Історія вільного барберу, шеф-кухаря та заступника

Одного разу в барбері прийшов квітковий торговець. Коли майстер закінчував стрижку і платіж, він сказав: «Я не збираюся зарядити тебе, бо для решти тижня я працюю безкоштовно, на добровільній основі, щоб говорити». Квітковий магазин - сказав він На наступний день, коли барбекю прийшов на роботу, він знайшов примітку на двері з словами вдячності і великим букетом красивих троянд.

Після того, як шеф-кухар прибув до того ж барбекю. Після стрижки, коли confectioner було про те, щоб платити за послугу, перукар сказав: «Я не буду гроші від вас, адже до кінця тижня я працюю безкоштовно, на добровільній основі». Пасіман посміхається і зліва. І наступного дня барбекю знайшов замітку на дверцятах з словами подяки і десятки ароматних тістечок.

Далі до барберу прийшов сенатор. При досягненні кишеню на гроші барбер розповів йому те ж саме, що й інші клієнти: «Я не буду заряджати тебе, бо я працюю безкоштовно для решти тижня на добровільній основі». сенатор був щасливим і лівим.

Наступного дня, коли барбер прийшов до роботи, вже було 3 сенатори, десятки депутатів, ще більше своїх помічників, мера, кількох держслужбовців, секретар мера, дружини мера і п'ять дітей чекають на нього – все прийшли на вільну стрижку.

Це головна відмінність між нами звичайних людей і тих, хто контролює нас.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження