Як я побачила ранок і любив ранок

949741

Рано і темно. Сила - проколюємо звуком тривожного годинника, ви досягнете його вимкнення. Після пари секунд ви сидите на ліжку, доторкнувшись до підлоги ногами і підберіть телефон. Ви сидите в темряві, і тільки невеликий дисплей підсвічує спальню. Екран відображає кілька нових повідомлень, нагадування про сьогоднішні дні народження та прогнози дощу в погоді. Ви переглядаєте ці повідомлення та новини. "Я половинку дупа," ви думаєте. Я просто дивитися Twitter, щоб прокидати швидше. Пройдіть десять хвилин, потім п'ять більше. Ви не зачепити, але ви не зміяєте. Витратний стан.

Це мій щоденний ранок до п'яти років тому я вирішив стати ламкою.

Я був типовим сова. Я мав би отримати рано на важливу зустріч, і це був реальний виклик для мене. Я міг ледь отримати своє тіло з ліжка. Нерідко я б перетягував його в той же піввилковий стан до тих пір, поки я отримав працювати. Відчувається як похмілля в будь-який день.

Але коли я вирішив отримати рано, я захопився потенціалом ранку. На ранні години були як реальний подарунок - кілька додаткових годин, які я міг витрачати продуктивно готуватися до дня попереду. Я також почав витрачати більше часу з дружиною. Упродовж восьми років працювала компанія, яка почала працювати. Я завжди був розчаруванням, що ми дуже різні графіки.

Як справжня сова, я знав, що потрібно план, якщо я хотів, щоб уникнути помилок мій попередній ранній підйом. Так я вирішив вивчити, як інші люди збираються вранці і спробувати свої поради в практиці.

Галузі, він працював! Я вирішив поділитися досвідом з вами.

Кава, світло та активність
  • Я завжди починаю вранці каву. Але це не так, що кофеїн прокине мене. Для мене процес приготування кави набагато важливіше. Займіть мені 15 хвилин, щоб зробити його: відварити воду, подрібнити зерна, стояти і ретельно перемішати в Турку. Цей процес зберігає мене в управлінні під час того, що відомий як «низький ранок», в той час як перевірка Twitter буде тримати мене від отримання зброї Морфея протягом тривалого часу. А замість того, я стояти на кухні, прокинувшись повільно, подумайте про день попереду, і вже насолоджуватися чашкою свіжої кави.
  • Світло є ще одним важливим чинником пробудження. На яскравому сонячному добу дуже легко прокинутися, тоді як на похмурому ранку або в темному рані дуже важко дістатися. Так, коли я прокинувся, я відразу поверніть на всі світильники в квартирі. І якщо у мене є можливість, я завжди намагаюся дивитися схід сонця, навіть якщо це йде година або два після того, як я отримую.
  • Для того, щоб прокидати рано, потрібна мета. Я зазвичай працює. Але навіть заходи, такі як приготування їжі, прасування і очищення квартири допоможуть мені прокидати і відчути продуктивну до дня.
З кавою, світлом і ранковою діяльністю, рано буде відчувати себе простіше, навіть якщо ви пізно в ліжку.

Час сну.
  • Якщо ви хочете, щоб вам не було достатньо сну. Наприклад, я відчував себе тільки після 7-8 годин сну. Я, як правило, прокинувся близько 5:45, тому я їду до ліжка близько десяти вечора.
  • Зверніть увагу на те, як харчуватися перед сном впливає на ваше тіло. Я знаю, що алкоголь погіршує якість сну, і гіркий шоколад, який я звик до їжі після вечері, робить його важко спати через кофеїну в ньому.
  • Нарешті, я дізнався, як налаштувати атмосферу в квартирі, щоб допомогти мені підготуватися до сну. Я починаю знижувати кількість світла. Закриваємо всі штори в будинку, відключаємо верхнє світло на кухні, в передпокої, переключаючи до підлогових світильників в вітальні і спальні. Так я повільно втрачу в стан спокою.

Не завжди легко прокидати рано, але я дізнався про любов вранці. Тепер, на нормальному день від 9:30 я вже працював годиною продуктивно, зробивши свою домашню роботу і насолоджувався ситним сніданком з двома ароматними чашками кави.

Зайдіть до нас і отримайте свій ранок!

Кредит Іван Зеленський
Переклад та адаптація Веб-сайт
Рецензія: А. та І. Крук/шutterstock

Веб-сайт: www.jazer/how-i-became-a-morning-person-and-why-i-decided-to-make-the-change-eb1b012a16e5#.o7qn7ga96