Якщо ви думаєте, що тільки жінки можуть бути захоплені їх тілом, то ви невірно, чоловіки також відроджують їх тіла. Якщо жінки в основному складні про те, що «Я жир», то чоловіки набагато більше нагадують про це, в тому числі класика «Я жир», а крім: «Я занадто тонкий», «Я невеликий», «Я живіт», «Я не спортивний», і т.д.
Сайт Buzzfeed в рамках організованої акції орган позививіва вирішив перетворювати найзвичайніші хлопці в ручну, фотошопуючи свої фотографії таким же чином, що це зазвичай робиться з фотографіями знаменитостей. Для цього вони запрошували нерозмітні хлопці з-за кордону, зробивши їх професійним макіяжом, виставивши освітлення і влаштували професійну фотосесію, яка після того, як все це було приправлене дозою фотошопу. Після декількох сотень кліків мишки, звичайні хлопці перетворилися в Джастін Бібер, Шаннінг Таума та інші нездатні альфа-саміти Голлівуду. З його проектом Buzzfeed хотів показати, що ви не повинні вірити все, що ви показані, особливо фотографії знаменитостей, тому що вони зображені так, що Ленін в саркофагу переходить.
Крістіано Роналдо стиль
Як Justin Bieber.
Як Іван Красінський
У м'язовому образі Super Mike як Channing Tatum
Цей проект знаходиться в відео. Відео англійською мовою, але якщо ви включите англійські субтитри, а потім налаштуйте їх переклад російською мовою, це досить толерантно. Попередження, але зрозумілий.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження