409
Ох, я досить жити.
Grandpa отримав на автобусі. Він піднімається з утрудненням, граючим, нахилом на палиці. У капелюшній капелюшній капці, теплі великі рукавиці на руках. Ви можете побачити, що він був важко. Але він отримав. Він потрібен. Може бути клінікою або поштовим відділенням. Або перейдіть в аптеку, щоб отримати деякі ліки. Небагато.
Він сказав так важко, з зусиллями:
- Добрий ранок! Добрий ранок, водій!
І тримати шліфування.
Я був плутати. Вакантність висока. Не отримайте. Він йому дала. Вона така хороша бабуся. Він сідає. Він був приглушення до себе. Я не можу сказати. А потім раптом він перетворюється на цей бабуся і каже голосно і ясно:
- Як мені зателефонувати?
вона була такою, що вона посміхалася. Шарф почав виправити.
- Валентина.
- Я Іван.
до Де ви йдете?
- Кава.
- Кава?
- Так, кава тут смачна.
до Ви повинні мати хороший артеріальний тиск.
- Що?
до Тиск, я кажу, добре. Якщо ви пити каву.
до Моя кров'яного тиску!!! Великий тиск! Він підняв свій великий палець.
Тоді вони почали говорити про життя. Цей дід мав інсульт. І промовлявся, і ходи важко. О, я досить жити. Я хочу зустріти свою бабуся і пити каву!
Він сказав їй все. Вона посміхається і навіть сміється. Це досить.
З середини. Він знову захопився, шліфується на палиці. Сайд:
- Добрий! Добрий, водій!
І піти.
Він пішов з ним. На очах . й
Знаходилося багато.
С ***
Моя бабуся сидять поруч зі мною на поїзді. Ми, ймовірно, зустрілися один одному недавно. Чудовий. Я подолав їх трохи. Ведуться велосипеди, які вже давно їздять. Grandfather сказав, що він хоче організувати клуб знайомств, щоб люди приходили до розмови один одному, обговорити кіно, поезії, літературу. І мій дід, "Так, це добре, щоб мати клуб, як це."
А Дідусь йде в хору. Він любить співати. Я запросив мого бабуся до хору. Вона сказала, що вона обов'язково прийде. Сьогодні, 18:30.
Бабця каже: «Все тіло тримає душу». А душа завжди молодий.
Насправді душа завжди молодий.
Ольга Демидюк особливо для Веб-сайт
Попередній перегляд: Walt Disney Pictures/Pixar Анімація Studios
Веб-сайт: www.pixar.com
16 Прохолодні хлібні рецепти, які ваш будинок буде любити
Божевільний рецепт смачного французького торта