Електричний кросовер Теґи Я

Спеціаліст з візуалізації голландських зображень Remco Meulendijk представив своє бачення майбутнього Tesla Model Y та створив комп’ютерну візуалізацію.

Теґи Електричний автомобіль Y є очікуваною моделлю кросоверу на основі моделі 3. Передбачається, що новий автомобіль буде побудований таким чином, як чинна модель X SUV створена на платформі Model S Fastback.

Четверта модель буде запущена для завершення лінійки S3XY. Модель Y буде використовувати платформу Модель 3 і, очевидно, буде коштувати трохи більше, Molendijk писав в блозі.

До «три», ймовірно, будуть технічні характеристики бюджетного електроперемикача – 4 секунди до 100 км / год і близько 350 км на одному заряді акумулятора.

Лист «Я» в ім'я електромобілів нагадує відносини з кросовером Модель X, але екзотичні двері «фалконові крила» моделі бюджету навряд чи отримають. На даний момент вартість моделі Y залишається таємницею, але, очевидно, враховуючи, що Модель 3 витрати від 35 тис. дол., початкова ціна компактного SV Tesla почне десь на 40 тис. дол. США.

Дата випуску цієї моделі ще не була оголошена, але компанія підкаже кілька разів, що це буде одночасно, як і запуск моделі 3, запланованого на кінець 2017 року.