15 зірок, які давали бездомних тварин укриття та догляд

Благодійність серед знаменитостей не дивно. І ще є дії, які дійсно доторкнулися, тому що вони не виконуються заради зміцнення позицій в пресі, не заради кліща або затвердження ноду інших.

Веб-сайт Я вирішив поговорити про відомих людей, які допомагають тим, хто, на жаль, не може подбати про себе. Завдяки їм домашні тварини знаходять люблячі хости, затишні будинки і догляд вони так потребують.

Фото Дженніферянсон (@jenniferjaniston)

Жовтень 20 2012 в 3:06 PDT

У 2006 році Дженніфер прийняв вівчарство ім. Ляльки. Пізніше, після смерті першого собаки Норман в 2011, вона прийняла жіночий піт буль, який вона і її ф'янке названа Софія. Проживаю в притулку близько 3 годин і я майже виходив з трьома цуценятами. Вибираючи був дуже важко, я кричав, сказав Дженніфер, актриса з великим серцем і величезною любов'ю для собак.

Райан Рейнольдс Фото поділився Райан Рейнольдс (@ryanreynoldsnet)

Лютий 21 2015 в 2:07 PST

У той час як Райан шукав собаку для свого друга, він побачив бездомний рекрутер на вулиці і сказав йому: "Привіт, це час, щоб звідти тут." Собака стрибала, тримала актора і потрапила в машину. Це були найкращі друзі.

Фото з Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Лютий 14 2014 в 10:41 PST

Зоя впала в любов з собакою в притулку, і коли вона дізналася, що вона була сестра, вона взяла як без зцілення.

Фото Сергія Лазарєва (@lazarevsergey)

Може 12, 2016 в 2:18 PDT

Співачка підтримала проект «Погляд за домашнім» і взяв з притулку прекрасний джгут, який він назвав Дайсі. Сергій не любить свою душу і пропускає її дуже багато, коли він повинен залишити для інших міст.

Фото Ian Somerhalder (@iansomerhalder)

Aug 9 2015 в 11:47 PDT

Він створив свій власний фонд, щоб допомогти безпритульним тваринам, постійно бере участь в різних діях і допомагає прикріпити хутряні і пір'яні. Іан і його дружина мають кілька домашніх тварин, переважно котів.

Фото на Danny Трехо (@officialdannytrejo)

Квітня 11 2016 в 11:01 PDT

Це може бути важко вірити, але жорстокий актор вже має 5 собак, прийнятих з притулку.

Jesse Eisenberg Фото поділився Джессе Ейзенберг (@jesse.adam.eisenberg)

Jan 23 2016 в 8:37 PST

Актор не тільки притулив кота, але й записав соціальні відеоролики, в яких він закликає взяти котів з укриття. Як це

Orlando Bloom Фото опубліковано orlando? (@orlando_bloom_fanpage_)

Може 25, 2016 в 10:17 PDT

Під час зйомок фільму Царство Небес в Марокко він притулив собаку і дав йому ім'я Сіді, що означає «лорда». «У зброї старого чоловіка на ринку я помітив крихітну чорною цуценя. Через два тижні, в одному місці я побачила цю цуценю знову, сидячи в брудній картонній коробці. Я зрозумів, що собака повинна бути збережена, актор поділився.

Фото Josef Newgarden (@josefnewgarden)

Жовтень 29 2015 в 7:31 PDT

Американський вершник описує зустріч свого кота в притулку: «Коли я бачив Сімба, я відразу відчував з'єднання і відразу знав, що він був другом для життя. й

Charlize Theron Фото поділився Чарлізом Theron (@misstheron)

Може 9, 2016 в 8:50 PDT

Шарліз дуже активний в галузі тваринництва. Вона береться в чотири собаки, і вона виглядає як вона не збирається зупинитися.

Moby Photo поділився moby XVX (@moby)

Мар 27 2016 в 2:07 PDT

«Я люблю тварин, я готовий зробити все в моїй владі, щоб зробити їх життя краще», - сказав музикант, активіст з питань охорони тварин і власник милого собаки з укриття.

Фото Ліза Едельштейн (@lisaedelstein)

Квітень 25 2016 в 9:18 PDT

Зірка серії «Доктор Хаус» активно підтримує різні засади та організації, які допомагають тваринам. Сама вона притулила чарівну собаку Шазам.

Джейк Гіленгаал Фото спільний Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaaldaily)

Серпень 2 2015 в 6:54 PDT

Він притулив два собаки і назвав їх героями письменника Харпера Лі. У одному з його інтерв'ю Джейк сказав, що протягом тривалого часу він не замислювався про отримання вихованця, а потім просто зрозумів, що він хотів собаку.

Фото Tom Hardy (@itsstomhardy)

Мар 7 2015 в 10:17 PST

"Я пам'ятаю, що він приїжджає до класу з лейшом і Максом в одній руці і пляшкою Coca-Cola в іншому." Актор дуже близько до свого вихованця. Після втрати свого улюбленого та найкращого друга Том Хардій притулив бездомний собаку під час зйомок фільму «П'яніша повіту в світі».

Фото Хіларі Сванк (@hilaryswank)

Лютий 6 2016 в 8:24 PST

Хіляр часто подорожує з її хутрішнями друзями, прикрашає їх і пантера, і активно заохочує всіх, хто думає про вихованця, щоб взяти його з притулку.

Фото на preview: bauergriffinonline.com/ Східні новини

Веб-сайт: www.bauergriffin.com/scripts/SecureDAM/SecureDAM.cgi?ct=1464773035&login=1&start=