Художник створює магічні сукні з квітів

Фейсбук-інтернет Закупівля зернових культур в Україні Вот только одеты модницы не в ткані, а в цветочных кусках. Яркие, нежданні і элегантні — ее работы пропривабливі женские и превенест.

Рециси Про нас и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и

Щиро вітаємо всіх! Не забудьте шукати і знайти краси всюди! ❤. #freesia #flowerdress #happyjune #pink #fashionillustration #byGraceCiao

Фотозвіт Грейс Айо (@grace_ciao)

Май 31 2016 в 6:52 PDT

й «З усіх подарунків, що життя має запропонувати, любляча мати є найбільшим з них!» Чи можна ви вгадати всі квіти, які використовуються в цій ілюстрації? Цей принт Дня Матері тепер доступний для покупки в магазині! (Посилання в біо!)

Апр 18 2016 в 7:26 PDT

Моя ілюстрація починається з заготовки. Я даю квіти говорити мені і розповісти мені, що створити.? #eustoma. #fashionillustration #artwork #byGraceCiao #eustomaflowers #flowerdress #motherdaughter #mothersday2016

Апр 26 2016 в 7:58 PDT

Неважливо, що ви ростете, ви завжди будете мати маму маленьку дівчину. ❤ Psst ... Обмежене видання Мати День друку, що надходить до магазину найближчим часом! . #mothersday2016 #flowerdress #fashionillustration #byGraceCiao #amotherslove #motherdaughter

Апр 17 2016 в 7:15 PDT

Нема часу, як дівчина. Що ви і ваші найкращі, як зробити разом? :). #weekendloving #flowergirls #fashionillustration #byGraceCiao #springfashion #hydrangeas

Апр 16 2016 в 12:12 PDT

Про компанію Все, що я чи надію бути, я бачу маму. До моєї мами і всіх ваших! ; Ознайомитися з мамою, якщо вона в Instagram! ?. #peony #motherslove #fashionillustration #byGraceCiao #mothersday2016 #motherdaughter

Апр 12 2016 в 7:18 PDT

З Новим Роком! Уявіть ароматні тюльпани цього фіолетового чендсаму, що лікують ніс. Бажаєте Вам тільки найкращу удачу, любов і життя цього Нового року!

Фев 7 2016 в 9:31 PST

Знайти правильні пелюстки для створення шарованої квіткової сукні можна хитрощі. Зібрав його, як я хотів! :) #peony #flowerdress

Дек 17 2015 в 5:37 PST

Просто пара квітів амариллис перетворена в осусне червоне плаття ідеально підходить для зварювання навесні! Що таке глибоке червоне плаття приносить вам розум? :). #розмальовки #моделі #спрингмод #арилліс #спринг

Фотозвіт Grace Ciao (@grace_ciao) Мар 29 2016 в 6:27 PDT

Спеціальне ілюстроване для нареченого Який трилер привітати когось з власним створенням? Ознайомитися з другом, який вмирає вузол цього року!. #weddinginvites #fashionillustration #byGraceCiao #beautifulbride #couplegoals #flowerdresserdress

Май 14 2016 в 6:26 PDT

Ще одна спроба бути креативною з квітами!

Мар 5 2015 в 1:57 PST

Вдень сонця, що добре витрачається на тиждень змісту. У мене є великий! ?

29 Грудня 2015 в 9:00 PDT

Щиро дякую! Тексти пісень, а це означає: Дами, не забудьте бути вашим власним видом краси! ?

Квітень 3, 2015 в 10:54 PDT

Гідзони – це пачки радості! Які ваші улюблені квіти для освітлення настрою? :)

Мар 10 2016 в 5:42 PST

Ще одна версія сукні троянди. Цей предмет роботи введено в експлуатацію фестиваль Сеул Роуз. Я дуже рада відвідати Seoul Rose Garden це травень! Будь ласка, зв'яжіться з нами:

Апр 6 2015 в 5:32 PDT

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. й

Р/р 26004053158235

Фото на превью: Грейс Ciao

Смотрите так:
Когда добрих, чуй все це

Который понял, что такое сьчасте

www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/hudozhnik-kotoryj-ponyal-chto-takoe-schaste-1272815/