444
Глобальне очищення – це найкращий спосіб фундаментально змінити життя
Побачити своє життя прямо зараз. Ви відчуваєте себе як щось неправильно? Чи не вистачає мотивації? Ви не знаєте, як зробити вибір, щоб змінити?
По суті, відповідь на це неспокійне почуття можна знайти в повсякденних дрібницях. Як ви дійсно можете сказати багато про те, як ви робите все інше.
Коли я був в університеті, мій номер міг перемогти Бардак року. У мене було те ж, що я й у житті. Я захопився депресією, і на щоденних дрібницях я просто не дбаю, і так є багато проблем. Я не закохався з замовленням, тому мез від мого приміщення плавно протікає в вічні м'язи життя.
Звичайно, я не з'єднала ці речі, поки я вирішив зробити глобальне очищення всіх аспектів життя. Відповідна побутова проблема сприяє перенесенню проблем в інших сферах діяльності - це те, що я дізнався.
Просте рішення Дуже добре ранок, я просто потрапив до точки кипіння, зрозумів, що я не можу стояти цю мезу в житті більше, і отримав до бізнесу. Я вирішив розпочати прибирання номера та робочого простору. Таке бажання прийшла спонтанно. Насправді це правильне рішення в такій ситуації, тому мова йде про перших.
Цей простий ефект допоміг запустити всю нову модель життя. Звісно, я не можу сказати, що щоденне прибирання змінилося життя, а не на всіх, але це встановлено в русі механізм зміни, початок, щоб говорити. Тексти пісень, а це означає: І це дозволило мені бачити відсутність чіткості, яка була в моєму житті в цілому. Я зрозумів, що я дуже любив, що я лежаю в неправильному місці, і що мені потрібно для очищення.
Коли є хаос в житті, він передається на зовнішні звички. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тепер, що я подбаю про рутальні речі, ці звички почали вражати свою роботу, моя їжа, мій вибір і настрій. Я почав вести здоровий спосіб життя, зламав зв’язки з людьми, які тягували своє життя, вирішив кинути університет, моя спеціальність, яку я завжди захопила, і робити речі, які я був дійсно пристрасний. Все це дав мені свободу. Я зрозумів, що все впав на місце, як якщо я дійсно очищав голову.
Займіть погляд на ваше життя, а також кімнату перед прибиранням. Що не так? Чи є все на своєму місці? Чи є хтось або щось, що тримає вас на шляху до зміни? Чи є те, що ви хотіли б зробити це? Як тільки ви визначаєте елементи, можна почати прибирання.
Нерідко людина може просто почати з простого матеріалу. Прийміть і зробіть те, що ви відмовляєте. Почнеться за допомогою нескінченних речей будинку, як я зробив на початку моєї історії. Покинути зайві речі. Шукайте, ви відчуваєте трохи світла на душі після позбавлення від цього старого?
Потім потрібно визначити і чітко визначити чинники, що містять вас назад. Це може бути відсутністю знань, страху, небезпеки або навіть деяких ваших знайомих. Напишіть всі ці речі в списку. Коли ви бачите їх разом і в письмовій формі, ви усвідомлюєте в повній мірі, як вони підтримують вас назад. Щоб виправити конкретну задачу слід написати нижче. Також розглядайте та напишіть альтернативні рішення.
Ми знаємо, як вирішити кожну проблему. Ми часто думаємо, що це нереально. Займіть, зв'язість і слабкість переважають над нами. Ви просто повинні очистити мозок і зрозуміти, що дійсно в руках. Покинути всі непотрібні!
Кредит Джой Мартіно
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Дубова/Шоттер
Веб-сайт: www.shutterstock.com/pic-230914261.html