564
Француженка показала фото продуктів харчування, які в Росії називають «Французькою» кухнею. Незабутня реакція
Р
росіяни люблять їсти, багато і серце. Вони люблять спробувати нові речі. Ми вирішили побачити, що буде відбуватися, якщо ми продемонстрували французькі шедеври приготування, які ми, росіяни, розглянемо французьку. Про нас, Франція! Веб-сайт Buzzfeed публікує результати експерименту від Buzzfeed редакторів, які попросили французи оцінити тип їжі, який в Росії називають «Французькою» кухнею.
Шаурма з червоним вином "Хато Руж"
Аайс: Ха-ха-ха-га! Шаурма добре виглядає, але я не думаю, що мій шлунок прийматиме його з пляшки Чато Роуг.
Ерік: Це виглядає так сумно. На жаль, я сподіваюся, що я ніколи не спробую.
Асма: Вона виглядає дивний. Але потрібно намагатися перед слуханням цієї комбінації.
Червоний ікра сумка
Ерік: Я зупинюсь тут. Багети можна знайти тільки у Франції. І ніде ще.
Жов: Якщо хліб був сифілісом, що це буде виглядати.
Дженніфер: Ні.
Штани з ковбасою і сиром
Анаї: Що б це не було До своєї сім'ї та його країни. Дуже неправильно виглядає. І крісант так блідий і страшний. Навіть кінь доторкнутися до нього страшно.
Jules: Так болючий і сумний.
Асма: No. Ні, ні, ні.
Французьке м'ясо
Anais: Дивитися awful, але апетитний! Я з похмілля, тому що не їсти це?
О, це дійсно OK.
Дума: Насправді, так!
Шампанське з рулонами
Аайс: Це блискуча ідея! Що робити зараз – шампанське і суші!
Ерік: Ох, Еліт. Це все інше.
Jules: Картина не відхиляється мене, але я не схожий на те, як виглядає шампанське.
Дженніфер: Це найкраща ідея!
Асма: Що краще з шампанським. Я повністю погоджуюсь.
французька macaroon
Анаї: Макаруни мають грип.
Не поганий, але це не французька їжа.
Сирна тарілка
Аайс: Я не можу сказати фото погано. Деякі сирні тарілки у Франції виглядають так само, як це. Але мед – відходи.
Ерік: Всі права. Але ви поставите шоколад або кетчуп посередині! Зареєструватися
Jennifer: Я впевнений, що ви можете зробити більше. Але спробуйте нічого.
Асма: Мед і виноград -- DA-A-A-A. У Франції ми хочемо додати принаймні два інгредієнти до сиру. Чому б вирізати сир так малим? Це недостатньо. Просто поставте велику пластину, дайте людям ножі, і дайте їм якомога більше, ніж вони хочуть.
Французький цибулевий суп
Ерік: Looks fucking sad.
Дженніфер: Це виглядає дійсно, дійсно погано. Що в спині? Салат?
Когнак з шоколадом, ковбасою та сиром
Анайс: ЛОЛ. Ноп.
Ерік: Якщо садиби були продукти харчування, це те, що він буде виглядати.
Jules: Ніцца. Я не розумію.
Шоколад? Що не так з вами?
французька kish
Ерік: OK, це, мабуть, єдине блюдо я спробую тут. Я втратив надію.
Дженніфер: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Асма: Це не гарна картина. Але брокколі і сир насправді дуже смачні приготуванні правильно.
через bigpicture.ru ? p=775599
росіяни люблять їсти, багато і серце. Вони люблять спробувати нові речі. Ми вирішили побачити, що буде відбуватися, якщо ми продемонстрували французькі шедеври приготування, які ми, росіяни, розглянемо французьку. Про нас, Франція! Веб-сайт Buzzfeed публікує результати експерименту від Buzzfeed редакторів, які попросили французи оцінити тип їжі, який в Росії називають «Французькою» кухнею.
Шаурма з червоним вином "Хато Руж"
Аайс: Ха-ха-ха-га! Шаурма добре виглядає, але я не думаю, що мій шлунок прийматиме його з пляшки Чато Роуг.
Ерік: Це виглядає так сумно. На жаль, я сподіваюся, що я ніколи не спробую.
Асма: Вона виглядає дивний. Але потрібно намагатися перед слуханням цієї комбінації.
Червоний ікра сумка
Ерік: Я зупинюсь тут. Багети можна знайти тільки у Франції. І ніде ще.
Жов: Якщо хліб був сифілісом, що це буде виглядати.
Дженніфер: Ні.
Штани з ковбасою і сиром
Анаї: Що б це не було До своєї сім'ї та його країни. Дуже неправильно виглядає. І крісант так блідий і страшний. Навіть кінь доторкнутися до нього страшно.
Jules: Так болючий і сумний.
Асма: No. Ні, ні, ні.
Французьке м'ясо
Anais: Дивитися awful, але апетитний! Я з похмілля, тому що не їсти це?
О, це дійсно OK.
Дума: Насправді, так!
Шампанське з рулонами
Аайс: Це блискуча ідея! Що робити зараз – шампанське і суші!
Ерік: Ох, Еліт. Це все інше.
Jules: Картина не відхиляється мене, але я не схожий на те, як виглядає шампанське.
Дженніфер: Це найкраща ідея!
Асма: Що краще з шампанським. Я повністю погоджуюсь.
французька macaroon
Анаї: Макаруни мають грип.
Не поганий, але це не французька їжа.
Сирна тарілка
Аайс: Я не можу сказати фото погано. Деякі сирні тарілки у Франції виглядають так само, як це. Але мед – відходи.
Ерік: Всі права. Але ви поставите шоколад або кетчуп посередині! Зареєструватися
Jennifer: Я впевнений, що ви можете зробити більше. Але спробуйте нічого.
Асма: Мед і виноград -- DA-A-A-A. У Франції ми хочемо додати принаймні два інгредієнти до сиру. Чому б вирізати сир так малим? Це недостатньо. Просто поставте велику пластину, дайте людям ножі, і дайте їм якомога більше, ніж вони хочуть.
Французький цибулевий суп
Ерік: Looks fucking sad.
Дженніфер: Це виглядає дійсно, дійсно погано. Що в спині? Салат?
Когнак з шоколадом, ковбасою та сиром
Анайс: ЛОЛ. Ноп.
Ерік: Якщо садиби були продукти харчування, це те, що він буде виглядати.
Jules: Ніцца. Я не розумію.
Шоколад? Що не так з вами?
французька kish
Ерік: OK, це, мабуть, єдине блюдо я спробую тут. Я втратив надію.
Дженніфер: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Асма: Це не гарна картина. Але брокколі і сир насправді дуже смачні приготуванні правильно.
через bigpicture.ru ? p=775599