15 речей Я навчився жити в Китаї протягом двох років

Я мав любов з Китаєм на першому погляді. Після двох років пристрасної романтики, коли об'єкт чарівності бачить виключно позитивні якості, наші відносини стали більш схожими на шлюб. Ми загубили зв'язок між собою, приїдемо до умов з нашими недоліками і дуже комфортні разом. Про деякі особливості вашої улюбленої країни.

• Концепція «всюди» для китайської китайці розмежовується щодо особи. Якщо ви є однодумцем, другом і ще більш родичем – незалежно від того, яка відстань – можна очікувати особливого лікування. Якщо ви є «добрими», вони довіряються вам, вони дадуть вам найкращу ціну, вони завжди допоможуть вам, але, звичайно, вони очікують те саме з вас у поверненні. Китай – суспільство на основі взаємодопомоги. Працює краще за гроші.
  • Контекст дуже важливий при спілкуванні з Китаєм. «Так» зустрічається рідко, а «не» – це ще рідше. Якщо ви розповіли про «майбе», то в залежності від ситуації, це може означати «так», тобто «Я спробую дуже важко, але тільки небо знає, чи це буде працювати». “Ні” – “Я точно не можу, я просто не хочу відкликати вас рефлексуванням” або “майбе”, “Я хотів би це зробити, але я не впевнений, що це буде працювати”. Це багатоплічність смислів кладає західноєвропейці в стані постійного стресу, але люди, які вирощували в Росії, які, незалежно від того, як ви скажете, але все-таки Азія, після деякого часу стає простіше. Ну, принаймні для мене особисто. (Чому відбувається перекриття.)
  • За моїми спостереженнями, всі китайські люди мають рідкісну здатність спати в будь-який час і в будь-якому місці, повністю ігноруючи шум або світло навколо них. Відчувається, що у них є кнопка вимкнення. До речі, нічний сон практикується практично всім, крім мешканців великих міст. Наприклад, в невеликому містечку, де жив, з 12:00 до 14:00, майже всі магазини закриваються, і, звичайно, всі державні установи, де лангу обід триває з 11:30 до 14:30: година їсти і два години до сну.

• Китайська кухня в Китаї. Є дуже специфічні регіональні традиції. Залежно від того, де в Китаї ви, різні продукти харчування, різні спеції та різні способи приготування. Січуанська область славиться своїми пряними стравами, на півночі - пельменями, містом Ухань - локшиною з соусом арахісу і пряними горбами тощо. Кулінарний туризм є одним з найбільш поширених видів відпочинку серед китайської мови. Обласна кухня – це як гори, храми та музеї. Коли я запитав, що ми будемо робити в Ченду, місто славиться своїм величезним святом та пандією, мої китайські друзі дивилися на мене з дивовижним і сказав: "Що робити?" Про нас
р.

• Найпоширеніша медицина традиційної китайської медицини - гаряча вода. Неважливо, якщо у вас є холод, біль у животі або головний біль, ви будете радити пити багато гарячої води. Всі тут напої гаряча вода, незалежно від того, чи є вони хворі або здорові. У всіх публічних місцях можна знайти великі татани з окропом. Отже, в кожному кроці, в тому числі метро.
  • На китайській поїзді пральня не змінюється з кожним новим пасажиром. Якщо ви сидите на проміжному рівні, а не терміналному вокзалі, краще можна розраховувати на це злегка підібране ліжко. Але ви не знаєте, скільки людей скидають на цьому ліжку до.
  • У китайських ресторанах часто подаються в поліетиленову плівку - вона виглядає дуже гігієнічно. Але китайські друзі завжди змивають ці «чисті страви» з окропом перед тим, як вони починають харчуватися.
р.

• Дитячі підгузники - знак дуже великого міста. У всіх інших місцях, китайські малюки носять штани з вирізом на їх бат (у будь-яку погоду) Відправляємо свої природні потреби біля тротуару, природно під ретельним наглядом батьків.
  • Відчайдушний зовнішній вигляд, китайська демонтаж обличчя в компоненти частини. Вони кажуть, «Ви красиві, тому що у вас є великі очі/висока ніс/маленька шкіра рота/біла». «Біла шкіра стирає три углості». Місцеві жінки (і часто молоді люди) роблять неймовірні зусилля, щоб відбілити свою шкіру, і в будь-який спосіб уникнути впливу сонця. Для цього вони зношують парасольки на сонячний день, зношують ковпачки з темною скляною маскою в манері і постійно використовують відбілюючі креми. Ідея, що є люди там, хто витрачає час і гроші, що робить їх шкіри темніше, здається, до чого китайці. Як ви можете побачити, в Китаї немає солярій.
  • Зв'язки завжди починаються з ідеї шлюбу. Для великої більшості китайських, сімей і дітей є основною метою в житті. Китайські чоловіки неймовірно доглядають і люблять дітей. натовп двадцяти років, лютий малюків - пам'ятка тут досить звичайна. Як мій китайський друг говорить, китайський хлопець очікується, щоб очистити вашу кімнату, варити свою їжу, і очистити ваш виноград. І це не жарт.
р.

• У традиційному Китаї не прийнято для публічного відображення Ваших почуттів і доторкнутися один одному. Пара тримає руку в великих містах більше Західного впливу. Громадські глечики і особливо поцілунки вважаються непристойними. Більш того, якщо чоловік доторкнеться жінки, кожен припустимо, що вони знаходяться в відносинах. Китайські друзі (навіть з тієї ж статі) не захоплюють один одного: китайці не люблять торкнутися, штампувати в підході не підраховують. Слова «Я люблю тебе» дуже рідкісна навіть між чоловіком і дружиною і між батьками і дітьми. Почуття виражаються в догляді і інтенсивному харчуванні предмету почуттів.
  • Спідниці і шорти китайських жінок можуть бути довільно короткими, в цьому немає нічого неприпустимого, в той час як груди і плечі завжди закриваються. Шиколь тут не зношений, але під час нагріву китайські чоловічі оберніть футболки в порядку коротких топів, відкриваючи шлунки. Це популярна казка. Якщо китайці китайці китайці величають свої дзвінки, літо приїжджає.
  • Вчимося китайці з фразибука є найбільш непотрібним. Не кажучи вже про те, що звуки китайської мови дуже відрізняються від російської мови, основною проблемою є те, що китайська є тональною мовою. Це означає, що те ж саме слово, спійманий з різною інтонацією, може означати абсолютно різні речі. Намагайтеся пояснювати те, що ви хочете з книгами, як це так і намагатися співати пісні, які ви бачите перед вами. Звуки можуть бути схожими, але мелодії, які ви не знаєте, і без мелоди, які ви співати, неможливо зрозуміти. Ви можете говорити російською мовою. У великих містах є хороший шанс зустріти тих, хто знає трохи англійської, але крок зліва, крок праворуч - і ніхто не розуміє вас. Ви краще отримаєте над ним. Вимова буде без використання. Добра новина - це те, що ви хочете зрозуміти, що вони будуть намагатися краще.
  • Росіянки люблять в Китаї. Росія є другом і сусідом. Що китайці знають про Росію, вони пояснюють в одному вироку: «Також це дуже холодно там».й Вони п'ють багато в Росії. Тому що це дуже холодно. Після того, як вони одружилися, вони завжди отримують вагу (відповідають про росіяни в Китаї). Тому що це дуже холодно. Але російські дівчата дуже красиві. Великі очі, високий ніс і біла шкіра.
  • Китаянки пояснюють проблеми за кількістю людей. Чи шкідливе середовище? Тому багато людей. Чи не слідувати правила дорожнього руху? Тому багато людей. І так далі назавжди.
Ось тільки невелика частка того, що я можу розповісти вам. Ви можете говорити про те, що ви любите нескінченно. Краще приїхати і зустрітися з людиною. І хто знає, можливо, ви будете любити. . й

Автор: Маша Піпенко
Перегляд фото Маша Піпенко

через www.facebook.com/pipenko? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8