Дихати глибоко! Не подобається гроші.

Важкий час буває всім, але хтось пропускає їх легко, і хтось застрягає в них протягом років. Він сказав, що ви просто хочете гроші і він прийде. Якщо це було просто! У цій статті я буду дивитися лише кілька причин, чому ви не можете мати достатню кількість грошей і дати вам поради про те, що робити про це. Можливо, це інформація, яку ви не повинні прийняти перший крок до багатства.

Не пошкодуйте! Ніколи не пошкодити гроші, які ви колись витратили. Майже всі ми були добре, коли ми зв'язалися з грошима. І коли вони закінчуються, вони починають змочуватися: Як отримати гроші? Я міг, і не інвестував, не купував. Не дозволяйте тим почуттям, які ви приймали. Навпаки, радіти! Ви знаєте, як насолоджуватися життям, що означає, що є спеціальні налаштування у вашому розумі і пам'яті тіла, які можуть призвести до того, щоб гроші знову!

Дихати глибоко! Добре відомо, що гроші не сподобалося. Звичайно, це не про гроші на с, але про стан ми транслюємо, коли ми починаємо відчувати себе шкода. Не варто збігатися з тим, що експресія «вичавити гроші» співзвучна з виразом «затискати тіло». Реакція тіла до свербіж стане спазмом міжсапульської зони і боків, в результаті чого вона стане важче дихати, вона проявиться самостійно, так як кажуть терапевти - діафрагматичний затиск. Люди з цим хомутом відчувають себе, якщо вони були витягнуті щільного корсету. Важко для них вдихати нижні лоби легенів, тому від часу вони приймають важке дихання, як якщо з цілим тілом, напружено витягти груди вгору, заморозити, намагаючись наситити тіло киснем, але немає рельєфу. Тільки збільшує відчуття лопіння грудей. Це діафрагмовий затиск.

1 999 р.

Щоб видалити його, не потрібно дихати тензо. Потрібно лежати на твердій поверхні, розслабитися, покласти руки на сонячний плекс і, дихаючи в звичному режимі, уявіть, що повітря акуратно відштовхує руки зсередини, діафрагма піднімається, повітря спокійно розсіюється по всьому тілу, не зустрівшись перешкодами. Після дихання не менше 10 хвилин на тиждень, ви поступово дізнаєтеся, щоб розслабитися діафрагми, і це стане легше дихати. І в довгостроковій перспективі, жити!

Що потрібно робити з тілом? Дійсно, якщо в гаманці залишилися дві сотні рублів, і на тиждень до зарплати, важко задуматися про вічне. І ще ми робимо. По-перше, не варто забувати про фінансові проблеми здоров'я. По-друге, є специфічні відносини між тим, як ми думаємо і як ми відчуваємо. Більшість людей не можуть мати більше грошей. Вони не бачать можливості, не хочуть змінити, не вірити в себе, не готові приймати навіть розумні ризики і не знаю, як їх виділити. Коли люди приходять на фізичну терапію, скаржавшись на фінансові проблеми, я завжди запитую їх, що ще можна зробити. На цій точці їх тіла стають стиглими і бояться з'являються в очах. Уважаю, що вони можуть залишити свою зону комфорту і запропонувати свої послуги тим, хто робить його важко дихати. Однак необхідно видалити цей стан тіла і все видно в іншому світлі. Хтось згадує нещодавно завершені курси, хтось вирішує шукати нову роботу, а хтось досить сміливо відкрив віртуальний магазин в «Місто майстрів».

На рівні психосоматики, стиглість призводить до запору і зайвої ваги, у жінок - до христості, у чоловіків - до труднощів з еякуляції.

Це просто: щастя – бажання подарувати якомога більше, ніж у вас. В ідеалі не всі. У фізиці такі люди повинні відпочивати живіт. На психічному рівні продумана форма допомагає: чим більше я даю, тим більше я отримав. Але це не достатньо, щоб думати про це. Для розвитку звички летючого ходу і спільного доступу необхідно розвивати середовище. Важкий чоловік. Він навіть не пошкодить гроші на свято дитини.

Існує ще один тип терапії: терапія з очищенням фраз. Фрази повинні мати історію, еліцитувати емоційну відповідь і багатий асоціативний діапазон. У лікуванні аварії дуже добре працюють фрази: «багаті, щасливі», «в судах, але не в оману», «люди в неприємностях не залишать».

Скажіть їх, щоб вижити багато, багато разів, шукайте глибоку відповідь в ваше серце і тіло. Дуже можливо, що ви пам'ятаєте тих, хто ви чули ці фрази - ваших бабусях і великодніх, в цілому, людей старшого покоління. Можливо, ви сльозилися, буде протест: Я не хочу цього, я хочу інакше! Живіть цей стан у відчуттах, поки ви відчуваєте краще. Наприкінці дня робимо щось щедре. Випікайте торт і запрошуйте сусіда, щоб відвідати, пожертвувати гроші на благодійний сайт, в кінцевому підсумку купуйте ковбасу на подвір'я кота.

Де це відбувається?

Позбутися від набряклості є першим кроком, щоб вийти з браку грошей. Аваріце є генеричний, кармічний і придбаний.

Сім'я святості є спадкоємною частиною сімейного ставлення та сімейного досвіду. За її межами є важкі сімейні оповідання декулакації, голоду, втрати майна, страх показати інші, що у вас є, тільки складне життя, яке до недавнього часу мешкає практично кожен.

Тому першим кроком до загоєння є визнання факту такої племінної долі, відторгнення засуджування і відродження для неї. Якщо ви колись сердилися з вашим бабусям, щоб намагатися пришити свої шкарпетки або не розуміти, чому ваша мама купує крупи і сіль на промисловій вагі, то розумово і з усім серцем просити їх прощення і подякувати долі для життя і мислення по-різному. Після цього вам буде легше жити, багато труднощів можуть зупинитися.

Другим кроком є вивчення кожної історії, кожного траєта і ставлення, пов'язаної з грошима, і виявлення її першопричини, а потім робота з нею. Проводиться тільки під керівництвом фахівця! В іншому випадку можна плутати і замість загоєння ускладнити долю. Характерною помилкою самолікування є відрізання себе від клану. Чоловік хоче позбутися від інсталяції, і відкидати себе від усього потоку пологів і залишається самостійно в чистому полі перед бурням життя. Тому, якщо ви відчуваєте, що це час, щоб мати справу з духовною спадщиною, подивіться на керівництво.

Кармічність - це урок, що душа (високе само) вибирає, щоб приїхати до цього світу. Багато людей не вірять в таку теорію і це їх право. До таких людей я розповідаю, що ми можемо викликати це інше слово, як досвід або духовне зростання. Будь-яка якість, яка запобігає нам від життя, вимагає принаймні уваги, якщо ми хочемо, щоб зробити наше життя краще.

Кармічна симуляція проводить два основні уроки.

1,1 км Дізнайтеся, щоб бути щедрим у всьому, що ви повинні, і насолоджуватися ним.

2. Вчимося бачити, хто щедрий і хто не знає.

Більшість людей з цією кармічною перешкодою на першому уроці. Спочатку вони показують великодушність до невигідності, і коли немає нічого більше, щоб дати або не моральну силу, вони відхилені, відкликані, сердитися і вирішувати, що ніхто ще ніколи не дасть. Захворює тих, хто потребує свого генрозитування.

Часом лову не вистачає радості. Одна рука, один заміс. Або суддя. Особливо це стосується батьків з дітьми. Не витримайте, що гроші, отримані з судом або страхом, подарунки, зроблені з почуття мита, але не від душі не приносить щастя! Примітити протилежність. Я пам'ятаю мами, які придбали квартиру.

Я подав документи: "Чи ви, ненасолодитеся, так як ви не можете самі, і ви не маєте нормальної людини!" Неважко сказати, що в квартирі немає нічого хорошого? Нерідко хворі, загубили свою роботу, чоловіки прийшли до відвідування, але ніколи не показали. На протязі тривалого часу ми розірвали ці сучки, працювали з сім'єю (після того, як мама не тільки «благна» її дочка, вона також мала її з власної матері, а в цілому вирушила на вид).

Тоді дівчина давно зарекомендувала стосунки з матір'ю, в принципі вони не погані, але ніжність і тепло в них не була. І за один день вона попросила її в «перенос» квартиру з іншими побажаннями, пояснивши чому. Мама розуміє і погоджується. Ми підготували обряд. Вони зробили все дуже красиво. Незабаром дівчина одружилася. Доброго дня.

Про тих, хто повинен дати і хто не повинен ... Це найбільш складна тема, тому що немає права відповіді. Якщо це ваш кармічний урок, ви будете витрачати свою справу з ним. Ви будете стурбовані етичними питаннями, що тягнеться до благодійності, ви спонтанно допомогти людям, а потім усвідомлюєте, що вони зробили це в марно.

А також відмовляється, а потім шкодуємо. Ви будете знайомі з державами безглуздого, п'яти «щільності» і необґрунтованою, безглуздою генерозністю. Почуття провини і мита буде вашим постійним супутникам. І все це буде пов'язане з людьми і людьми будуть провокатори цих держав. І будь ласка, зв'яжуться, це буде решта вашого життя! Коли ви маєте справу з простими питаннями про «риба і риболовля», ви отримаєте більш складний. За допомогою кармічних уроків ми надамо нам по всій інкарнації. З іншого боку, це не найскладніший урок, адже десь поруч з ним завжди будуть гроші, а для «доброї поведінки» ви можете впасти несподівані матеріальні подарунки.

Критерій для переходу на шлях великогабаритності та самотності, але отримання уроків неправильно, може бути, що кожен раз, коли ви даєте комусь гроші або допомогу, щось відходить або сума вашого боргу збільшується. Зверніть увагу на це, якщо ви не хочете, щоб отримати міграцію в бідності! Стоп і думки, що ви робите неправильно!

Нарешті, придбала свербіж. З'являється в складних періодах життя, як вимушений стан, з якого важко вийти, він стає знайомим, як друга шкіра. Якщо ви ледь зробили кінці, познайомитеся з довгою, а потім отримали хорошу роботу або успішно одружений, аварія, як звички, може блокувати фінансові витрати і навіть викликати фінансові збої вашого чоловіка.

Я особисто знаю хоча б три випадки, в яких він був шлюбом, що призвело до розпаду господарського бізнесу. Це були дуже «добрі наміри» і не так рідкісні в шлюбі затримання дружини «недбалих». У всіх трьох випадках чоловіки легко пожертвували на благодійність, зберігають родичів на роботі, сплачуються щедрі бонуси, розкочуються корпоративними сторонами, а причина борошняних. А потім жінки вводять права і з досить щирою обережністю - "і всім використовується вам, і всі приводи ви" - приніс їх порядок. Спочатку люди втратили свій глянець в очах, потім клієнтів і партнерів, потім гроші.

Цей урок, звичайно, не тільки про сходження, але і про кордони в відносинах, про цінності, про можливість захистити своє право на думку, в цілому - про сімейного способу життя. Якщо чоловік хоче побудувати і підтримувати бізнес, він повинен підключати своє життя з жінкою, яка має більш високі матеріальні цілі, ніж сам. Не обов’язково бути «грошима, що обробляється», але й не жити за принципом «Я досить».

Я хочу поговорити про періоди життя. У нас були всі, і будуть мати жир і худі роки. Це спосіб, який повинен бути. Кожна людина дала свої завдання і уроки протягом наступних років. Якщо ваш «слім» рік перетягнув, то час подумати про те, що ви робите неправильно і терміново виправте ситуацію. Не всі уроки прості і приємні, іноді потрібно пройти через дуже болючі процеси, щоб знову почати яскравий стейк. Якщо ви готові до такої роботи, то я готовий допомогти вам у повному обсязі та онлайн-курсах: «Щасливі гроші в будинку» і «Карма грошей». Обидва курси починаються в кінці травня. Я з нетерпінням чекаю всіх, хто хоче тримати свої фінансові речі в руках.
Автор: Elena Shubina