05.06. Шість Днів, які шокують світ

Червень

9113643

Ви не думаєте про те, що ти можеш подивитися на різні джерела. І це право зробити. Але факт залишається те, що в 1967 році Араби продовжували розглядати Ізраїлю як історичний і територіальний нерозуміння і всі їх дії підтвердили цей факт. Тексти пісень, а це означає: Не мій Бог ви думаєте, що я думаю, що євреї в цій матерії були білий і пухнастий, ваш гай. Стан буде йти.
Причини відриву війни, які в кінцевому підсумку стали Шост-Day War, були більш ніж достатньо. В принципі достатньо сказати про проект диверсії водних притоків Йордану, який позбавив Ізраїлеву більшість вод річки. Ізраїль не Фінляндія, з водними ресурсами не щільний, тому об'єктований до будівництва канального категорично. Спочатку в письмовій формі, потім в повітрі. Вони сильно загартовані і сильно загортають.
Питання відрізняється. У реальній, без понту, протистояння. Ізраїльська армія воювала в цікавому середовищі. Три арабських армій, які змушені боротися в реальному житті (найбільші всі інші демонстрували підтримку, але не брали участь у бойових діях). Єгипт, Сирія та Йорданія були загальними перевагами Цахал. У потужність - 360 для 264 тис. осіб, танків - 2000 за 800, авіа - 770 за 300. Плюс (або мінус) до цього, МІГ єгиптян і сирійців були більш серйозними за характеристиками, ніж Мірджі, які володіють євреями. І цистерни, з якими Радянський Союз, як і раніше поставляли Араби, були набагато крутіше, ніж Британські Цахальні цистерни. І Ізраїль був в кільці - дивився на мапі.
І виявилося, що в кінці мало і не найнадійніших з військовим обладнанням, Ізраїль подрібнила три араби навпіл, втратила 777 осіб проти 15,000 від Арабів (також, шкода, це надзвичайно важливо, з очей до того, як і через що були отримані перемоги Союзу у світовій війні).
Ти можеш говорити довго про попередню страйк, про єврейську слухання - хто, Бог, запобіжить вас від отримання попереду? Більш того, обидві сторони готувалися до війни. І, крім того, це було третє зіткнення з результатом. Так ви можете піти на два фронти. Якщо ви можете.
Набагато пізніше Ігор Губерман написав в одному з «Гаріков»:

На ніч влада з
Дика мрія порушує королівські яйця
Китайська боротьба з євреями.
І євреї породили як китайці.