«Три троянди і один бур’ян» від Sylvester Stallone

Фото Сильвестра Столона і його три дочки з такою приборкою зібрано п'ятдесят тисяч вподобань вже 10 годин після публікації в Instagram зірка. Веб-сайт Публікація декількох фото з персонального Instagram Sly.

Сьогодні він 69 і його дружина, актриса і модель Jennifer Flavin, 22 років молодший. У них три красиві дочки: Софія 20 років, Сістина 18 років, і молодший Скарлетт 14 років.

Софія на шляху до свого гольф-туру. Я сподіваюсь, що це волосся не бруднить її спинці!

Фото опубліковано Sly Stallone (@officialslystallone) 14 травня 2016 в 4:55pm PDT

На правому плечі Stallone є вражаючою татуючою, яка зображує гарну дружину в оточенні трьох червоних троянд. Вони представляють три улюблених дочок.

544334 Габаритний зображення

Дівчата намагаються самі в моделювальному бізнесі, як мати, так і в кіно: молодший старенький в кінофільмі «Давайте мені, якщо ви можете». Але, нарешті, в питаннях кар'єри "розум" ще не визначилися.

Вирощування швидко!

Фото опубліковано Sly Stallone (@officialslystallone) 12 травня 2016 в 10:43pm PDT

Намагатися отримати телефон назад.

Фото опубліковано Sly Stallone (@officialslystallone) на 10 квітня 2016 в 7:11pm PDT

Свята перемога

Фото опублікована Sly Stallone (@officialslystallone) на 9 квітня 2016 в 2:17pm PDT

Три троянди і один бур'ян.

Фото опубліковано Sly Stallone (@officialslystallone) на 1 червня 2016 в 9:54am PDT

Дженніфер і мене від Оскарської гонки великий Moreno справа що відбувається!

Фото опублікована Sly Stallone (@officialslystallone) 28.02.2016 в 3:41pm PST

English, Українська, Français...