Чер - 70 років і на сцені понад півстоліття. 10 фактів про легендарний Тернопіль

Нещодавно відомий американський співак і актриса Cher перетворилася 70 років. Ця шокова і водночас стильна жінка зуміла за півстоліття, щоб зберегти інтерес аудиторії в своїй людині. Веб-сайт Цікаві факти про життя і кар’єру легендарного Черка.

1,1 км Чер (реальне ім'я Шерілін Саргсян) народився 20 травня 1946 р. Її матір був невдалою актрисою, і батько, який в момент народження своєї дочки залишив сім'ю, був вантажником. Дівчина з дитинства мріяла про те, що актриса і навіть прийшла з підписами на автографи.

2,2 км У 16-му році в Лос-Анджелесі запрошують у Лос-Анджелес. На зустрічі з музикантами «Сонний Боно». Він дасть їй залишатися з ним. У обміні вона мала чистити і варити. За час свого зв’язку виріс з дружньої до романтичного.

3. У У 1965 році почалася музична кар’єра художника. Вона змінила свою назву до Чера і в дуеті з сонним боно сяном пісні «Я тебе тебе дівчині», яка миттєво стала хітом.

4. У У 1969 році Херсон віддав дівчині, Chastity. У 2010 році її дочка запинила операцію реанімації статі і стала Чазом Боно. Чер відреагував дуже болісно до цього рішення своєї дочки.

5. Умань На додаток до успішної кар'єри співачки, зуміли довести себе у в.ч. В її свинарському банку найпрестижніші нагороди фільмів – Оскар і приз Каннського кінофестивалю!

6. Жнівень Між 2002 і 2005 р. Чер виступали 325 концертів у 20 країнах. Через три роки співачка повернулася до етапу.

7. Про нас У інтерв'ю з Девідом Листманом, Шер приймав флотацію зв'язків Tom Cruise, Gene Simmons і Eric Clapton. І сказав, що вона ніколи не приховала того, що в її житті було багато чоловіків.

8. У Особливий інтерес серед глядачів – поява Херсона. Актриса ніколи не приховала, що вона зробила багато пластичної операції. Коли попросили, що співачка «коригувала» цей раз, відповідей, «Подивитися на мої фотографії в 17 і подивитися на себе». Але навіть при операціях на 70 років жінка дивує дивовижну.

3250Р. 3700Р.

9. Навігація Чер – єдиний співак, пісні якого досягли десятки тисячоліть на 100 років поспіль.

10. Під час своєї блискучої кар'єри, Чер став одним з небагатьох митців з найбільшою кількістю проданих записів.

Сайт: www.kulturologia.ru