Amber Heard Reveals The Причина Вона Divorced Johnny Depp!

Якщо ви не знаєте про найгучнішого Голлівудського скандалу в даний момент, то Джонні Депп і Амбер Хеард розлучаються, як ми писали трохи раніше. Але після подачі на розлучення Амбер Гейд звинуватив Джонні Депп домашнього насильства і представив докази.

У п'ятницю 27 травня Амбер Хеард з'явився в суді з сином під нею око і заявив, що Джонні Депп побив її. Амбер Гейрд і її адвокат Саманата Спектр надав фотографії, що ведуть атаку Деппа на актриса

У заяві Амбер Хеард писав:

У зв'язку з нашими відносинами, Джонні засвоювала мене як дієслово, так і фізично. Я відчув зайву емоційну, словесну і фізичну зловживання Джонні, яка включала небезпечну, ворожість, загрози, приниження і напад кожного разу, коли я звернувся до його влади або не згодні з ним.

Я жити в страхі, що Джонні повернеться до нашого дому без попередження тероризувати мене фізично і емоційно.

Новини ТМЗ, що покрили історію, написав:

Амбер стверджує, що під час передбачуваної атаки минулі вихідні, Депп почав розбити різні предмети в квартирі. Вона сказала, що вона була розмова з її другом на телефоні під час бою, коли актор захопив її, вона обстріляв на своєму другу телефоні, "Всі міліції!" Подруга звернулася до поліцейського, і незабаром поїхав до місця проживання.

Янтар говорить про те, що до того часу поліцейські прибули, Джонні вже збіглися, тому вони записали все, що сталося в своїй квартирі з її словами.

Гейрд стверджує, що після Johnny Depp нібито потрапив її, він запропонував їй гроші заспокоїти її вниз, але замість цього вона подала за розлучення в понеділок 23 травня.

У той час, коли вони прибули до передбачуваної злочинної сцени, вони не знайшли доказів атаки.

Як ТМЗ пише:

«Коли прибули поліція, Янтар відмовив у подачі документів. В даний час вона стверджує, що Джонні кинули телефон на обличчі, викликаючи синці під очима, але відповідно до наших джерел, міліціонери, які прибули, не помітили ніяких травм. Поліція також сказав, що вона не говорить про будь-яке насильство в той час, тільки що вони випадають. Амбер відмовився надати їм більш детальну інформацію, тому міліція залишила свій будинок.

Що робить Johnny Подумайте про все це? Він просто вказував на це Instagram фото бурштину, розслабляючи своїми друзями в неділю, 22 травня. І це день після передбачуваного нападу.

На цій фото бурштин виглядає досить щасливим. Як очікується, це фото було видалено з Instagram після того, як медіа звернулися увагу до неї.

Johnny Depp не був в суді на час подачі заявки, замість того, щоб грати в концерт з гуртом Hollywood Vampires на фестивалі Рок в Ріо в Лісабоні.

За словами ТМЗ, Амбер Гейд стверджує, що відео «одна з бджіл». TMZ розмістили цю фотографію на Twitter, де ви можете побачити бурштин, що залишить пансіонат.

р.

Закрити

Бурштинський зумів отримати тимчасовий порядок проти Johnny Depp від суду Лос-Анджелеса, за яким він заборонений від підходу або змазування бурштину до наступного слуху, запланованого на 17 червня. Що стосується найвідоміших Йоркширських Тер'єрів, то один з них названий Боо офіційно належить Джонні Деппу, а інший названий фістольський бурштин. У той же час суд відхилив клопотання про захист собаки.

У той час як історія Буршти проповіді про те, що майже на 15 місяців його шлюбу Джонні Депп практично незрівняний спирт і нарко-інтоксикація, кинути його «поганий» тільки під час зйомок. «Особлива параноя, його розлучення і його агресія зросла по всій Україні. Наскільки я розумію, причина цього є довгостроковим зловживанням ліків, вона сказала.

Відповідаючи Джонні Заява про те, що не було нападу, Амбер заявив, що він майже завжди був інксіфікований.

Ну, почекайте більше деталей.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження