382
20 пронизливих котирування з ірландського письменника
Відкритий оптиміст, який називається Cecilia Ahern. Історія цього ірландського письменника доведе, що в будь-якому, навіть найнадійнішому стані, є шматочок щастя для нас. Незважаючи на те, що шлях до нього не простий і часто починається з болю.
Веб-сайт Він вибрав котирування з книги Челіа Ахерна, які відображають мільйони історії любові та досвіду.
- Вчимося жити з любов'ю, не приховує від неї.
- З любов'ю когось, хто цінує тебе, це диво в собі.
- Що таке розкіш, щоб бути в змозі захопити кохану людину в будь-який момент.
- Коли люди кажуть: "Це довго історія", що вони зазвичай означає, що історія настільки коротка і приступна, що вона розчаровує його.
- Я не хочу бути однією з тих людей, які колись так важливі, тому важливо, чия дружба була настільки цінна, і через кілька років вона перетворилася в пам'ять провагу. . й
- Так, я пішов в ванну, впала в воду і вирішив поросити себе. А потім я пам'ятав, що я мав кілька шматочків вчорашнього шоколадного пирога! Неважливо, що вони кажуть, що все ще варто жити.
- Ви можете запустити і запустити, як ви можете, але трюк, що ніхто не встигнути втекти від себе.
- Життя не може складатися тільки з чудових моментів. Тоді вони перестануть бути чудовими і стати звичайними. Як можна заміряти щастя, якщо ви не постраждали?
- Гарні дівчата завжди люблять.
- Ви будете приємно здивовані, як легко виходити з ліжка вранці, якщо ви повинні зробити щось, що не хочете викинути вікно.
- Анім для місяця: навіть якщо ви пропустили, ви все ще будете серед зірок.
- Наша пам'ять - єдиний контакт У пам'яті ми можемо знову поцікавити і поцікавити близьких і знову, сміятися і ставити їх. Це наш найбільший актив.
- Це так поганий жорсткий намагається бути щасливим.
- Уявіть, що це буде так, щоб бити когось, щоб вони почувалися самотніми і нелюбими, тому що ви думаєте, що це краще для них.
- Якщо дива може бути записана з хімічними формулами, люди будуть вірити в них більш легко.
- Є люди, які не захоплюють нескінченно і не грають ігри з вами, але все ще люблять вас. Не знаю, як це сказати.
- Коли серце зламане, він мовчить. Всередині ми всі кричущі, але ніхто не чує.
- Я не знаю, що таке сумник: не маючи снів або шукаючи інші мрії людей онлайн.
- Вам потрібен Париж, якщо ви в руках?
- Якщо люди роблять один одному, вони будуть разом.
www.instagram.com/ivantroyanovskaya/
15 радянських казок фільми, які повернеться до свого дитинства
«Я буду тебе з усіх земель, з усіх небесних. й