2576
12 дивовижних жартів про батьків і дітей
Дитячий гумор дуже прямий! Веб-сайт Пропонує читачеві вибір смішних випадків, які батьки діляться один з одним в Інтернеті. Сидіння, втомлений, мислення, моя дочка м'яко збиває щось на спині голови, повертаюся, вона посміхається, і ... розчісувати мене з туалетною щіткою. Набридло як рука відійшов...
С ***
Я поклав сина на ліжко співати його пісню. Після 10 хвилин від реберця голос:
- Мама, я можу піти в ліжко або ви хочете співати більше?
С ***
Час походу. У візках є мати з дочкою п'яти років. Мати бере помаранчевий, очищає його, дає їй дочку, і кидає шкірі у відкритий вікно. Пасажири не турбуються.
Дитина теж:
- Мама, приходьте!
Затвердження пасажирів:
- Така мама має таку добрану дитину.
І дитина закінчується вироком:
- Ви повинні покласти їх в місяць!
С ***
- Мама, чому ви отримуєте більше і більше?
- Дочка, я їю кавуна і випадково проковтнув насіння, тепер новий кавуна росте всередині мене!
Дочка до боків:
- Ви не вагітні, дарлінг?
С ***
Мама приходить в сад для малюка. Дивитися, як діти в пісочниці сидять своїми телефонами і вчитель спить на лавці.
- Чому ти спитьш? Все про ваших дітей!
до Де вони підуть, ми тільки маємо Wi-Fi в пісочниці!
С ***
онука п'яти запитує голосно:
- Чи, як старі ви?
Вона намагається вийти з неї. онука наполягає:
- Ба, скажімо першу цифру.
- П'ять.
до А інший?
- Чотири.
до І третій?
С ***
Другоградер Артем просить батьків, які подорожують з ним в машині:
до Який час це?
Він сказав:
- Подивіться на свій мобільний телефон.
І у відповідь на те, що він забув в домашніх умовах, два голоси наполягають пояснювати, що при виїзді будинку обов'язково потрібно взяти телефон, ключі і гроші.
- Я з вами, син намагається заспокоювати себе.
до Так що батьки відреставровані. І якщо ми зупинилися в магазині, і ви втратите там, ви не можете назвати, ви не можете отримати додому без грошей на автобусі, ви не можете потрапити в квартиру без ключа. І якщо є землетрус або повені (фотографії людини на всіх телепрограмах).
Після батьківських заперечень, логічне питання:
до Що ви дізналися про нашу розмову?
Відповідь:
- Я не попросив вас про час.
С ***
Дівчина про чотири виходить з свого таду від входу і гучно вітає старих жінок, які сидять на лавці:
- Здрастуйте, готуйте обличчя!
С ***
Коли ми мало, ми не дбаємо про те, що носити. Ми одягалися нашими батьками. Я розумію, що мої батьки не дбають.
С ***
Сьогодні два роки можуть розблокувати свій телефон, планшет, піти онлайн і надсилати повідомлення. Що я зробив, коли я був два? Я дам пісок!
С ***
Дитина пишу, "греати". Я сказав: "Що таке тестове слово?"
Він м'яко кинувся і відповів, "Ой!"
Я не хочу, щоб виправити це ...
Веб-камера
Ви коли-небудь бачили!
Китайці розробили фантастичний автобус, який не боїться будь-яких джемів трафіку!