25.05. Кращий мультфільм всього часу без інтриги і динаміки дій

Херсон

Звичайно, я визнати, що якщо ви попросите не тих, хто робить мультфільми, але ті, хто їх дивитися, результат може бути дуже різним. Я ще скажу більше – хлопчики і дівчата в одній Америці або, цілком навпаки, в Японії, не можна гадати взагалі. І, кожен голос має свої суглоби. Там, Лев DiCaprio може розповісти вам трохи про це. Хоча я б голосувати за фільм Юри Норштейна.
Але це мене. І якщо досить серйозні фахівці в 2003 році з 150 стрічок вибирають спеціально «Хайдж ...», це все ще означає Shoto. До речі, зовсім не залишилося сумнівів, потім номер два на списку ще один фільм Норштейна. "Файські казки". Хтось, знову, думав про конспірацію. Масони. Це досить багато один до одного. І я думаю, що Юра Норштейн просто знає щось. І знає, як зробити цукерки з неї. Незважаючи на те, що він говорить про свій фільм непристойно скромно: Немає інтриги в дії, немає динаміки дії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. ?
Може бути так. Майстер, див. Але другий місце в тому, що змагання, якось не дуже вписується в цю концепцію.
Я так відверто думаю, що маестро був значно недооцінений. На сьогоднішній день не є точною датою, але дата. Виїзд цього Гальгога. Хто не знає (хоча - навряд чи) спілкуватися з пам'ятником Гівегу можна біля Георгіївського провулку. Також є Рейтарська з Золотими воротами.
Я гонна гуляю зіркою на ніч. Або ж вони зникнуть.