Чому не варто брати когось іншого чоловіка - 5 хороших причин

Традиційно, вважається, що з дружиною поганий чоловік. Я не збираюся судити всіх, я просто збираюся дати вам причини, чому це може бути поганий для вас особисто і для ваших відносин пізніше, якщо ви керуєте ним.

Кількість причин 1,1 км

Якщо ви не впевнені, що ваші почуття для нього або якщо ви робите це тільки для поліпшення фінансової ситуації, не витрачаючи час.

Так як люди, як діти, відмінно відчувають неспроможність намірів і хитрощів.

Тому що навіть якщо ви керуєте це для причин мерканти, він захистить себе так, щоб після розлучення ви нічого не отримаєте.

А тому, що після того, як у вас є, ви втратите інтерес до нього, і ви не зможете жити без люблячого, претендуючи все життя. І він, відчувшись, потішить вас з усіма його душею, відлякає вас за те, що ви залишаєте дружину (який, погано, але коханий), і в цьому випадку ви будете самоті, знову, без усього, і втратили кілька років життя. Ви повинні повернутися назад, щоб знайти ваш.

Подумайте три рази: якщо ви не любите, не починайте.

Кількість причин 2,2 км

Сім'я життя про любов і терпіння. Якщо ви вважаєте, що багато психологів, психоаналітики і просто спостереження за життям, пристрасть життя два роки. А потім може бути гарним і регулярним ...., може бути глибоке почуття, і можна поважати. Але не божевільна пристрасть. І звичайно ж буде. Навіть якщо все добре йде, рано чи пізно ви все ще будете жити. Можливо, ви будете більш уважні, ніж його попередня дружина, можливо, ви будете більш турботливими, але думаєте про те, що людина, яка насолоджувалася пристрастю з однією жінкою, настільки надійний, шукаючи нову пристрасть на боці? І ви не знайдете себе в туфлі тієї ж дружини п'ять років в шлюбі, що вони хочуть заковтнути на нові принцеси? Звичайно, все залежить від людини і ситуації, але принаймні запитати себе це питання.

Кількість причин 3. У

Дуже часто буває, що в змаганнях людина не може оцінити об'єкт своєї чарівності. Так, як останні два люди хочуть купити. І вид натерти трохи, і ось подряпини, але так як "я не мене, то це займе ця білявка курка," ми готові купити і дуже щасливий! Але коли ви купуєте будинок і візьміть гарний вигляд, ви думаєте, де я шукав, коли я купив це? Сама з чоловіком. Якщо це не ваш, ви хочете, що це більше, ніж хтось інший. Він, здається, ви чоловікові, і в загальному чистому золоті, одному в мільярді жителів планети. Але коли ви, нарешті, отримаєте його в своє володіння, ви можете раптом бачити, що є багато вад, і, можливо, його дружина не була такою девіло-обманою укусом, і що він не подарунок ні.

Кількість причин 4. У

Знаючи, як віртуоз, він може вірити дружині про те, де він і що він робить (актуально будучи з вами) може зробити вас божевільним з ревнощами. Наприклад, він каже вам, що він пізній на роботі, і ви пам'ятаєте, що він потертий до дружини, коли ви з ним з ним в машині на стоянці. І ось ми йдемо. Ялій може прийняти вас в її липкі і сильні обійми, а потім ваші стосунки будуть погано shaken. Ви можете мати дуже велику проблему довіри, тому що ви знаєте від досвіду, як це може бути duplicitous. І навіть з нуля, у вашій голові будуть народжені такі фотографії, які без психолога ви не будете розуміти.

Причина No 5.

Ви молодий і юнацький – це невибагливий продукт. Це краще витрачати час і енергію, що шукає когось іншого, це право на вас, ніж виїжджати з родини. Поведи мене, це вимагає багато сил, нервів, терпіння і в цілому, це довга відстань раси. Не станеться швидко і безболісно. Тож на самому початку варто оцінити – це не менше шансів на успіх? І, можливо, краще витрачати, що енергія шукає іншого чоловіка?

Автор: Ольга Крайнова