10 Сприяння фактам про життя від привидної духовної майстерності Muji

Ямайка Ентоні Павло Му-Молодих мільйонів людей по всьому світу визнають ще одне ім'я. Він відомий як Музі, майстер Адваїта Веданта, мудрий духовний майстер. Muji говорить про досить звичайні речі так просто і чітко, що здається, ніби ці думки народилися з вами. Веб-сайт У вас є кілька цитувань Музі, які ви думаєте про своє життя, призначення та душі.

1,1 км Послухайте своє серце, перейдемо в правильному напрямку, не думайте про те, чи правильно чи неправильно.

2,2 км Тексти пісень, а це означає: Життя дає вам нічого. Якщо це Ваше ставлення, то ви вдячні всім. Чому ви заслуговуєте 30 років свіжого повітря? Що ви зробили, щоб ваше серце збити навіть коли ви спати? Що робити, щоб заслугувати все на всіх? Хто ти? Якщо ви думаєте глибоко про це, ви більше не постраждаєте, але почнете цінувати життя в усіх його проявах.

3. У Кожна думка – це лише як сильне, так і для вас. Що б не сталося, що ви звертаєте увагу.

4. У Взаємовідносини не є чим тримати на всіх витратах, відносини є чимось приємним. Занадто багато зусиль створює натяг. Коли ви порожнете, коли ви вільні від необхідності відносин, вам не потрібно схвалення, ви не повинні бути коханими. Кожен хоче бути там, коли ви вільні!

5. Умань Не хочу, щоб ви були вільні, а не ті, хто любить вас. Коли ви вільні, ви непередбачувані.

6. Жнівень Не існує великих особистостей. Олександр Великий – це просто міф. Де його велика краса зараз? Я ніколи не зустрічав всіх, хто зберіг пам'ять Олександра Великого у своєму серці. Але був один чоловік, який не можна забути після тисяч років. Ви можете дізнатися, що різниця між ними.

7. Про нас Якщо ви не зацікавлені в думі, це не має сили над вами. Вам не доведеться позбутися від неї. Не існує.

8. У Світ не те, що ви думаєте, це. Але світ подарує вам саме те, що ти думаєш. Це сила віри.

9. Навігація Знайди мир, який не вимагає практики для підтримки, адже миротворець, який отримує від деяких практик, буде знищений першим стресом вашого життя.

10. Не хвилюйтеся про себе. Всесвіт висловляє вас занадто багато для вас, щоб бути відведеними.

по wiolife.ru/5109