Деякі люди кажуть, що музика - тиша між нотами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. "У тиші ми знайдемо енергію і мир."
Ми використовуємо для використання слів, коли необхідно звільнити пар, знімати натяг. Коли ми заповнюємо повітря бесідами, неможливим і нездатним для припинення обговорення навпіл. Негативні аргументи і скарги виникають при відсутності життєвої сили. Ми скаржаємось на відсутність міцності, щоб переслідувати наші особисті цілі, але, таким чином, ми прикручуємо їх ще більше.
У тиші ми знайдемо енергію і мир.
Починайте практику тиші самостійно, навіть якщо ви не можете це зробити весь день, починайте з парою годин тиші. Ви відкриєте для себе багато переваг. Ось кілька з них.
Коли наші слова мають владу, ми маємо владу.
1,1 км Практика тиші будує дисципліну.
Зберігати затвор у роті досить важко, правда? І це дуже потужний аргумент для цього. Стійкість допоможе вам зміцнити вашу силу і довести до себе, що у вас є все, що потрібно взяти на будь-які виклики і атаки з інших.
Проведення цієї практики стає анкером для особистої влади та мотивації.
2,2 км Практична практика часу тиші для інтроспектування.
Якщо дискусію з партнером, співрозмовник не пішов разом з комфортним каналом, до якого ми звикли, завдяки тиші, ми маємо можливість крокувати біля себе і бути самотніми. Ми не залишаємо часу для близьких, не тільки відпочивати під час дозвілля, але й просто зупинятися, linger в момент часу. Встановити свій курс, оцінити себе. Чи не дивно, коли ми перевозимо почуття, що ми не рухаємось в напрямку, що життя не йде самостійно, але проходить нас?
Під час вправ тиші розгляньте ці питання в голові:
"Чому я і що робити?"
«Чи можу я бути щасливим у напрямку життя? ?
Де можна інвестувати енергію щодня? ?
«Що я можу зупинитися, щоб зробити номер для дійсно важливих речей в моєму житті? ?
3. У Практична тиша допоможе вам відчути дихання.
Ми навчаємо розвивати енергію Qi шляхом циркуляції дихання життєвих центрів в організмі. Багато практикуючих практик важко залишатися у свідомості дихання. Коли ви тихі, хто з себе, це набагато простіше. Ви можете використовувати тишу, щоб поклонити свою техніку дихання і стати більш в курсі, де ви надішлемо кожному диханні.
4. У Практика тиші дозволяє збирати енергію.
Ми проводимо багато енергії, що говорять весь день. У тиші ви можете відтягнути її всю спину і зберігати енергію буквально через кожен дихання вашого дихання. Використання Потужність Qi, заряджена через свідоме дихання. Використовуйте нову енергію, щоб очистити те, що вам турбує.
5. Умань Практика тиші навчає вас давати сенс до чогось.
Коли ми використовуємо слова для висихання, вони стають безглуздими. Скажіть, що ми думаємо, що не завжди працює, це? Наші слова підвищують потужність при наданні глибини та цілісності. Коли ви навчитеся тиші і знаходите в світ тиші, вам ніколи не потрібно буде заповнювати простір з хустошими порожніми словами. З часом ви дізнаєтеся, щоб свідомо зважити свої слова. Ви станете відмінним співрозмовником, який чітко і художньому
Коли ваші слова мають силу, ви маєте владу.
Є багато причин подарувати собі день тиші. Стійкість дозволяє вдихати життя в мрії і прагнення. Це допоможе вам знайти ключ до вашої особистої влади, вирівняти ваші думки, слова та дії.