Помилки завжди мають право зробити помилки.

Син мого друга Вася впав на свій велосипед один раз. Перший раз я сидів на двоколісному, і здається, що все, що він був прохолодним - він переїхав з його місця, зберіг баланс, навіть вдалося повернути навколо ... А потім, в радості, він збільшив свою швидкість і закочував в кисть. Кричуща! До того ж, Вася була переважно плутана з нісом, і вона була матір'ю, яка виступала соло, відверто відлякулася від шкірених колін і перспективи «злиття шиї». Я, ймовірно, забув, як ... десять років тому вона мухається через рульове колесо "Eagle" прямо в палі піску в нашому дворі. А потім вона сміхала з серця і попросила мене не розповісти нікому про рейс, "особливо мій мама і тітка Олега". й

Я пам'ятаю ще раз - вони взяли мене, щоб зареєструватися для музичної школи. Учитель фортепіано, сіро-шерстий маестро з червоним нісом, був скептично мої спроби засвоювати щось на предметі собаки вальс. А потім він шуок його глави, "Тільки, але..." Не можна сказати, я послав музичну школу до анталій історії?

Веся перемогла Тур де Франс. Хочу конкурувати з Матсуєвим. Не знаю, і дізнатися без шансу, але головне не так. Головне, що спроба спробувати щось нове - і мати ваш перший млинець кома - був зламаний в корінь. І ми повільно звикли жити без права робити помилки.

Не всі зупиняються на зловживанні для безперешкодно намагаються їздити на велосипеді або стрибати в воду з головою. Але припиняє багато. Ви можете знайти щось схоже у вашому дитинстві. У випадку, якщо ви не змогли спочатку і більше не боїтеся власної невдачі, але реакція громадськості на це відмова. І перспектива засмагла один раз.

Пройшов час. Ми всі зрілі як фізичні особи, так і утворилися як власні органи влади. Тепер у нас є потужна, красива і досконалість в нашому обладнанні, яка відмінно працює в бізнесі, перетворюючи нас в блискучі виконавці нашої щоденної вечірки. І він згасає для всіх нових починань.

"Якщо ви це робите, то це добре!" - чудовий девіз. Але як часто ми додаємо там, в самому кінці невелике, непристойне слово «в один раз». І це «відразу» – як краплі води на матчі, її зовнішній вигляд виявляє всі наші нові ідеї і невиконані спроби. Ми звикли жити без права, щоб зробити помилки.

Припинити зупинятися до того, як він занадто пізно. В іншому випадку половина шансів, що вимірюються нашою ділянкою, буде проходити. прямо зараз, вивчіть неправильно.

Є просту вправу - як навчитися відчувати неспокійно, з користю до причини. Цегляний мозок: вивчіть з тріфл, до серйозних речей - можливість буде проходити автоматично.

Так, забрати чохол. Необхідно:
Важко, що успіх не приїжджає до вас відразу.
Дуже приємно продовжити після першої невдалої спроби.
- і досить незначущий в результаті не боятися провалу.
Тепер зайдіть глибоке дихання і перейдіть!

Для мене це був спів. Ідеально підходить, в принципі, заняття розслабляючи, м'язи і дихання приходять в тон, і якщо ви не змогли, є невелика втрата. Я вибрав тент - і, як кажуть, вперед і з піснею. У першому класі вчитель попросив повторити пару фраз з пісні, я думаю, Lana del Rey. Коли я закінчився почуттям гри мій зоряний роль, він сказав: "Не поганий, не поганий... Чи є що-небудь з стріляти? І я навчився сміятися на невдачі буквально.

Ми всі здатні більше. Дуже часто це все, що ми продаємо.до Право зробити помилку. Подаруйте себе. Я думаю, що це чудові речі перед вами.

Юлія Марина спеціально для Веб-сайт
Попередній перегляд фото Павел Лепешев

на сайті www.adme.ru/contest/photo2014/works/portrait/264460/