5 корисних причин, щоб їсти сирі продукти

Кожна дівчина хоче, щоб вона була чистою від висипань і світиться з здоров'ям. Саме тому винайшли тисячі родзинок, бронзарів, ущільнювачів та інших косметичних засобів з легкими вихідними частинками! Кожна з нас знає, що без родзинки для досягнення пожовтіння шкіри практично неможливо.

Але це дійсно так? Чи є це власні думки, або ми були мозкові миття, наполягати рекламу цих дуже косметичних брендів? Давайте подивимося на це сьогодні. Коли кількість пустих банок крему зважує свою власну вагу, а бажаний результат – світіння власної шкіри здоров’я не досягається, одна, але справа виникає. Коли буде результат? Проблема здорової шкіри обличчя (не тільки її світіння) доведено фахівцями. Стан вашої шкіри залежить від того, що ви їсти.

Особливо це стосується підлітків, коли вони переходять. Гормони рижа і лицьова шкіра, як досвідчений художник пофарбує свої фотографії щодня на обличчі. Але не всі були так щасливі, щоб мати внутрішню Сальвадор Далі на обличчі, хтось дуже добре пережили перехідний період і не покаже його обличчя в галереї.

Але не всі знають, що для досягнення внутрішньої і зовнішньої «жовтої», потрібно лише перевизначити раціон. Включаючи сирі продукти в щоденне споживання, ви будете приємно здивовані результатами! Дослідження показують, що вживання 60% сирої їжі може перетворювати шкіру за рахунок визнання всього за три тижні!

Ось 5 причин їсти сирі продукти для поліпшення здоров'я шкіри, поряд з деякими порадами, щоб допомогти вам випромінити світло.

Ось 5 причин їсти сирі продукти для поліпшення здоров'я шкіри, поряд з деякими порадами, щоб допомогти вам випромінити світло.

1,1 км Сирі продукти мають більше ферментів, ніж їх варені аналоги.

Доброго дня. Зброя, виробництво енергії, поглинання поживних речовин і детоксикація гормонів є все необхідне для забезпечення оптимального здоров'я і краси. Ензими можуть навіть допомогти відновити нашу ДНК і РНК, що підвищує наше життєве життя і покращує регенерацію наших клітин шкіри.

Недолік ферментів у вашій дієті може створити нарощування токсинів, які негативно впливають на вашу шкіру, уповільнювати обмін речовин і зменшити оновлення клітин шкіри, що призводить до прискорення старіння.

Коли ви варите, багато ферментів, природно, знайдених в сирих продуктах, зламані. Загублена велика температура і втрата води, багато з цих корисних ферментів. Вживаючи сиру їжу, ми можемо видобути максимальні ферменти, щоб допомогти з обмінними процесами і зменшити навантаження на нашу травну систему.

Це не означає, що ви повинні вдягатися від усього приготування їжі. Просто спробуйте мати найбільш сирі овочі і фрукти доступні. Спробуйте, якщо і ручні вироби, тони низьких температур.

Всі фрукти і овочі багаті ферментами, але коли мова йде про красу і здоров'я, ви не можете обійтися без зелені. Рукола, кульбабабаба, петрушка, хребта, водяний посуд і навіть капуста. Якщо думка про те, що їсти зелень дає вам образи коров'ячого захоплення в лушпи, то виберіть інший варіант для себе. Зробіть зелені коктейлі.

У книзі Вікторія Бутенко «Зелений для життя» описані рецепти та дуже переваги зелених коктейлів для тіла людини. Зелені коктейлі можуть не тільки занурювати вас на ранній ранок, але і забезпечити ваше тіло важливими мікроелементами. Про те, що зелені коктейлі дуже низькокалорійна їжа, я думаю, не варто говорити. Дуже дякую! Ви можете дізнатися про зелені рецепти коктейлів тут.

Серед ферментних продуктів можна назвати ананасом. Багатий речовиною, яка розбиває білок, а також допомагає при запаленні і прискорює процеси загоєння в організмі.

р.

Сирі продукти також є відмінним способом поліпшення надходження ферменту і колонізації флори кишкових бактерій. Дуже корисна квашена капуста і солі.

2,2 км Сирі продукти багаті фітоестрогенами.

Фітоестрогени є речовинами, що містять рослинні продукти, які імітують дію естрогену. Незважаючи на те, що існує контроверсія над дією фітоестрогенів, деякі дослідження свідчать, що вони можуть допомогти протидіяти втраті естрогенів і уповільнювати втрату колагену і еластину, як з яких є запорукою здорової шкіри.

Як отримати їх: Сирі продукти, такі як насіння льону, зелена квасоля, гранати, горіхи і насіння, все багаті фітоестрогенами. Насіння льону є найбагатшим джерелом дієтичних левини, типом фітоестрогенів.

3. У Сирі продукти знімають навантаження на печінку.

Печінка є однією з основних органів, відповідальних за здоров'я протягом усього тіла. Печінка відповідає за очищення токсинів, допомагаючи зберігати і розподіляти поживні речовини. Якщо печінка перевантажена, краще усунути зайві токсини через шкіру. А потім -- hello, Сальвадор!

Сирі продукти, як правило, не містять токсинів, гормонів, і антибіотиків, знайдених в продуктах тварин, і в результаті, сировинна печінка вимагає менше фільтрувати і очистити при збереженні здоров'я. Крім того, сировина заповнюється водою, антиоксидантами та поживними речовинами, що колективно «ручками» допомагають нашій печінці.

Як отримати їх: лимон, часник, цибуля, буряк, зелень, яблука особливо любить нашу печінку. Включіть їх в салати і зробіть супер коктейль з зеленню, яблуками, буряками, змішаними ягодами, льону або ананасом.

4. У Сирі продукти мають високий вміст води.

Гідравліка є однією з найважливіших змінних при появі пружної, здорової і молодої шкіри. Шкіра містить близько 64% води, тому має сенс забезпечити зволоження зсередини.

Коли ви варите, більшість вмісту води втрачається. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Аналогічно, замочуючи горіхи, сухофрукти і насіння підвищує їх концентрацію води, яка буде мати прямий результат на шкірі.

Не забудьте пити не менше 1,5 літрів чистої води на добу.

Як отримати їх: Сирі продукти високо в воді включають огірок, кавун, селери, полуницю, салат, зелену капусту і помідори.

5. Умань Сирі продукти багаті клітковиною.

Волокно є одним з кращих «очищувачів» небажаного сміття в організмі, оскільки він «очищає» кишечник від небажаних токсинів, гормонів і жиру.

Як отримати їх: Волокно з насіння льону – вірний помічник. Додайте столову ложку на свій коктейль або сніданок. Волокно чудотворно впливає на шкіру, враховуючи багатий омега-3 профіль.

Пожовтий з внутрішньої сторони з щастям і здоров'ям, нехай ваш сяйво посміхнений світ і люди поруч!