4 Секрети збереження Slim від японських жінок

, Україна

р.

Коли я приїхав в Токіо, моя вага була 20 кг над нормальною. Я поділився своїми почуттями з японською жінкою поруч з дверима, і вона сказала: «Зробити гарячу баню, вона допоможе». "Гаряча ванна"? Що потрібно робити з втратою ваги? Я не знав.

Я був на дієтах, мріяв досягти ідеального, і серйозно думав, що я не можу, тому що я не намагаюся достатньо. Я треную себе з виснажливим навчанням за 2 години на добу. Я спробував відмовитися від солодощів, але я зламав в моменти, коли я став хворим на спорт, і втратив мотивацію. Але змінити своє ставлення до тіла легко допомогло мені втратити 30 кг. Це був побічний ефект нового способу життя, не його призначення.

Здається мені, що ми приділяємо занадто багато уваги білкам, вуглеводам, калорійам і з видом на найважливіше: наше тіло природно прагне до здоров'я, вам просто потрібно послухати його. Не можна це робити, будучи в постійному виконанні олімпійського результату.

Це було 7 років тому, що розмова з сусідом. Я тепер допомагаю людям стати здоровими через Західну науку та східну мудрість. Ці 4 речі, які потрібно пам'ятати і спробувати ввести в життя тих, хто хоче виглядати привабливо і відчувати себе добре.

1,1 км Якщо ви навчитеся як підлозі, ви будете виглядати як підлозі.

Коли я зрозумів це, я зіткнувся з рельєфом: це не про мене, це про мене неправильно перевантажувати себе з навчанням. Сумо реслінги пропускають сніданок, замінюючи його з силовими тренуваннями, потім з'їдають багато їжі на обід і перейдіть до сну. Прокинувшись і повторіть цикл знову.

Я навчився, як божевільний і перетворений в реальний предатор. Неважливо, як здорова моя їжа була, порції були занадто великими. Я був несвідомо їсти більше, ніж мені потрібно. Після важкого тренування і смачної вечері, я відразу хотів спати. Виявляється, що я перекачував м'язи, на яких росте шар жиру.

Ще одним недоліком зайвих навантажень є гіпервентиляція. Калм дихання сигналів до тіла, що все добре, і тіла концентрати на випереджання жирових клітин для енергії. Але один раз в організмі входить стан стресу, швидкість дихання, сигнали мозку, які потрібно швидко отримати ударну дозу енергії, більшість з яких міститься в солодкому. Згадайте ці моменти, коли ви так голодуєте після вправ, ви готові відкусити руки? Це головний знак, який ви переборщити його.

2,2 км Тепло життя.

Харчова енергія є одним з популярних трендів в західних дієтологіях, що базується на східному принципі: тепла життєдіяльність. Харчування – це енергія, яку ми використовуємо для життя. Продукти, які дають урожай влітку, призначені для допомоги організму адаптуватися до тепла, вони охолоджують. І озимі фрукти і овочі містять більше калорій, щоб у холодному сезоні наші тіла зберігають якомога більше тепла.

Багато дієтологів радять вживати сирі овочі і фрукти і якомога більше зелені. Це, безсумнівно, корисно, але від великої кількості сировини тіло охолоджує і знову вимагає їжі, щоб прогріти. Ви їсти, але ви хочете їсти більше.

Овочі можна і слід їсти, але не забувати, що їх можна обсмажити, кип'ятити або виділяти. Може бути, вони будуть мати трохи менше вітамінів, але це буде більш тепла, і тому енергія для вашого тіла.

3. У Випивання при їжі шкідливе для здоров'я.

У Японії продукти харчування ніколи не змивається: спочатку, тому що він охолоджує тіло, а другий, оскільки має поганий ефект на травлення їжі. Вчені пояснюють цей спосіб: вода нейтралізує кислоту, яка випускає шлунок для травлення, в результаті організм займає кілька разів більше енергії для цього процесу, і скоро ви хочете знову з'їсти.

Можна наситити тіло рідиною за допомогою їжі: є, наприклад, теплі супи, які японські приводи. Або принаймні не використовувати те, що зневоднення – кава та сигарети.

4. У Гаряча ванна продовжує життя.

Ви помітили, як відпочивали ваше тіло відчувається після гарячої ванни? М'язи розслаблені, кров починає циркулювати швидше. Якщо ви навчите себе зайняти ванну частіше, ніж 2 рази на місяць, це допоможе зробити очищувач шкіри, і краще засвоювати.

Японці збирають воду для купання до рівня серця: якщо вода вище, тиск буде підніматися, і це не дуже корисно. Температура також важлива: 38-40 ° C ідеально підходить для поліпшення кровообігу.

Ми звикли до того, що втрата ваги є боротьба з калорійами, тому багато з цих порад може здаватися дивним. Але подивіться на японську мову: все нації красиво виглядає до свого віку і славиться своєю довготою. Можливо, не варто забувати про колесо, але просто повторювати тих, хто знає, як жити в гармонії?

Кредит Катерина Гронер
Переклад та адаптація Веб-сайт
Огляд: 浜у 灞 绀

Веб-сайт www.sonypictures.com/