15 оповідань з життя, які заряджаються оптимізмом

Життя це відмінне, і є багато смішних речей, які відбуваються в ньому. Іноді ці історії ще цікаві і веселі, ніж деякі фільми.

Веб-сайт Зібрав найбільш життєрадісні спогади з першого рота і пропонує заряджати гарним настрій прямо зараз.

• Супермаркет. Для того, щоб купити пральню, скористайтеся перевагою. Ну, як неперевершено, мене сказали, щоб взяти картину лічильника і відправити його: це не в мій орган, щоб вирішити себе, що взяти.
    Я приходжу до лічильника. Я почав фотографувати. На жаль, людина, що стоїть поруч з мною, показав на свій телефон і сказав:
    до Ви хочете надіслати вам фотографії всіх полосок? Зареєструватися У мене є повна галерея. Кожна пляшка з двох сторін, крупним планом. Чому ви страждаєте?
    до Ні, спасибі вам, вони просто сказали, щоб відправити панораму.
    - Гаразд, щасливий хлопець.
    - Вид, але спасибі за пропозицію. Це чудова ідея з WhatsApp!
    - Так, але це не моя ідея. Ви побачите один над ним фотографії пральних миючих засобів? Він відправив мене це. У мене є дитяча їжа фотосесія, тому я відключаю.
  • А друг розповів про історію, що сталося в їзді. Пройшов інструктор на вулицях Петра. Літо, тепла. У дорожніх джемах великого міста, в машині без кондиціонера - найрізноманітніша начинка. Стоп на перетині, потім такий діалог (Z – знайомий, я – інструктор):
    З: Ох, це гаряча! До озера, до води, в охолодженні. . . ?
    І, "Ойдіть!"
    Що? Я не збираюся з вами!
    І: "Зелений!" Давайте!
  • На честь німецької музичної групи Scooter проживав друг в будинку бабуся, яка місцева молодь називалася Scooter. І вона отримала свою прізвичку через те, що вона мала онука Фаїна, і бабуся, вийшовши до балкона, подрібнила хороший килимок: «ФАЯ». . . ?
  • Мій великий-grandfather 93. Я ще маю почуття гумору. Він був недавно запитав, що він зробив його жити так довго. І сказав він, "Серії перетягують на весь час ..." Ми повинні жити, щоб побачити, що відбувається поруч. й
  • Коли я був 8 років, наша родина мешкала в приватному будинку з великим майданчиком. Друзі та друзі приїхали. А потім за один раз вони залишалися довгий час. Мої батьки сказали мені, щоб відправити їх додому. Я піду до них і попросіть їх, «Ви хочете їсти?» «Так ми робимо!» Так я сказав: "Діти, йти додому потім!" Шановні друзі!
  • У мене є власний водій, приводить мене до роботи, а іноді забирає мене в ніч за додаткові бонуси. Ну, що був випадок, що це вихідні. Я п'яний, назвав його, щоб забрати мене. Світло за межами, 7:00 Я отримав в машині на передній і впав дупа. Змикайте, подивіться направо - до сих пір водіння, подивіться зліва - немає водія. Тоді я закриваю очі, потім різко прокинувся мислення «що пекло йде!», захоплюючи колесо в паніці. А потім на мене, що я на вершині буксира. Виявилося, що водій виїхав додому, і автомобіль для неправомірного стоянку приймав вантажний автомобіль.
  • У мене є друг. Довгий час він не міг вибрати ім'я для кота і, нарешті, прийшов з ідеєю його виклику. Ззовні він дуже смішний: кожен раз він каже «здивись тут», жирний пухнастий пумба летить в приміщення.
  • Я на роботі. Зателефонуйте з дружини, підібравши телефон, і промовлявся людина, "добрий день". Микола? Ваша дружина знаходиться в 26-й лікарні, ви можете приїхати? Не запитуючи нічого, я здався і поїхав. Я шукаю, сидіти в лиці, запитуючи що сталося. Вона, опускаючи очі, тихо розтягував: «Я помпа-й-вас». «Чи ви стрибали, чому? Що відбувається на всіх? Я запитаю. «Я стрибав з дивана на стілець, припускаючи, що була лава нижче. . . ?
  • Мій друг одружився. Вона бажала все, щоб бути як люди: плаття, ransom, a limo. Гриб погодився на все, крім ransom. «Я не хочу поцікавити сходи і зробити те ж саме». Але наречена була адамантна. Це X-Day. Наречена в кімнаті, родичі в дверцятах, чекаючи наречену. Відкрито серпень, тепло, вікна (7 поверх) А потім люди в масках і камуфляжах літати в вікно, порізати на обличчі на стіну і т.д., похвалити наречену і вниз. Особливі сили не захоче ransom. . й
  • Про мене розповів друг. Її сестра вирішила інтерв'ю в дуже хорошій компанії. Вона надійшов там. Вона попросила, коли вона була б такою відпусткою. Ну, вона обрала у випадковому порядку. Вони попросили її те, що зарплата вона хотіла. Вона також поставила номер, який спочатку прийшов до розуму. А потім вона запитала, що вона може зробити, що її потенційний лідер не може робити. Вона думала і сказала: "Я можу сидіти на близнюках." І сіли. Партнерство
  • Коли мій чоловік і я в бою, збираюся до місця, ми відключаємося один від одного. Після того, як кішка скинула нас. Він кладав в середині ліжка і я хотів його захопити його. Я повертаюся, і в той же час мій чоловік виходить до кота, щоб захопити кота теж – виявилося, що ми захопили один одного. Зроблено.
  • Я жив у всьому житті з протрудуванням вух. Після того, як я пережила богослужіння однокласників, то жарти однокласників. Навіть одружився з вухами. Мій чоловік завжди подобав їм, і він часто назвав мене «усханом», які втілювали і зловживали мене одночасно. І тепер я нарешті маю операцію! Тепер щасливий, нове життя почалося, вуха не злипають і виглядають чудово! Я думав, що я не чую слово про мої вуха від мого чоловіка. О, ні, він почав називати мене "devil!"
  • Я ходжу за вхід, я бачу двометрову галантію, оберіть номер квартири в міжком. Звідси, нав’язане дитяче слово попросить, "Паслово?" Чоловік каже: "Смурфс."
  • Мій батько - це троля. Як дитина запитала мене, “Зроби ви коли-небудь спробували яйця?” Вона сказала, "No." Я приніс два наступного дня - невеликий, білий, довгастий. Я обсмажив його з вершковим маслом на сковороді, кладемо її на тарілку і дав мені. Я був довгий час... Він їсти один і зробив мене їсти другу. Смачна і хрустка. Коли я виросла, я запитав його, "Дака, що це неспроможність?" Він сказав: "Ком на, дочка, була рис."
  • Я щасливий чоловік, який бере свій дитячий садок вранці. Таке суворе і жорстоке перетягування рожевих рюкзаків, плюшевих бункерів і ведмедів. Сьогодні я побачила справжній байкер з бородою і в слизі, які знялися з дочкою і дозволили їй носити вінок з кульок.

на сайті www.adme.ru/contest/photo2014/works/parenthood/474060/