Ох, я досить жити.

Grandpa отримав на автобусі. Він піднімається з утрудненням, граючим, нахилом на палиці. У капелюшній капелюшній капці, теплі великі рукавиці на руках. Ви можете побачити, що він був важко. Але він отримав. Він потрібен. Може бути клінікою або поштовим відділенням. Або перейдіть в аптеку, щоб отримати деякі ліки. Небагато.

Він сказав так важко, з зусиллями:

- Добрий ранок! Добрий ранок, водій!

І тримати шліфування.

Я був плутати. Вакантність висока. Не отримайте. Він йому дала. Вона така хороша бабуся. Він сідає. Він був приглушення до себе. Я не можу сказати. А потім раптом він перетворюється на цей бабуся і каже голосно і ясно:

- Як мені зателефонувати?

вона була такою, що вона посміхалася. Шарф почав виправити.

- Валентина.

- Я Іван.

до Де ви йдете?

- Кава.

- Кава?

- Так, кава тут смачна.

до Ви повинні мати хороший артеріальний тиск.

- Що?

до Тиск, я кажу, добре. Якщо ви пити каву.

до Моя кров'яного тиску!!! Великий тиск! Він підняв свій великий палець.

Тоді вони почали говорити про життя. Цей дід мав інсульт. І промовлявся, і ходи важко. О, я досить жити. Я хочу зустріти свою бабуся і пити каву!

Він сказав їй все. Вона посміхається і навіть сміється. Це досить.

З середини. Він знову захопився, шліфується на палиці. Сайд:

- Добрий! Добрий, водій!

І піти.

Він пішов з ним. На очах . й

Знаходилося багато.

С ***

Моя бабуся сидять поруч зі мною на поїзді. Ми, ймовірно, зустрілися один одному недавно. Чудовий. Я подолав їх трохи. Ведуться велосипеди, які вже давно їздять. Grandfather сказав, що він хоче організувати клуб знайомств, щоб люди приходили до розмови один одному, обговорити кіно, поезії, літературу. І мій дід, "Так, це добре, щоб мати клуб, як це."

А Дідусь йде в хору. Він любить співати. Я запросив мого бабуся до хору. Вона сказала, що вона обов'язково прийде. Сьогодні, 18:30.

Бабця каже: «Все тіло тримає душу». А душа завжди молодий.

Насправді душа завжди молодий.

Ольга Демидюк особливо для Веб-сайт
Попередній перегляд: Walt Disney Pictures/Pixar Анімація Studios

Веб-сайт: www.pixar.com