491
Спробуйте смачний десерт «Павлова»
Якщо є щось, що можна вважати найважливішою Австралійською стравою, це, безумовно, торт "Павлов" - десерт, придуманий на честь великої російської балериної Анни Павлови, який походив в Австралію в 20-х роках минулого століття. Проблема в тому, що під час цього туру Павлова також відвідала Нова Зеландія.
Це призвело до нескінченного спору за право називати місце народження Пав, так як обидва країни відносяться до цього смачного меренга торта на короткий термін. Правда полягає в тому, що «Азій» і «Ківі» не погоджуються на багато. На прикладі цього історичного феду є цікавим оповіданням актора Руссела Крова, який є Нова Зеландія, але живе протягом багатьох років в Австралії, не може отримати австралійське громадянство.
р.
В останні роки теорія з'явилася, що ні Аустарлія, ні Нова Зеландія придумав рецепт Пав, але це сталося з Америки, де вона в свою чергу прийшла з Німеччини.
Проте, нові зеландці та Австраліани продовжують пишатися своїм винахідником. Нова Зеландія, яка також вважає себе родзинкою ківі, прикрашає десерт з цими зеленими фруктами, в той час як Австралійські, швидше за все, використовувати полуницю та інші ягоди та фрукти.
Я не маю своєї теорії про походження Павлови, але з того, як я зробив десерт з полуницею, я швидше за все, гравітую до австралійської версії.
Інгредієнт:
4 білки, кімнатна температура;
225 грам цукрового порошку;
1 ст.л. кукурудзи крохмалю;
2 ч.л. оцту;
1⁄2 ч.л. ванільної сутності;
полуниця.
Для крему:
1 склянка жирного крему (35%);
3 ст.л. цукрового піску;
1 ст. л. лимонного соку;
ванільна сутність.
Підготовка:
Нагріваємо духовку до 150С.
Збити білки при низькій швидкості до м'якої піни, потім збільшити швидкість і почати додавати цукровий пісок на 1 ст.
Кріплення до отримання товстої блискучої піни.
У збитих цукровими білками додайте оцет, ванільний сутність і кукурудзяний крохмаль, перемішайте з королою.
На аркуші хлібопекарського паперу намалюйте коло діаметром 22-23 см.
Ложка викладаємо білкову масу в колі, роблячи депресію в центрі (як гніздо).
Ви можете надати будь-яку красиву форму.
Випікайте в духовці 1 годину, а потім дайте торт настояти ще 1 годину в закритій духовці без нагріву.
Збийте вершки лимонним соком і цукровою пудрою.
Поставте крем в центр торта і прикрасить будь-які свіжі фрукти і ягоди (суниця, малина, ожина, ківі, банани, чорниця).
Автор: Ольга Бакланова
Це призвело до нескінченного спору за право називати місце народження Пав, так як обидва країни відносяться до цього смачного меренга торта на короткий термін. Правда полягає в тому, що «Азій» і «Ківі» не погоджуються на багато. На прикладі цього історичного феду є цікавим оповіданням актора Руссела Крова, який є Нова Зеландія, але живе протягом багатьох років в Австралії, не може отримати австралійське громадянство.
р.
В останні роки теорія з'явилася, що ні Аустарлія, ні Нова Зеландія придумав рецепт Пав, але це сталося з Америки, де вона в свою чергу прийшла з Німеччини.
Проте, нові зеландці та Австраліани продовжують пишатися своїм винахідником. Нова Зеландія, яка також вважає себе родзинкою ківі, прикрашає десерт з цими зеленими фруктами, в той час як Австралійські, швидше за все, використовувати полуницю та інші ягоди та фрукти.
Я не маю своєї теорії про походження Павлови, але з того, як я зробив десерт з полуницею, я швидше за все, гравітую до австралійської версії.
Інгредієнт:
4 білки, кімнатна температура;
225 грам цукрового порошку;
1 ст.л. кукурудзи крохмалю;
2 ч.л. оцту;
1⁄2 ч.л. ванільної сутності;
полуниця.
Для крему:
1 склянка жирного крему (35%);
3 ст.л. цукрового піску;
1 ст. л. лимонного соку;
ванільна сутність.
Підготовка:
Нагріваємо духовку до 150С.
Збити білки при низькій швидкості до м'якої піни, потім збільшити швидкість і почати додавати цукровий пісок на 1 ст.
Кріплення до отримання товстої блискучої піни.
У збитих цукровими білками додайте оцет, ванільний сутність і кукурудзяний крохмаль, перемішайте з королою.
На аркуші хлібопекарського паперу намалюйте коло діаметром 22-23 см.
Ложка викладаємо білкову масу в колі, роблячи депресію в центрі (як гніздо).
Ви можете надати будь-яку красиву форму.
Випікайте в духовці 1 годину, а потім дайте торт настояти ще 1 годину в закритій духовці без нагріву.
Збийте вершки лимонним соком і цукровою пудрою.
Поставте крем в центр торта і прикрасить будь-які свіжі фрукти і ягоди (суниця, малина, ожина, ківі, банани, чорниця).
Автор: Ольга Бакланова