23.05. Загортання не означає неприпустимо.

1592 р.й

Бажання мати особливу думку про християнську церкву, яка має достатню кількість причин. Для хрестів і пам'ятають диких незручних. Алебетний колективно, хоча б окремо - за що, скуштувати мене, було потрібно для Константинополя ходити? Про те, що і особи, які неспроможні позови Пресвятої Богородиці.
З Giordano Бруно виявилося дуже погано - зраджувати тренд запашним, було відомо про речі не тільки на сусідньому дворі. Я прочитав не затверджені книги, річ, звичайно, неприємний, добре, так що це було час - Коперникам спостерігали трубку, підраховував, оцінюється - не виходить Землі в Центрі Всесвіту. А Ґіордано привітав на своє дозвілля (завдяки, монахи мали достатню кількість такого роду) - і що якщо зірки не тільки вогнепальні, то і деякі люміні там, але дуже далеко? З точки зору відстані. Він не був першим, щоб думати про це. Узагалі молодий чоловік ще був, зокрема, загинув його братів у монастирі. Тоді я зрозумів, що ніхто не тягне за собою мазь і подивіться на нього якось особливий, не чекав і відварився в Римі з царства Неаполя. Тоді я з'ясував, що Рим не є варіантом, ви і папа знаходяться на боці і запит, звичайно, перемістив на північ. На Бруно не виростало, переїхала, а в Університеті Женева тутсі була вішалка. Непросто. Француженка подобалася Генрі III дуже багато. Так він не викликав себе, тому він також зробив лист рекомендації, коли Бруно вирішив піти в Англію. Вони не люблять його. Здається, що люди були правими - Шекспір, Бекон, але виявилося взаємне розуміння.
Саме те, що це було все про — добре, було багато людей, які не згодні з ним. Що таке? Для того, щоб сидіти за ним або запитати, чому він думає так?
Так з Венеції, де Бруно 23 травня 1592 був ще пов'язаний з запереченням (виключна гра, Я кажу вам: він найняв цей Понц Моченіго авторитетний чоловік, щоб дізнатися від його концепцій, він не погодився з чимось, і ваш Шаріков – ратифікований. Тож варто цього громадянина Моченого, щоб легітимізувати і попросити: «І що це ви, хороший друг, щоб дізнатися з благородної туттичної бажати?», він запитав про життя і вірування протягом майже року. Побачити, є відсутність рівня, вони витікали Ґіордано в Рим. У середземноморському місті він був рубльований за концепції протягом шести років. Шість, Карлик Я запевняю тебе.
Ну, нехай йти і плювати. 17 ст. Ви не можете ловити всіх. Мрія. "Пуніш без скидання крові."
Ви хочете сперечатися, коли це було темним, вони кажуть. Я додав.
Отже, коли це було 400-річчя смерті Бруно, один Анжело Содано – є такий кардинал – сказав, що виконання Бруно був «сердним епізодом», але, кажуть, що все зроблено правильно, а джентльмені приналежників «подарували все можливе, щоб врятувати життя». І точка жиру: Пап з тієї ж думки. Реабілітація (!!!) Бруно не має причин, все виправдано і законно.

Це Анжело Содано.