Історії людей, які довели, що нічого неможливо

Ludwig van Beethoven, Альберт Ейнштейн, Miguel de Cervantes Saavedra – ці імена, які ми чуємо з дитинства. Але деякі люди знають, які тести повинні пройти через. Вони досягнули лише через силу волі.

Веб-сайт Подарує історії людей, які показали світ, що не існує перешкод для тих, хто вірить у себе.

Марлі Матлін

Я не можу чути. Як дитина, незважаючи на поради лікарів, її батьки відправили дівчину до звичайної школи (замість установи для глухих), а за допомогою спеціальних програм вона з часом адаптувала. У зв'язку з цим вона стала першою і єдиною глухою акторкою, яка отримала Оскар. Марлі часто говорить: «Я все, що я можу зробити людей зрозуміти, що мій батьки навчають мене, що глухі люди заслуговують не тільки повагу, але і чути. й

Нік Вуйцич

«Я не потребує рук і ніг. Мені потрібно життя. І ніколи не відмовлятися! – це кредо допоміг йому стати одним з найвідоміших мотиваційних спікерів, отримати економічну освіту, одружитися і мати двох дітей. Нек Вюзік отримав свою силу від матері. У одному інтерв'ю він розкриває, що її слова налаштовують тон для свого життя: «Миколаїв,» Вона сказала: «Ви повинні грати з нормальними дітьми, тому що ви нормально». Так, у вас немає нічого, але це нічого.

Він пише книги, співи, серфінги і грає гольф. Він часто подорожує зі лекціями, щоб допомогти молодим людям знайти сенс у житті, реалізувати і розвивати свої здібності і таланти.

Стівен Гокін

У своїх студентських роках Стівен почав показувати ознаки аміотрофічного бокового склерозу. Захворювання прогресувала, і через кілька років він став повністю іммобілізованим, а після операції на горлі втратив здатність говорити. Тим не менш, це не запобіжило його від змащування його 74-ї двічі, піднявшись трьох дітей і ставши одним з найбільш видатних вчених нашого часу.

Зараз один з найвпливовіших сучасних теоретичних фізиків. За його словами, він досяг успіху в основному через його хворобу: «У минулому життя здавалося б нудним. Я, безумовно, щасливий зараз. Представляю мене, що життя було гідне життя. Так багато хто може зробити, кожен може зробити так багато!

Фріда Кахло

Фріда Кахло – видатний мексиканський художник, відомий своїми незвичайними картинами. У віці 6 років вона стала серйозною талією з полоі, яка зробила одну з її ніг тонше, ніж інші. У цей момент його залізний характер почав формувати. Позбутися від ласки її однолітків, дразне її «Фріда – дерев'яна ніжка», дівчина приймала плавання, танці, футбол і бокс.

Як підліток, Фріда потрапив в автомобільну аварію, через яку вона перенесли сильний біль в хребті все життя. Після нещасного випадку дівчина не може виходити з ліжка протягом декількох місяців. У цей час вона постійно малює, більшість з них самопортретів. Робота Фріда Кахло на суму мільйонів доларів.

Рей Чарльз

Рай Чарльз - легендарний американський музикант, який виграв 12 Grammy Awards. Як дитина почала втратити свою пам'ять, і до 7 років він повністю сліпий. Коли Рей був 15, його матір помер. Молодий чоловік не може спати, їсти або говорити протягом багатьох днів. Він був впевнений, що він був божевільний. Коли він вийшов з його депресії, він зрозумів, що він може впоратися з чимось.

У віці 17 років музикант почав записувати свої перші сингли в душі, джазу та ритмі та синіх стилів. Зараз багато хто вважає Рай Чарльз чоловіком легенди: його твори були навіть включені до бібліотеки Конгресу. У 2004 році, після смерті, в якому у списку 100 найбільших артистів всього часу входили роликовий камінь.

Франклін Делано Росвелт

У 39 році він узгоджував поріо. Роки лікування не допомогли, а майбутній президент залишився втілений до колісного крісла. Після того, як він усвідомив, як серйозне захворювання було, ніхто не почув його скарзі. Зібравши його в кулак, Roosevelt неуспішно спробував навчитися ходити за допомогою кріплень і важких ортопедичних пристроїв. Попри хворобу, він став президентом США. «Неспроможність до наших планів сьогодні може бути нашим сумнівом», - сказав Росвелт.

Хелен Адамс Келлер

Рік і половина після страждання хвороби, Helen Keller втратив свою увагу і слухання. Але це не поламало свого духу, вона зуміла втілити свою мрії стати письменником: кілька книг, понад 400 статей, опублікованих під її назвою. Отримав ступінь бакалавра образотворчого мистецтва. Крім того, Келлер активно брав участь у політиці: воював за права жінок і працівників.

Олена Келлер досягла успіху завдяки сильному персонажу та цікавості. «Коли одна дверцята щастя закривається, ще одна відчинка; але ми часто збираємо її, коли ми подивимося закриті двері. й

Miguel de Cervantes Saavedra

Мігуель де Цервантес Сааведра був військовим чоловіком у своїй молоді. У віці 24, він втратив ліву руку в Лепанто. Через чотири роки він був захоплений в Алжирі і провів наступний п'ять років від своєї Батьківщини. Як тільки після його виходу він міг повернутися до нормального життя і почати свою літературну кар’єру. Його роман The Ingenious Hidalgo Don Quixote of La Mancha визнаний одним з найбільших творів світової літератури.

Людвіг ван Бетховен

У віці 26 Людвіг почав втратити слух. Але це не припинило його з написання музики. Коли він майже припинив слухання, він написав «Moonlight Sonata», і будучи абсолютно глухим, ігровий пакет «To Eliza» (так само, що звучить з музичних коробок).

Він навчився послухати музику всередині, а після написання 9-го симфонічного концерту. Після тріумфальної продуктивності він ламав сльози. «Не є бар’єрами для людини з талантом і любов’ю роботи», - сказав Беєтовень.

Ейнштейн

Коли Ейнштейн був молодий дитина, важко уявити, що він досягне успіху в житті. До трьох років Альберт не міг говорити, постраждав від аутизму і дислексії. Під час навчання в гімназії часто пропускають заняття, через які він ніколи не отримав сертифікат. Довести до своїх батьків, що він був дійсно гідним, Ейнштейн приготував себе і увійшов до Політехніки в Цюріх другий раз.

"Ми всі генії". Але якщо ви судите рибу своєю здатністю піднятися на дерево, вона буде жити в житті мислення це фольго.

Джерела: Rustoria, Psycabi.net
Фотозвіт: Райан МакГуар

Дивитися також:
10 звичок великих людей, в яких жанус кордонів на божевільність
Не вдалося, але ніколи не дали.
Прості історії великих людей

www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/prostye-istorii-velikih-lyudej-433505/