10 Котирування чоловіка для тих, хто любить

р.

р.

Він прокинувся, очистивши зуби, їсти сніданком і вирушив на незабутню подорож по величезності галактики. Звуки інтригування, не це? І на цьому графіку живе Нейл деГрассе Тєсон – відомий американський астрофізик і популяризація науки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І пам'ятати, що потрібно лише змінити кут.

Веб-сайт Я приготував для вас вибір найяскравіших, смішних і оригінальних виписок вчених. Не забудьте подивитися на небо частіше!

1,1 км Я шукаю нічне небо і я знаю, що ми є частиною Всесвіту. Але, можливо, більш важливим є те, що Всесвіт є в нас. Коли я думаю про це, я підняю голову. Багато людей відчувають себе невеликими, тому що Всесвіт настільки великий. Але я відчуваю себе великим, тому що атоми, які я був колись частиною цих зірок.

2,2 км Наші молекули вийшли з зірок, які колись вибухнули і розкидані через галактику. Виглядайте всесвіт очима учасників цієї події, і ви можете відчути величезні, не невеликі зерна піску в космосі. Будь-який астрофізик, що шукає простір, відчуває себе великим.

3. У Визначте, що дуже молекули, які роблять ваше тіло, атоми, які складають ці молекули, зароджені в плавальних горщиках, які колись були ядрами важкої зірки. Ці зірки гасили їх багаті інтер'єри в галактику простір і збагачені призми хмари міжпланетного газу з хімією життя. Ми всі пов'язані між собою біологічно, до Землі хімічно, і до іншого Всесвіту на рівні атомів. Це круто, я кажу!

4. У Діти не проблема. Вони народжуються вчені. Проблема завжди доросла. Вони вбивають пологів. Зовні діти. Вот. Управління ресурсами. Саме тому в своїй публічній роботі я орієнтуюся на них.

5. Умань Якщо було життя на Венері, ми, ймовірно, називаємо його «Венеріаном» — так само, як ми називаємо людей з Марса «Мартян». Однак, згідно з правилами латинської граматики, «заспокійливим з Венерою» є «Венереаль». На жаль, лікарі знайшли це слово раніше астрономів. Ви не можете відмивати їх для цього. Венереабіліті захворювання з'явилися до астрономії, які в собі є тільки другою найстарішою професією.

6. Жнівень Ньютон відкрив оптичні закони, закони універсальної гравітації, загальні закони руху, винайдені диференціальні і невід'ємні калькулюс, виявлений, що білий світло є поєднанням всіх інших, а потім ... він вийшов 26.

7. Про нас Якщо люди до одного дня померли через деякі катастрофи, це буде найбільшою трагедії в історії життя в Всесвіті. Не тому, що нам не вдалося захистити себе, але тому що ми не завадили нас. Домінантні види, які замінять нас на пост-апокаліптичній землі, залишаться дивним, дивлячись на наші скелети в музеї натуральної історії, чому великодні хом сапіренс не краще, ніж доісторичні динозаври з курячими мозкуми.

8. У Вирішити один раз і для всіх: спочатку було яйце. Не було курки, але інші птахи.

9. Навігація Якщо ви претендуєте, щоб розповісти правду, перш за все, переконайтеся, що це не просто думка, що ви відмовляєтеся від того, як один.

10. Наука розповідає про те, що ви вірите, чи ні.

Фотозвіт: Стівен Фердман/Variety/REX

https://www.rexfeatures.com/search/?kw=5685493hy&js-site-search_submit=Go&order=newest&iso=&lkw=&viah=Y&stk=N&sft=&timer=N&iprs=f&search_action_desktop=