369
Ігристі перли викладачів університету
Навчальний рік переходить і наближається до наступного сеансу. І це питання про те, щоб запам'ятати кіптявні фрази вчителів і заряджатися гарним настроєм до іспитів.
Веб-сайт оприлюднює вибір котирування від викладачів, які не захоплювалися лише своїм розумом, але й їх почуттям гумору. Ми хочемо, щоб всі студенти не перо, і, як кажуть, безкоштовно, ловити!
- Марія Iosifovna, чому вам потрібен складний ніж з вами?
- Ну, я більше зацікавився коркстепу. Чому ви шукаєте? Ми насправді французька пульпіт! - Прослуховування монет.
- Я думаю, що гроші вниз. Підготовка до сеансу? Судячи по об'єму дзвінка, він не готовий. - Адвокат без почуття гумору – прокурор.
- Давайте розглянемо модель росту дерева. Є циліндрична бочка радіусу ккс. У ній є отвір, де ви накачати воду ... можливо, алкоголь, можливо, щось цікавіше. . й
- Оскільки кукурудза дивує, тому що кукурудза ковбасне м'ясо. Чи можу я відповісти на запитання?
- Для більшої міцності глина повинна бути голою. О, пекти!
- Учитель пояснює метод Гауса-Джордан, раптово зупиняється і перетворюється на аудиторію:
- Чи знаєте ви, що Гаусс мав 2 дружини? У той час як він був одружений, він не міг відкрити все, він був звичайним взуттєвим, оскільки він перетягував його на дно. Він відійшов від них, і відкрив його метод. Як хороший він! - У вас є щось відьма.
- Чи є таке комплімент?
до У зв'язку з тим, як «повернути». й - Чому я кинувся до першої пари, якщо я помер?
- Учитель запитує аудиторію питання, точки десь до середніх рядів:
до У вас є дуже розумна особа. Чи можна відповісти на питання? Що таке ім'я?
- Я? Кіра.
- Кіра, ви красиве! Молода людина має розумне обличчя поруч з вами. - У Стародавньому Римі не було п'ятих взуття, особливо «лубутинів», але підбори ще й досі.
- Тут був такий жанр середньовічного театру - мораль. І у мене є улюблений характер звідти, душа-надає черв'як. Як він зобразився? Чоловік прийшов напрочуд знаком, який сказав: "Жіночий черв'як" і всім розумом.
- Знайте, будь ласка, поверніть. Я розумію, що є багато інформації, потрібно відпочивати – добре, щоб не повернутися назад. . й
- до До речі, кожен з святом, в сенсі приїжджої весни!
- Вчора був Всесвітній день котів.
- Ну, потім всі коти мають плюс.
З внутрішньої сторони аудиторії:
- Довг.
- Чи є хто-небудь в такому домі, який зробив свою домашню роботу? Один правий чоловік?
- Економічний потенціал конфлікту. Є економічний потенціал, щоб зробити труси, і є економічний потенціал, щоб зробити балістичні ракети.
- Чи знаєте ви, що захищаючи і спускаються метафори?
"Чи очі люблять бірюзовий" - це зростаючий метафор, і "чоловіки люблять гальмівні" є нащадком. - Пам'ятайте, коли ви навчилися малювати гачки в 1-му класі? Ви все ще навчитеся? Так ви навчились малювати подвійний інтегральний знак.
- до Ви читаєте Camus?
- Я.
до Це чудовий, звичайно, але не в моїй лекції! - Якщо я не прийшов до роботи в понеділок, це означає, що ви не записали тест, і я маю інфаркт.
- до Яка форма кредиту?
до У хорошому: випробувати всі емоції і щітку адреналіну. Адреса - це незліченне відчуття, кожен обов'язково повинен спробувати! - Нікотин - слабкий препарат, який поширений практично у всіх країнах. І для самої рослини, це дивовижна кар'єра.
- - Чоловіки мають два виміри жіночої краси. Перша відстань. Чим далі жінка йде, тим красивіше вона. А інший?
- Спирт?
до Це право, чисто маскулін. - Чисті листи люблять лекції ... Просто для Барбі.
- Ви прийшли до іспиту, вже маючи п'ять, головне не зіпсувати його з вашої відповіді.
- Національний народний конгрес має 2,987 членів. Якщо я запитаю вам, щоб ім'я всіх з них в іспиті, ви знаєте, що я викрутивши вас.
Дивитися також.
Перлини вчителів, які не потраплять в свої кишені для слова
25 перли вчителів з великим почуттям гумору
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/25-perlov-prepodavatelej-s-obaldennym-chuvstvom-yumora-1137260/