Сучасне бачення питання швидкості практично неоднозначне: швидко – добре, повільне – погано. Ми намагаємось швидко працювати, швидко думати, адаптуватися, вирішувати тисячі питань одночасно (тобто швидше), швидко відновити після пологів/хвиль/виходів, швидко навчатися, зробити мільйон ще швидше.
Які найбільш поширені скарги про себе і наших дітей? - "Чому ти копати?" "Як уповільнити вас, страшно!" «Лорд, як довго я можу чекати?» «Здрастуйте!» «Ми будемо пізнати і це все через тебе!» "Ви завжди красти, як кип'ятий літати!" Список проходить практично невизначено.
У цьому контексті запропонована психотерапевта до «низу» сприймається як провокація або Божество. «Я не маю часу, радимо мені уповільнити? ?
Р
З'ясуйте, чому уповільнити, і що це означає?
Повільний вниз не закінчується сам, але засіб. Засіб для переходу від режиму feverish-concerned до іншого є спокійною і вимірюваною, щоб відчувати спокій і впевненість.
Щоб продовжити час, щоб помітити, що відбувається. Прийміть достатній час для прийняття рішень. Повідомлення про те, що вже було зроблено в бізнесі.
Це можна зробити лише шляхом уповільнення: Повільне дихання, подовження видихання. Слабкий потік стрімких думок, спрямованих на ваш досвід і потреби. Повільні рухи, щоб відчути, які частини тіла перевищені і, за допомогою дихання і уваги до цих частин, знімаючи надлишок напруги.
Повільне зниження дозволяє помітити і завершити навіть дрібні речі, що означає звільнення енергії «консервованої» в цих незакінченних процесах.
Тим, хто ризик уповільнює помітку, що є час і можливість знайти творчі рішення, зробити вибір замість автоматичного повторення старих неефективних дій, і просто почати жити, не просто бігати і обертати.
Як парадоксичне, як це звучить, уповільнення може допомогти вам зробити більше. Це тому, що шляхом отримання шини і автоматичного повторення деяких дій швидше і швидше, ми робимо багато, але іноді робимо «займати» і не робимо необхідних речей. Ми всі знаємо від математики, що найкоротший шлях від точки до точки є прямим рядком. Але життя не схожа на математичну проблему.
Будь-яка мама була впевнена в собі досвід, який технічно простий і теоретично ефективний розчин не завжди став простим і швидким.
Наприклад, теоретично, найшвидший спосіб купання молодої дитини полягає в тому, щоб швидко подрібнити її під душем. Але на практиці (враховуючи стійкість, кричущий, стрибаючи з рук, збираючи заплітну воду і приварюють нерви, а час для затишку дитини і відновлення сил і миру розуму матері), цей метод не завжди і не з кожним малюком стає найбільш економним.
Іноді це швидше, щоб отримати чисту дитину, якщо ви обираєте, якби довший спосіб: набрати ванну, розповісти казку про воду, в грі перетягнути дитину в ванну з іграшками, поводити на піну разом або збирати краплі з стін.
Але не можна знайти економний і зручний спосіб зробити його швидше і простіше, якщо ви не даєте собі час, щоб знайти це рішення, якщо ви не перестаєте і просите себе: «Що я хочу і що мені зараз? й
Зареєструватися
Для тих, хто боїться почати рух, як літати в меді, і не встигнути, хочу запропонувати невеликий експеримент. Спробуйте не дуже критичну ситуацію для вас, щоб діяти не звично, але трохи уповільнює. Наприклад, не перейдемо по квартирі з чудесами логістики: одночасно захоплюючи плиту, дитину під рукою і одночасно перевіряємо e-mail, але в іншому випадку: закріплюємо вашу увагу на кожну побутову дію, відокремлюючи окремий необхідний час для нього.
Якщо у вас є можливість залишити свій бізнес-процес одночасно або він завершений (наприклад, чайник, чайник, чайник).
Звуки трохи божевільні? Спробуйте і порівняти годинник, це набагато повільніше, ніж намагатися зробити багато речей одночасно?
І перевірте здоров’я – як ви втомилися? Якщо ви дуже незнайомі з цією поведінкою, то спочатку може бути своєрідна психічна втома (від незвичайності завдання і через тривогу), але тіло повинно стати простіше.