677
Ведмедя Степана та його дивовижне життя в російській родині
З-за кордону сім'я Пантелейенко виглядає як звичайна російська сім'я, крім одного факту - величезний 135-разовий ведмедя живе з ними. Пару приймав ведмедя Стиопа, коли він був тільки 3 місяці, а з тих пір він жив з ними і навіть іноді допомагає з готелем! Вже важко знайти більш стереотипну російську родину в Росії, ніж Світлана та Юрій Пантелененко, які живуть в дерев'яному будинку зрубу, оточеному березовими деревами та п'ятим чаєм з реальним ведмедем.
Тепер крок 23 років, він важить 135 кг, і коли він стоїть на задні ноги, його висота - 213 см. Ведмедя так само впорядкований, що увечері він дрочить до них, сидячи на дивані при перегляді телевізора. Сім'я стверджує, що Стойопа допомагає їм з будинком. Наприклад, він знає, як на водних ліжках влітку. Він також з'являється в фільмах і бере участь у фотосесіях.
Але великий ведмед, це також велика відповідальність - Я маю на увазі, голод. Щодня Styopa їсть 25 кг риби, яєць та овочів. І звичайно, без десерту, Styopa любить їсти конденсовані банки.
Веб-сайт Він публікує барвисту фотопаповідь про життя ведмедя Степана і його сім'ї людини.
р.
- Новини
Türkçe, English, Українська...
15 фотографії дитячих лисок занадто милий бути вірним!
20 жартівних карток, в яких тільки фракція жарту