7 дитячих казок, які зроблять серця дорослих частіше

Хто говорить історії для дітей? Дорослим також знають, як дивувати, вірити в дива і насолоджуватися щасливими закінченнями. І з деяких чарівних історій, це надихає!

Веб-сайт Зібрали обрізки з найсмачніших, затишних і найглибших дитячих книг. Ви хочете провести час з дитиною, щоб ви могли насолоджуватися? Просто прочитайте одну з цих книг!

Юрій Коваль, Найлегший човен в світі

У світі люди, які можуть заходити. Вони сидять, сидять з усіма на доброзичливому столі, їсти, пити, сміятися, і раптом стрибати, заспівати двері і бігти! Вони подрібнені, оголені, апологовані, персувні, і вони бігають, бігають, бігають. А потім вони потрапляють в траву і крі. Я не люблю людей, таких як дуже багато, але я, що людина себе.

Astrid Lindgren, Ми Всі Від Bühlerby

Він був жахливим пилом на шосе ... Кожна машина підняла товсту хмару пилу, і всі пили приземлилися на нас. Він був дуже втомлений.
- Уг, це пилосос! Я сказав.
Лассе запитав, чому я сказав: "Дві, це пилосос!", а не "Дві, як сонце сяє!" або "Дві, як птахи дрочить!"? Хто говорить про поганий пил і сонце приємно? І ми вирішили відтепер розглянути пил приємним. Коли пил подрібнили нас знову, так що ми можемо навряд чи відрізняти один одному, Лассе сказав:
до Який приємний пил!
І Britta Вона сказала,
- Так, це дуже добре!
І Bosse - сказав він
- Я не думаю, що тут достатньо пилу!
Але він був невірним. Великий вантажівок з'явився на відстані, після чого вся хмара пилу. З усіх боків перевертають нас. Анна підняла руки і проголосувала:
- Чарівний пил.

Михайло Ende "Момо"

У світі є один важливий, але дуже щоденний секрет. Хто знає його, але кілька думок про нього. Багато хто просто заважають йому, не трохи здивує його. Секрет час.

Календарі і годинники були створені для вимірювання часу, але вони мало використовують, тому що кожен знає, що година може здаватися як ввічливість, так і в той же час спалах, як миттєвий, в залежності від того, яка була досвідчена протягом цього часу. Час життя. І життя в серці.

Філіп Пулман, Амбер Телескоп

Я зроблю себе вірю, що я був щасливим і повністю щасливим, без любові іншої людини. Щоб любов був схожий на Китай: ви знаєте, що така країна існує, вона дуже цікава і деякі відвідалі, але ви не дотрималися, щоб отримати там. Я збираюся жити весь життя без відвідування Китаю, але це не турбувала мене, бо є так багато інших країн світу!

Джеймс М. Баррі як Пітер Пан

- Дівчата розумні, ніж хлопчики.
- Ви дійсно думаєте так?
- Я живу серед зниклих хлопчиків. Саме тому вони називаються.
- Хто вони?
- Діти, які вийшли з коляски, коли нянянь похилий. Ті, хто не пропущений в тиждень, відправляються на нестійкість.
до І дівчата теж?
- Дівчата дуже розумні, щоб вийти з коляски.

Три банани, або Пітер на Fairy Планета

- Візьміть мене з вами, хлопець запитав. Але в цей час відповідь була
сильний:
- Нове!
- Чому? попросити Петра.
до Мій корабель не несе пасажирів, капітан сказав спокійно, і тому майстерно дайте дим з труби, що три кільця троянди над нею. Каблучки ковтати над палубою і вішати на виделці
до Що ви несете?
- Мрії. Ви коли-небудь чули про корабель мрії?
Петро shook його голова. Тоді він запитав:
до Які ваші мрії?
- Всі види речей, капітан відповідав хрящі, не знімаючи труби з зубів. Уві сні, що коти ніколи не боїться собаками; мрія, що ніхто не буде боїться Black Lady; мрія, що ніколи не буде дуетів знову; мрія, що всі лікарні будуть знищені.
- Лікарня? - Петро об'єднав. - Де буде хворий?
- Уві сні, - старий капітан шуок його голова, «що не повинно бути більше хворого.
до Що б бути хорошим, Петро зважений. - Які інші мрії ви носите?
- Я розповідав вам речі.
до Де ви йдете з ними?
- Де? Я їду снів і вперед і чекаю когось, щоб запам'ятати свою мрію.

Льюїс Каррол, Аліса в Wonderland

р.

до Які ці звуки над ними? попросив Аліса, нудьгуючи на дуже відокремлених загустках деяких гарних рослинності на краю саду.
до І це дива, Чеширська кішка пояснюється байдужими.
- І ... І що вони роблять там? попросила дівчину, неминуче роздратування.
до Як очікується, кішка щелепно. - Гаппенс. .

Фотозвіт: Walt Дісней Фотографії

8 дитячих казок, значення яких набагато більш глибоке, ніж здається
23 Нові книги Ви повинні прочитати дітям

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/23-novye-knigi-kotorye-nepremenno-stoit-prochitat-svoim-detyam- 1006660

Категории

Смотрите также

Новое и интересное