Історія про те, як дівчина з Німеччини написав лист до друга в Росії

Ми представляємо обрізку з листа, злегка відрегулюючи стиль тексту.

... Я ходив купівля, я бачу: на боці ходової ходової ходової ходової палички не похмурий, але відпочивати, ноги вгору, і мордочка все в крові. Автомобіль повинен мати удар. У передмісті немає тиску! Гальгоги, лисики, змії, іноді навіть похилого віку. Я відчував себе: загорнув у газеті, приніс додому. Я зателефоную Helmut, запитуючи його, що робити. Він сказав: «Зробити його в лікарню, є ветеринарний відділ. й

Кар'єра. Я пішов в офіс. Зустрінеться з Aibolit: два метри заввишки, два аркуші можна зшити з халату:

- Ви отримуєте лука? він просить.

Я думаю. І заготів він був німецьким їжаком. Тоді я шукав у словнику - igel. Уявіть, що, голка! Ну, я сказав йому бідний чоловік: вони кажуть, це сором'язливе сталося, cranken belly, вилікувати, приходять. Викликана мозаїка, любов їжачки.

Так він в житті Аіболіт був: його обличчя скав, майже кріве: «Бедауервер, стрільба!»

Погана річ, потім. Тампони протирають, практично licked, знімають сандалі (Я думаю, трохи їжака його голок) і переносять на операційну кімнату. Чекаю, він каже, про годину.

У годину і навпіл, це мозаїка з'являється. Я маю відносний згин над цим. І сказав він: "Це добре, що ви приносили погану істоту вчасно." Ушкодження дуже серйозне: він жив, але збережеться. Тепер Лібе Фраулін, не можна його відходити і навіть відвідати його: розбитий чоловік після анестезії.
Що таке турбота змушує мене так спокійно. І тут починається повне ранку. Aibolith продовжує:

- Пара днів хворого (хedgehog!) доведеться лежати в інтенсивному доглядовому відділі (для їжачок!!!), а потім можна його взяти.

Я повинен бути написаний на обличчі: «Чому я маю відключений їжачок в домашніх умовах?» Він ловить:

до Але це може бути тягарним і надмірно відповідальним. Потім можна влаштувати тварину в притулку (!). Якщо ви вирішили укриття його, вам буде потрібно деякі формальності.

Я знаю, що ви не можете сміятися: Німецька сумна, як похорон Фуемера. Гаша посмішка і просить:
до Які формальності?

- Договір опікуна (понад клином !!!), він відповідає, а також характеризація від магистату.

Я ледь тримую назад так що я не скачав:

до Що про тварину? - Ні.

Це Aibolith, у всій серйозністі, говорить:

до Ні, характеризація вашої сім'ї, Фраулін. Документ повинен містити інформацію про те, чи ви або ваших членів сім'ї були обвинувачені зловживання тваринами (Я намагаюся, щоб отримати зображення Helmut, який співвідноситься з їжаком !!!).

Крім того, magistrate необхідно підтвердити, чи є у вас достатній матеріал і умови для догляду за твариною (чи ми занадто бідні для їжака!).
Я все ще мав силу сказати, вони кажуть, я буду проконсультуватися з близькими перед прийняттям такого відповідального кроку, як прийняття їжака. І запитав:

- Скільки я ове для операції?

Моя відповідь була:

до О, ні, він каже, що ви не owe нічого. У нас є федеральна програма для рятувальних тварин, які постраждали від людини. Навпаки ви отримаєте преміум сто євро для своєчасного контакту з нами. Вам буде відправлено гроші по поштовому замовленню. Ми вдячні за вашу доброту. Danke Shen, Фраулін, Aufviderzeen!

Взагалі вона пішла додому в повній френзі, не було сил сміятися. А потім щось сумне: Я пам'ятав нашу лікарню, коли моя тітка лежала після інфаркту. Так як вона занурила шматочки тричі на день, пральня, посуд. Я з'ясував їх, щоб вивчити і принаймні з'єднатися з зеленою.

У Німеччині краще бути живоплотом, ніж людина в Росії.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження