Як отримати впевненість: 6 оповідань від життя великих людей

Ми часто робимо помилки, сумніваємось, довіряємо думки інших і покажемо слабкість на шляху до цілей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

На щастя, є люди, які змогли впоратися з такими проблемами. Альберт Ейнштейн, Стівен Король, Лев Ландау та багато інших чудових людей досягали великих висот, стали поважними, близькими та відомими.

Веб-сайт іПсихологи.ру Вони вірять, що порада великого слід послухати, і вони поспішають представити їх читачам.

Альберт Ейнштейн: Знайдіть, що вас зачаровує

творець теорії релятивності виріс на скромний і дуже насичений хлопчик. Він не поділився інтересами інших підлітків і був позачерговим в компаніях. Однак пристрасть до фізики дав йому міцність і впевненість. Він знайшов друзів і асоціаторів, які поділяють свої інтелектуальні інтереси. По дорозі, на науку не поширювалася терміничність Ейнштейна. Він сказав: «Людина, яка ніколи не зробила помилку, ніколи не спробувала нічого нового. й

Бернардо Гардуч погоджується, що сором'язливість зникне, як тільки ми занурюємо себе в те, що ми любимо. «Я пам’ятаю майже помирання страху перший раз, коли я пішов на стадію», - сказав він. Харрісон Фордй Але після того, як я не міг жити без театру. Що врятував мене. Інакше, я б був недійсним для відпочинку мого життя.

Махама Ганді: Зробіть інші потрібно

Махатема Ганді дуже сором'язлива про розмову з громадськістю і розмову з іншими людьми. Він також мав труднощі захищати свою думку. Обравши професію адвоката Ганді спочатку відчував себе некомфортним: він не міг говорити в публіці, він плутав слова і мав погану команду себе. В кінці він вирішив змінити ситуацію і пішов на роботу в Південній Африці, де багато переселенців з Індії жили. Він прийшов до нього: багато співвітчизників перевернулися до нього за допомогу, і він намагався не відмовлятися від будь-якого. Таким чином, Ганді не тільки здобули досвід спілкування, але й усвідомив його заклик до боротьби за права нагнітання.

«Одна з кращих способів подолання соціальної тривожності є волонтером і залучати до соціальної роботи, пов’язаної з наданням допомоги іншим», – зазначив Бернарда Гардуч, психолог. По-перше, ви дізнаєтеся навички поведінки в різних соціальних ситуаціях. По-друге, ви будете відчувати себе корисним і корисним, і це дасть вам силу. й

Стівен Кінг: Не дайте собі час сумніву

Стівен Кінг один раз сказав: «Це мільйон причин сумніватися». Якщо я пишу швидко, записаючи ділянку, як це приходить до розуму, я можу зберегти початковий ентузіазм і в той же час втечу самосубти, які просто чекають на правильний момент.

«Уміння подумати глибоко не варто плутати з схильністю до набряку на що-небудь», – розповідає психолог Барр Тейлор. Чим більш сором'язлива людина думає про проблеми, які він може зіткнутися, тим швидше зростає його занепокоєння. Навпаки, якщо ви виявите себе в ситуації, яка викликає занепокоєння, ви швидше за все, зможете зрозуміти, як діяти. й

Eleanor Roosevelt: Думка інших, не себе

Елеонор Росвелт, дружина американського президента Franklin Roosevelt, постраждала від сором'язливості і сором'язливості всіх її життя. Тим не менш, вона змогла подолати цю рису, роблячи емпатію її силою. Вона підтримала жінок і чорної в їх боротьбі за рівні права, які здобули любов багатьох звичайних американців. Психолог Сусан Кане вважає, що Елеонор Росвелт зумів перетворювати її чутливість до альтруїзму.

На прикладі, за словами актора. Геральдин ЧаплінЧарлі Чаплін дочка: До того, як я виходжу в громадськість, я забородав себе думати про себе. Ні, я не лякаю себе, я просто перестаю культивувати мій его і просити себе: як вони відреагують на мене, і що скажуть про мене? Я перетворюсь на активний слухач, активний спостерігач, і з часом я стався так званим процесом, що я більше не думаю про те, як я виглядав, або сказати, що або ні.

Лев Ландау: Зустрінемо страхи

Нобел Призовий фізик Лева Ландау значно постраждав через власну сором'язливість. Він часто відчував, що люди навколо нього побачили його абсурдність і таємно сміхалися на нього. Тоді він вирішив викинути клину - познайомитись зі своїми страхами. Його біографи розповідають цю історію. «Чи ви хочете відповісти на одне питання?» Лео звертається до самодостатнього ведмедика, який схожий на Nepman. Він зупиняється. «Чому ти зносиш бороду?» Продовжити Лео в одному і одномісному тону, незважаючи на очевидну небезпеку, що керують співрозмовником.

І милуватися про чужу думку, Ландау проходив уздовж Невський проспект з повітряною кулею, прив'язаною до капелюха.

Глорія Естефан: Знайдіть свій майстерність

Популярна співачка Gloria Estefan була настільки сором'язливою, що вона здавалося, її музична кар'єра не сяла. Але її майбутній чоловік Еміліо, який побачив її як величезний талант, постійно штовхнув Глорія працювати на себе. «Народна ненавидимість моєї сором'язливості для застуди і безтурботності. Тексти пісень, а це означає: І він намагався дати мені впевненість.

Ших людей, які часто перекриваються самодовільною групою. «Для того, що не є адвокатом, щоб заспокоїти вас або стеллера, щоб критикувати ваші помилки», - сказав Бернардо Гардуч. Вам потрібно, хто виштовхує вас в дію, для розвитку. Така людина може бути тренером, тренером або просто закритою особою. І для винахідника. Томас Едісонхудожник Пабло Пікассо Український Рей Чарльз. Вони були такими живими тушками. «Якщо ви станете солдатом, ви станете загальним». Якщо ви станете черницею, ви станете попом. І став пікассо-художником.

Веб-сайт: www.behance.net/gallery/17173295/Colorizacao-Digital-Em-andamento