому що непривабливість залишається на абсолютній впевненості в силі вашого істинного себе.

Пристосування, з іншого боку, ґрунтується на страхі і почуттях небезпеки, а необхідність у впевненості стебла не знаючи Вашої вірності.

Джерело багатства, достаток, і все інше в фізичному світі є Ваше само; це свідомість, яка знає, як задовольнити будь-яку потребу. Все інше - просто символи: автомобілі, будинки, гроші, одяг, літаки. Символи: вони приходять і йдуть. Символи шасі, як популують карту замість реальної території. Це створює тривожність і в кінцевому підсумку призводить до самотності, тому що ви змінюєте себе на символи вашого себе.

Пристосування народжується від страшності свідомості, тому що вкладення завжди вкладається до символів. Недостаток є синонімом з багатою свідомістю, оскільки непривабливість створює свободу для творчості. й

Жой і сміху можливо тільки при відсутності вкладення на дотик. Символи багатства створюються спонтанно і без зусиль.

Якщо не виникає, ми стаємо в'язницями бездоповідності, безнадійності, земної потреби, п'ятдесяти турбот, загальної незламності і надмірної серйозності – все, що характерно для звичайного існування і бідної свідомості.

По-справжньому багата свідомість є можливість отримати те, що ви хочете, в будь-який час ви хочете, з найменшими зусиллями.

Щоб зрозуміти основи цього досвіду, необхідно захопити мудрість невизначеності. У цій мудрості ви знайдете свободу, щоб створити те, що ви хочете.

Люди постійно шукають впевненості, але ви знайдете, що впевненість в собі є дуже ефемерною. Навіть вкладення грошей є ознакою небезпеки. Ви можете сказати, "Коли у мене є X мільйонів доларів, я відчуваю себе безпечною." Я буду фінансово незалежним і зможе піти на відпочинок. Тоді я можу зробити все, що я хочу зробити. Але це ніколи не буває - це ніколи не буває.

Він, хто прагне до впевненості, переслідує його життя, але він ніколи не знайде його. Це буде залишатися ілюзія і ефемера, тому що гроші тільки ніколи не дає певненості. Нарахування грошей завжди створить відчуття небезпеки, незалежно від того, скільки грошей ви маєте в банку. По суті, більшість з тих, хто з найбільш грошима є найпривабливіших.

Пошук впевненості – ілюзія. Згідно з давньою мудрістю, рішення цієї дилеми лежить в мудрості невизначеності, або мудрості невизначеності. Це означає, що пошук певності та впевненості насправді є вкладенням до відома. Але що відомо? Відомий є минулим. Відомий нічого, але тюрма кондиціювання. Не існує розвитку. І коли немає розвитку, виникає застій, ентропія, розлад і з'єднання.

З іншого боку, невизначеність є родючим грунтом чистої творчості та свободи. Неперевагомі засоби, що надходять в невідомий в будь-який момент нашого існування. Невідоме поле всіх можливостей, вічно свіжі, вічно нові, завжди відкриті до нових проявів. Без невизначеності і невідомого життя стає просто засміченим повторенням зношених спогадів. Ви стаєте жертвою минулого, і ваш тягар сьогодні є Ваше само, запозичене з вчора.

Подаруйте свою в'язкість відомому, кроку в невідомому, і ви знайдете себе в полі всіх можливостей. Ваша готовність ввести в невідоме, принесе вам мудрість своєї невизначеності. Це означає, що кожен момент ви чекаєте приємного хвилювання, пригоди, таємницю. Ви дізнаєтеся всю красу життя - її магія, вічне свято інтоксикації життя і торжество власного духу.

Щодня ви будете хвилюватися, що може статися в полі всіх можливостей. Коли ви відчуваєте почуття невизначеності, ви на правій трасі, тому не даєте його. Ви не повинні мати повну і міцну ідею того, що ви будете робити наступний тиждень або наступний рік, тому що коли у вас є дуже чітка ідея того, що відбувається, і коли ви щільно приєднується до цього бачення, ви блокуєте весь спектр можливостей.

Однією з характерних особливостей поля всіх можливостей є нескінченний взаємозв'язок. Для отримання призначеного результату поле може організувати нескінченну кількість космічних подій. Але коли ви прикріпите, ваш намір фіксується жорсткою позицією вашого розуму і ви втратите гнучкість, творчість і спонтаненість, властива галузі. Коли є вкладення, ви позбавляєте бажання гнучкості та плинності, захоплюючи її в жорсткі коробки, які заважають весь творчий процес.

Законодавство про затримання не суперечить Закону про намір і відчай, встановлення призначення. Ви все ще маєте намір піти в певному напрямку, ви все ще маєте мету. Однак між точкою А і точкою Б є нескінченна кількість можливостей. Ви можете змінити напрямок в будь-який момент. Ви відштовхуєте проблему меншою, що дозволить вам зберегти сповіщення на можливості.

За допомогою Закону про затримання прискорює весь процес еволюції. Коли ви розумієте цей закон, не відчуваєте необхідності прийняття рішення. Коли ви вирішуєте проблеми, ви тільки створюєте нові. Але якщо ви фокусуєте вашу увагу на невизначеності та неоднозначності годинників, чекайте рішення, щоб виходити з плутанини та хаосу, що виникає вражень.

Цей стан оповіщення — наша приготовка в даний час, в галузі невизначеності — зв'язує вашу мету і вашу намір і дозволяє охопити можливість. Що таке можливість? В кожній задачі, яка виникає в житті. Будь-яка проблема - запорука можливості відмінних переваг. Коли ви усвідомите це, ви стаєте відкритим для цілого спектру можливостей – і це приносить в життя таємничість, диво, приємне хвилювання, захоплююча пригода.

Ви можете подивитися на будь-яку проблему, яка виникає у вашому житті як можливість, яка обіцяє вам чудові переваги. Ви завжди можете залишатися оповіщенням можливостей. Коли ваша готовність відповідає можливості, рішення спонтанно.

В результаті часто називаються «погляд». Займається не більше, ніж бажання і можливість разом. Коли вони змішують з попередженням про хаос, прийняття рішення про те, що переваги та перспективи розвитку для вас та тих, хто вступає в контакт з вами.

Це ідеальний рецепт успіху, і він базується на Законі про затримання.

Застосування Закону про затримання

Я хочу, щоб зробити Закон про роботу, вказавши наступні кроки:

1,1 км Я даю своє слово з сьогоднішнього дня, щоб залишатися незабутнім. Я дам себе і всіх, хто навколо мене, щоб бути, як вони є. Я не збираюсь, що я повинен бути. Я не змусить вирішити проблему, створюючи нові проблеми. Чи можу я брати участь в тому, що я залишаюся незапланованою.

2,2 км Відтепер я побачу невизначеність як важлива частина мого досвіду. З моїм бажанням прийняти невизначеність, рішення будуть спонтанно, без проблем, без настій, розладу і хаосу. Непевно, що проблема здається, більш впевнена, що я відчуваю, тому що невизначеність мій шлях до свободи. Я знаю свою впевненість.

3. У Хочу увійти в поле всіх можливостей і засвідчити приємне хвилювання, яке чекає мене, коли я залишаюся відкритим для нескінченності вибору. Коли я входжу в поле всіх можливостей, я знаю магію і секрети життя, життя буде веселим і цікавим пригодам.

浜у 涓 蹇