Кращий великий мультфільм фестиваль

Мультфільми
Я люблю мультфільми :. І нещодавно в Москві, на дев'ять майданчиках відбувся фестиваль «Великої мультфільму». Я запрошую, щоб побачити вибір кращих 5 анімаційних фільмів, показаних на фестивалі.

Доставка / Доставка.

Режисер: Till Nowak
Автор Till Nowak.
Художники: Тіл Новак.
Студія: Карбокс.

Дата виходу: 2005.
Країна: Німеччина.
Тривалість: 08.42.

Смачний!
Але цей мультфільм просто дивився мене. Тепер це один з улюблених мультфільмів з дуже вражаючим саундтреком.
Промисловий депресивний світ, який тільки має опалювальні сірі заводи з трубами, які димують чорний нестійкий дим. У цей фарш і дизтопський світ - квітка. А потім він отримує дивну посилку - білу коробку, шукаю в якій...
Так, подивіться на себе. Обов'язково дивитися.

Кролик / Кролик.

Режисер: Run Wrake.
Студія: "Sclah Films."

Дата виходу: 2005.
Країна: Велика Британія.
Тривалість: 08.26.

Один з улюблених мультфільмів. Ми чекаємо на Кролик.
Напевно відомий мультфільм в Інтернеті.
Все відразу вражає: саундтрек, графіка (знімки мають стиль карток, які англійські діти навчилися читати в 1950-х роках; поруч з кожним предметом підписано, що це «обличччя», «вік», «дерево» і так далі), і сюжет.
Дівчина дивилася на кролика і захотіла зчеплення. Дівчинка і хлопчик зловити кролика (бой стрибає на нього з дерева і дрочить його) і розрізати його вгору. З тіла кролика ідол стрибає, що вимагає варення і переходить в дорогоцінні камені. Після з'ясування, як заробити гроші, хлопчик і дівчина, для залучення мух, вбити корів і вирізати їх вгору. Але в кінці кролик йде...
Вище всі хвалі.

«Insomnia» – це незакінченна версія, яка відповідає вимогам авторського права.

Режисер: Володимир Лесцов.
Художники: Володимир Лесцов, Тайга Зіл, Іева Сміт, Діта Сміт.
Студія: Кіностудія RIJA.

Дата виходу: 2004.
Країна: Латвія.
Тривалість: 07.

Дуже атмосферний мультфільм.
«Для того, як ви її годуєте. Все, що вона потребує від вас, є мішок молока десь між сну і реальністю. Її ім'я є безсоння. Після декількох сонних ночей ви розумієте, де небажання спати приходить з: вночі це здається, ніби день ще не над, думки спина в голову, плани зроблені. Цей дивовижний фільм точно відображає цей стан, процитувати з офіційного сайту фестивалю Big Cartoon.

«У сусідстві міста»

Режисер: Josko Marusic
Студія: Ars Animata Studio

Дата виходу: 2006.
Країна: Хорватія.
Тривалість: 09.10.

Дуже хороший мультфільм (який дуже добре намальований).
Я рекомендую всім, хто любить або любить.
Хлопець і дівчина зустрічають на пляжі, біля міста. Це як відбувається їх життя в районі міста, де відбуваються зміни.

"Dispatch" / "Le Regulateur".

Режисер: Філіпп Гремматеопулос
Автор: Філіп Греммаматопулос.
Художник: Філіп Гремматеопулос.
Студія: "Haidouk! Фільми."

Дата виходу: 2004.
Країна: Франція.
Тривалість: 15.30.

Найкрасивіші мультфільми на фестивалі.
Фільм страшний і трохи божевільний. У мультфільмі мені багато. У мене був страшний сон після нього. Я не відчув її зараз, але дитина від Dispatcher уві сні була лялькою, яка всім раджу позбутися від, інакше нещастя почнеться. Я не позбавлявся від неї. страшний сон.
Так пара вибирає дитину. Вибір не дуже простий - спочатку потрібно вибрати душу (то він зрізається пуповинним шнуром і батьками перенесуть дитину пуповинним шнуром, як повітряна куля). Потім руки, ноги, очі. І проблема вибору може привести до кварелі. Можливо, дитина відповідальна за помилки батьків?
Все, що тягнеться дивовижним способом. Неповторний саундтрек.
Кращий мультфільм.

Українська