Відновлення болю: Зв'язки Травма Терапія

Ви знаєте, що таке психотерапія? Щоб жити реальність, правда, реальна реальність. Правда про ваш дитинства, або правду про ваш партнер. Не так легко запам'ятати цю правду, усвідомити її і відчути свідомість. Це не може бути зроблено зусиллям і розумом. Ця реальність дуже небезпечна для реалізації відразу, все - ви можете просто вмирати від болю, або не впоратися з собою.

І людина в терапії витягне, що реальність з себе. Кожен фрагмент правди, який витягується викликає величезну кількість емоцій і почуттів – сильний і дуже руйнівний. Таке як страх, гнів, клин, сором'язливість, ...

У терапевта є те, що це жах реальності може бути досвідченим, що він може мати справу. Але найголовніше, терапевт необхідний для отримання цих фрагментів реальності, які були можливо.

Оскільки в процесі вилучення больових відчуттів, це архів, який ви вірите, що ви не судите, що ви не оцінюєте, що ви не сказали рецепту «право» розчину до вашої проблеми, що ви не вірите в вас і що ви вірите в можливість загоєння, що ви не інстильовані в стереотипах і клішеах, таких як «Паренти повинні бути поважними, вони давали життя», «Дві люди повинні відлякати у відносинах», «Ви повинні мати можливість пробачити. й

Кожен правдивий фрагмент реальності приніс до світла. Спочатку приходить відмова: "Ні, вона не може бути... це мій чоловік... або це мій чоловік, ми одружені 20 років." . . ?

Тоді людина усвідомлює, що цей фрагмент є підрозділом його суб’єктивної реальності, і провини заливають на голову і душу, запалені усвідомленням. «Я лікував так, що я дав причину; Я зробив це, і це неправильно; Я був винним, що не вдалося вижити, і т.д. й

Після того, як це ісі душа провини, людина раптом стає відомою про його дії і поведінки в цьому фрагменті реальності, і усвідомлює, що він не робив ні-i-i-i-e-o для такого лікування. Починає ні наднирковий животик рятів і гнів - "як подарує тебе так з мною, на моєму довірі і любові, кохана людина божевільна, так що здатна мені?" і т.д.

Але після норадреналіну надходить адреналін, приносяжаючи страх, піднявши питання «втомитися або запустити». І незалежно від рішення, виникає нестерпний біль, страшний біль усвідомлення того, що люди близькі, щоб ви могли це зробити з вами. Це в цьому болю, що ви розумієте, що це означає подагувати.

Симулятивно з болем і ненависним надходить сором'язлива, тому що людина довго знає, що таке ставлення до нього, такі дії і поведінка до нього не є нормою. Чоловік знав, що він зробив нічого, щоб лікувати, як це, але він дозволив собі лікувати, як це. І захопив себе.

А потім починає сірий, товстий, важко вдихати грошеф ... про себе. Людина загрожує, що цей факт реальності сталося до нього. Відповідність іншої любові, довіри та прихильності. І після цього слід бути світлом в кінці тунелю.

Але це не буває, тому що є тут про ворожіння. Тексти пісень, а це означає: І людина намагається прощати всіх його, рапсуючи свою душу, тому що він буде правим і хорошим. Людина намагається прощення, усвідомлення слабкої волі, низький інтелект і нездатність робити інакше.

Людина може пересуватися тільки тоді, коли він відкидає цю ідею прощення, яка тільки користь тих, хто заподіяло або непристойне насильство. Рух почнеться, коли людина має відвагу не пробачати, не знімати провину, визнаючи неприпустимості такого лікування. І це в даний момент, коли людина відмовила іншому зраді себе, що заспокійливий виходить, як правило, шляхом видалення відступника від внутрішньої і зовнішньої площини і завершення байдужості до нього.

Це відбувається при циклі життя свідомого фрагмента реальності. Набагато частіше є рух у колах, стрибках: людина дрочить між денним, грошимом, провалом, провиною, сором'язливістю, страхом, запам'ятовуючи мікросекунди доброї в відносинах, погладжуючи їх келічами і стереотипами, борючись з собою, вимагають радикальних змін і нових внутрішніх опор.

А хто, хто приніс вам в терапія, є коханою людиною, яка, незважаючи на те, що інтимність, загинув душу. Дуже важко викинути кохану людину з вашого життя: ви хочете змінити його так, щоб він зрозумілий все, щоб він перестав викликати біль.

Це те, що травма терапія є все про визнання всіх фрагментів нестерпної правди про тісні зв'язки і пережити її, витягнувши кожен гілочок, кожен удар, по суті, народився знову.

Терапія про отримання вашої душі назад, навіть якщо ви це робите самостійно.

Автор: Анна Ігорівна Козюра