Як їсти суші? 4 Прості правила від Легендарні японські шеф-кухар Masaharu Morimoto

Легендарна японська шеф-кухар Masaharu Morimoto, часто згадується як «Ірон Головний,» володіє декількома ресторанами по всьому світу. Він регулярно дає майстер-класи в різних частинах світу і навіть написав книгу «Нове мистецтво японської кухні». Morimoto нещодавно сформульовано чотири простих «правила» щодо належного вживання суші. Крім того, що суші виходить, з'їсти руками (хоча не існує особливих злочинів в помаді), «Ірон Чеф» наполягає на наступні чотири правила. Редакція Про нас Я щаслива поділитися з читачем.

1,1 км Не змішайте. «Не перемішайте з соєвим соусом. І знову: Не змішайте з соєвим соусом!

Що можна сказати, ми всі грішники.

2,2 км No "спеціальні пропозиції". «Що може бути особливий суші? Всім особливим! Ресторани часто звертаються до «спеціальних пропозицій» як «риба не дуже свіжа, і нам терміново потрібно позбутися від неї. й

3. У Спробуйте копати тільки рибу в соєвому соусі. «Соєвий соус повинен бути збитий в частині землі, де знаходиться риба. Займає навчання, але ніякого іншого способу. Це правило стосується як суші, так і сашімі. Частина виробу, де є більше риби, і потрібно обробити соєвим соусом.

4. У Не пропустітьСуші необхідно вставити в рот повністю. «Чому неможливим, занадто великим їсти в одному кусі!» Я не знаю - ви повинні це зробити! ?

І в цьому відео ще один шеф, Наомич Ясуда, розповідає про процес докладніше.

Бон привіт!

через Mixstuff.ru/archives/14130