Ветеринський тренер врятував собаку в хвилину, перш ніж він був поставлений до сну.

Шукайте цей колай на ім'я Оллі - ви бачите Удачливий Дівчина! Вона зуміла уникнути сумної долі седації завдяки уважній і турботливій молодій людині. Веб-сайт Я хочу познайомити вас з ним і це дивовижне оповідання.

Ольлі впав хворий з таємничою хворобою - вона раптом мала повну параліч, вона не могла ходити, стояти, харчуватися, або порожнити її сечового міхура самостійно.

Власники Оллі не мають намір позбутися від улюбленого. Вони принесли собаку до оксамиту, щоб допомогти встановити катетер для зцілення сечі. Оксамит був дуже дивний таємничий випадок захворювання кола. Він вирішив, що тільки рак спинного мозку може викликати такі симптоми, і єдиний людський розчин в цій ситуації може бути заспокійливим.

У день поставлявся спати, стаж роботи в клініці. Перед тим як зробити смертельну ін'єкцію, хлопець не ледачий, щоб вивчити собаку знову і помітив, що був прихований від сідла своєї професійної колеги - крихітний. товста за бідним вухо.

Відомо, що кліщі в дуже рідкісних випадках викликають параліч у тварин, так як деякі види кліщів мають дуже високий вміст нейротоксину в слину. 12 годин після видалення кліща собака повністю здорова. І це диво!

Веб-камера