Американський психолог Laura Schlesinger приймає свою радіопрограму. Вона часто називається запитати питання про любов або запитати поради. Проаналізувавши скарги жінок, Лаура вирішила написати свої враження та поради у книзі «Пораді, що жінки роблять руйнувати своє життя».
Ця дивовижна стаття заснована на цій книзі, і розповість про те, як жінки роблять все, щоб знищити їх життя.
Не подумайте себе через призму чоловіків.
Помилки Стовпчасте ураження.
На жаль, дотепер успішність будь-якої жінки оцінюється таким чинником, що «доки вона має когось?» Інша стать, звичайно. І бідні люди бачать себе і свою роль в житті тільки через призму відносин з чоловіком. Який чоловік, який часто не має значення.
Це так неправильно! І як неправильні ті, хто живе з алкоголем, тираном, ревнощами, ходьбою, наркоманом, які зраджують, лежать, поведінці бразилі або байдужими. Як часто жінки, побоюючись, що вони не зможуть знайти кого-небудь ще, дивувати першу людину, яку вони зустрічають, доводячи свою корисність до суспільства.
Порада. Ні, що не є повнотою. Хто нібито «нелюбний» з чоловіком або любов'ю, у нього була рука. Тому, щоб збільшити самооцінку і не приниження собі з непривабливими зв'язками і шлюбами. Ми повинні навчатися чоловікам бути сміливими, наполегливими і впевненими.
Ми не cinderella.
Витратити два. Суддя.
Мільйони кіндерелли по всьому світу виглядають крізь брудні вікна своїх каютів, а князь все ще немає. Що милий, божевільний садівник робить пнів в саду наступні двері!
Якщо ви не маєте доказів вашої поведінки.
Якщо ви, як правило, скажете «завдяки тебе» для всіх, хто звертає увагу на тебе.
Якщо ви задоволені тим, що вам пропонується, а не вибираючи, які костюми ви особисто.
Якщо, побачивши чоловіка, ви готові самі: «Так, я не один раз!»
Ви, ймовірно, робимо неправильний вибір.
Для того, щоб позбутися від самотності є втечу від реальності. Питання не те, що жінка очікує занадто багато від її обраного, але що вона не очікує нічого від себе.
Не думайте, що люди так емоційно приступають до того, що вони не можуть розповісти про різницю між тим, як вони потрібні, і коли ви просто відчайдушні, щоб отримати дотик з кимось. І не дивно, що після цього вони починають думати, що вони були використані, перетворилися в ранову пов'язку, сльозний жилет, або блискавку для тангтру. Чоловіки приходять в наше життя, щоб поділитися ним з нами, не замінювати його самі.
Порада. Підберіть, хто на сьогоднішній день, і не чекайте їх на вибір. Не поставтеся до того, що на вашому шляху до життя. Відчуйте неминучий період самотності в цьому випадку, займаючись розумом і серцем - запрошуйте хобі, познайомитеся з друзями - дочекайтеся того, як ви будете чекати на одну гідність.
Не поцікавляючи лушпиння.
Помилки три. Ступінь лояльності.
Якщо жінка повторює «Я люблю його» на кожному куті, вона зазвичай лягає іншим. І сам, звичайно. Ці жінки не хочуть визнати, що вони знаходяться в ситуації очевидної поразки. Нерідко вони ведмеді з вдячністю (!) поведінкою або ставленням до себе, що ніхто не буде терпіти протягом п'яти хвилин.
На жаль, для багатьох жінок любов - це те, що виходить за межі причини (це модель поведінки, яка казки накладають на нас, де красуні закохуються в любові з монстром і, скручуючи їх ніс, подивіться на бліх в її нехтованих пальто).
Ви помітили розпаду подвійних стандартів суспільства? Жінки згодні не помітити бальзингові головки, дзвіночки, круглі з пивом, перевірені сорочки з полукою краваткою краватки ... Але будь-який чоловік, поділиться враженням про нове знайомство, розповість друг: «Це нічого, але її ніжки густі». Чому ми одягаємо це і не робимо вибору себе, не лікуємо чоловіків критично, викликаємо все любов? Тому що вони не знайшли впевненості у собі.
Коли ви сказали «Я люблю його» на кожному куті, ви думаєте самі:
Я ніколи не знаходжу всіх, щоб перенести мене.
Я не хочу бути самостійно.
Це краще нічого.
Це краще, ніж це було.
Я вже 19 (29, 39, 49, 59).
Я впевнений, що я знайшов краще.
Іноді це не так погано.
У будь-якому випадку немає нічого іншого для мене.
Я відчуваю, що він потребує мене.
Я лякаю невідомого.
Це не так погано, як здається іншим.
Важко знайти когось, з ким буде легко і радісно.
Порада. Пам'ятайте, що якщо ви поцікавтеся тобою, то це не обов'язково перетворюється в князь. Поганий смак в роті, погані спогади в голові. Не плутайте почуття про хороші стосунки, ваші фантазії, книга обіцяє, секс з любов'ю. Почуття спотворення реальності; використання причин судити ваших чоловіків. Тексти пісень, а це означає: Ви не будете любити себе. Про нас Ви заслуговують краще.
Не можна говорити про це.
Помилки чотири. Пристрасть пристрасть.
Очевидно, що чоловіки і жінки мають різне ставлення до сексу. Жінки сприймають його занадто романтичним, вірять, що «прості рухи» накладають на себе певні зобов’язання щодо чоловіків, вірять, що вони жертвують себе і часто вимагають відставних жертв.
У всьому про цю сторону відносин краще затримати ніж щітка. Нехай яблуко зрілий, встигнути оцінити наслідки вашого кроку. Інтимність і сексуальна близькість занадто різні речі. Інтимація - коли ви можете поговорити з вашим другом про що-небудь. Не робіть нічого, що ви не можете говорити про нього.
Порада. Незалежно від того, як старий ви, секс не може бути виміром вашого значення і значення ваших відносин з чоловіком. Хатистий секс призводить до того, що ви будете проповідувати себе ще більше, прийти до ще більшого розпаду і почуття жахливої самотності.
Кіт все ще сидить в сумці.
Витратити п'ять. Ступідна когабітація.
А сто разів кожен з нас чув думку, що «не буде добре жити разом перед весіллям, щоб дізнатися один краще», а не отримати кота в сумці в результаті офіційного шлюбу. Але кішка ще там. За статистикою, частота розлучення серед тих, хто проживав разом перед весіллям, у порівнянні з тим, хто відразу пішов під коронкою, набагато вище!
Все про те, чому жінка погоджується на співчуття поза шлюбом. Це своєрідна капітуляція: людина боїться «офіційної» відповідальності, і вона вирішує зустрітися з ним. Жінки поселяють з ним не дізнаючись, хто він дійсно є, але для того, щоб знайти стійкість в відносинах, щоб зберегти його.
Коли він думає, “Ми повинні бачити, якщо я буде щасливий весь час, день і вихідний день”, вона сказала: “Ви повинні бути дуже обережні, щоб зробити його гарним днем і в день.” Зрозуміло, що така інсталяція не працюватиме протягом багатьох років, адже обидві ідеї утопії.
Порада. Щоб зробити чоловіка поважати себе, ніколи не нижня барна стійка ваших вимог. Якщо він не може потрапити на рівень, який ви хочете, краще розбити його.
Що ви отримуєте себе?
Помилки шість. Стійкість.
Подумайте себе, чи підходить вам для повторного навчання в десятому році. Так він. Якщо ви одружилися, не очікуєте, що він буде різним лише під вашими цінними діями. Наскільки мислити, «Я можу її виправити», – слід подумати, що я отримую себе? й
Дуже часто буває, що якості, які привертають вас так багато в кімнаті, стають розсмоктуванням поту. Секрет цього полягає в тому, що ми несвідомо шукаємо особливості нашого батька в обраному вигляді, хочемо відродити травматичні події з минулого або захистити себе від образів, що заражають нас один раз. І вибрано один в будь-якому випадку! А потім ви замовляєте його. Ви дійсно зацікавите себе, хоча.
Порада. Якщо ви заміжали, щоб захистити себе від зловживання дитини, кінець його якомога швидше. Не можна повторювати минуле. Якщо ви одружені і побачите себе першим. Якщо ви не знайдете причину вашого страждання, ви будете маррі, нехай і думаєте, що всі чоловіки несуть.
Використовуйте своє тіло правильно.
Помилки 7 Розробка дизайну.
Не любов. Не "тто в житті". Не "все очікує від мене." Не доказувати "Я можу це зробити занадто." Не "Я зроблю мене." Чи можу я зробити? Ніщо інше може бути причиною, щоб мати дитину. У вас є інтерес, здатність, і засіб, щоб дати вашій дитині все, що їм потрібно: любов, захист, матеріальні володіння.
Немає вашої потреби. Важливими є потреба дитини. Ви повинні платити всі ваші проблеми і помилки. Завжди жінка заряджає. Звісно, відповідальність на людину, але ваше тіло належить тільки до вас!
Порада. Подумайте уважно про те, як і з ким ви завагітніли.
Не дайте дітям боляче.
8 хв. Консультантний нестійкий.
Він страшний, коли жінки діють проти їх материнського інстинкту. Навіть в дикому, не існує більш запеклих істот, ніж жінка захищаючи молоді. Але люди... Іноді жінки дозволяють своїм дітям збити, дати їм виховання інших (тільки так, щоб чоловік не збігався). І одна пара навіть продала свою "нечасно" дитину, щоб почати бізнес.
Порада. Діти не пробачать, якщо не захистити їх. Не дайте шкоди дітям, і не жертвувати їх щастям чоловіка або явним ураженням.
Не боятися спати ноги
Помилки 9 Безпосередня безпорадність.
Маленькі дівчата часто сердитися, коли речі не йдуть, як вони хочуть. Але коли вони ростуть? Жінки відключені, крі, страждають, стають депресованими тільки тому, що вони бояться показати гнів, бояться відступати і небезпечувати інших.
Депресія нічого більше, ніж пасивний досвід ситуації, в той час як активний, короткостроковий відбійник може добре вирішувати проблему і встановити межі, за яких ваш зловживач не має права перетнути.
Стоп водіння небезпечна глибоко всередині себе (допомогла викликати хворобу).
Порада. У житті є болючі моменти, і подолання цього болю є ціна, щоб платити, щоб розробити характер. Ви, як хтось інший, мають привілеї, право і можливість бути особою. Це не означає, що ви повинні стрибати на інших, вибухаючи ваші хофи; це означає, що ви повинні включати себе себе в рівняння, але не як залишок цілого числа, не як побічний продукт калорій! Не залишатися з тим, хто зловживає вас.
Ваш ковпачок не краще.
Витратити десять. Прощення прощання.
Жінки є найбільш пацієнтами світу. Вони можуть зробити мільйон відчуттів так, щоб не розбити з невигідним чоловіком. Як часто ми думаємо, що знайомий тампон краще, ніж там, де ми знаємо нічого? Ми говоримо самі, «Якщо я залишаю, я буду невірним». Так, можливо, це. Але хоча б у вас буде можливість будувати Ваше щастя, яке ви позбавили від «добрих боків».
Порада. Не проживаю за принципом «Як змінити це без дотику?» Виглядаємо себе – має бути відвага, незалежність і ініціатива. Будьте реалістичними! Ви завжди маєте вибір!
Цікаво: Не кладемо чоловіка в центрі вашого Всесвіту.
Що ви думаєте, що ви не думаєте. Це.
Загадка жіночої чарівності
Жінки сміють багато чоловіків. Особливо в змішаних компаніях. Начебто, що чоловіки воліють сміятися, ніж сміятися себе, і ця асиметрія спостерігалася з дитинства. Пам'ятайте, що був номер один джистер у своєму класі, ймовірно, хлопчик. Чи є різниця між чоловічим та жіночим сміхом важливим чинником створення гармонійного союзу?
Німецькі психологи спостерігали реакції жінок при розмові з незнайомцями, а потім інтерв'ю. Виявляється, що чим більше жінка сміється, тим більше відсотків вона відчувається в співрозмовнику. А чоловіки люблять сміятися. Індикатор здорових, гармонійних відносин в пари жіночий, не чоловічий сміх. Чоловіки можуть сміятися або не сміятися, але якщо немає жіночого сміху в сім'ї, це погано.