Історія того, як багата жінка прийшла до психолога

До психолога прийшла красива, багата жінка. Вона почала скаржитися, що її життя було порожнім і не було сенсу. Психолог ретельно прослухав всі свої враження, а потім назвав літню жінку, яка очищає офісний простір.

- Тепер Марія розповість вам, як вона знайшла своє щастя. Все, що потрібно від вас, для того, щоб ви уважно слухали.

Стара жінка знизила її моп, сіла на стільці і почала розповісти її історію.:

«Мій чоловік загинув з малярії і через три місяці після того, як мій тільки син загинув в аварії. Я не маю нікого. Я не можу спати, я не можу їсти, я не міг посміхатися. Я навіть думав про те, щоб отримати руки на себе. Але один вечір, як я ходив додому з роботи, трохи кошеня пішов мені. Він був холодним зовні, тому я взяв на нього і взяв його додому. Кошеня було дуже голодним, і коли заливають його деяким молоком, він лікував каструлю чистим. Тоді він почав гасити і протирати на ногу, в якому точка я посміхався вперше за місяць.

Я думав, що якщо допомогти маленькому кошеню, можливо, я можу бути щасливим, просто зробивши щось добре для інших людей. На наступний день я запечив печиво і взяв їх до хворого сусіда. Щодня я спробував зробити щось добре для інших. А їх радість і вдячність за мене Тепер мій хороший апетит і звук сон можна тільки заздрити! Я знайшов своє щастя, даючи його іншим.

Коли вона розповіла про це, багата жінка кричав. Вона мала багато грошей, але довго тому вона втратила те, що вона не могла купити.

Життя красива не коли ви щасливі, але коли ви робите інші щасливі. Щастя не є метою, але шлях, і вона повинна бути затребувана не в завтра, але в сьогоднішній день. Щастя не залежить від обставин, це свідоме рішення кожної людини. Щастя є те, що ви, не що у вас є.

Поділіться з друзями і не забудьте поширити щастя навколо вас!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження