Дві цукерки, два гвоздики. Реальні історії чоловіка

Вітаю є приступним, означим, вимушеним і не жито. І іноді це просто смішно. Згадайте пізніше і ви не розумієте, що це було? Дівчата повідомили про випадки непристойного притулку, що прибули до складу своїх друзів і чоловіків.

Ми поділимося апельсином.

Мій чоловік придбав пару апельсинів і лимонів. Увечері мій батько прийшов до мене на бізнесі і сказав мені, що моя мама захопила холод, і я дав йому апельсин і лимон для моєї матері. Коли мій чоловік повернувся з роботи і побачив, що був тільки один помаранчевий в холодильнику, він зробив скандал для мене: «Я не хочу витрачати їжу я купив. й

Як результат, вночі, взимку, я побігаю не дуже тиху площу міста в пошуках нічних стол з фруктами, щоб заспокоїти чоловіка.

Чи варто сказати, що чоловік зараз є?

Автоматика

Я не хотів би купити воду в спеку, оскільки він не мав ніяких грошей. Коли я купив ("Чому я повинен страждати, тому що ви не маєте грошей?!" Я просив 10 рублів від зміни!

Другим був не тільки мій хлопець і був відомий не купити нічого для будь-якої дівчини. Один день, провідний друг минулий морозиво, він сказав: "Я б купити морозиво, але ви кашель!" Мій друг був природно здоровий.

У вас немає серця.

Не мій сюжет, це родич. Вона отримала молоду людину, досить приємну, здавалося б, гідну роботу. Вона любила його дуже багато, і вона вже мріяла про те, як добре розвивалася їх роман.

Він назвав її, і він майже завжди виявився, що вона була дуже зайнята на роботі і не могла відповісти. Так вона знизила свої дзвінки, а потім зателефонуйте. Промовлялися, влаштували зустріч, зустріч та інше. У будь-якому випадку це дрібно.

І один день він назвав її в той момент, коли вона була абсолютно безкоштовною, і вона відповіла його дзвінку. А потім вона сказала, Чому ви відповіли? Чому не ви зателефонували мені? Якщо ви звернулися до мене, я не зроблю гроші з телефону! Я отримую гроші з телефону!

Розрахунок.

Моя подруга раз пошкодила 50 євро для парфумів, але дав мені 15 пляшок туалетної води на 3 євро. Збережіть гроші, вони кажуть, що вони більше люблять. Всі пішли на скидання, тому зробив Фрейд.

Ви повинні вибрати, солодкий.

Він не був бідним. На одній з прогулянок я попросив його купити шоколадний бар. Його купили. Ми повинні йти додому найближчим часом. Не було громадського транспорту в той час, щоб я запросив таксі. Він сказав мені, що якщо хтось купив шоколадний бар, немає грошей на таксі.

Кошик

Це був довго, але все ще. Він піклується про мене, і щоб дізнатися свою сім'ю, він запитав на день народження моєї бабусі. Каме з двома гвоздиками. З двох, Карл! З Днем народження! Він відповів, що було незручно купити одну гвоздику, не б розглянути його торт, і три, щоб купити його буде дорого. Я ще не з дружиною. Я не робив, звичайно.

Що таке ваше значення, ви jerk?

Один дотик на першій дати говорить квіти повинні бути зароблені. Це був останній.

165904р.

Доброго дня!

Я не можу допомогти.

Восьмий березня. Двербелл, друг йде на відкриття і дивиться, щоб побачити на дверцятах свого друга. Він тримає коробку цукерок.

Якщо він був одягнений в костюмі або вводив повісті, вона була менш дивною. Молодий чоловік був жаді, щоб покласти його злегка. І тоді я прийшов з цукерками і давав відчуття промову: поздоровлення на восьмому березні, бажаю щастя і успіхів (Я не знаю, якщо хочу залишитися солодким і жіночним, але це деталі).

Тоді він відкрив коробку, подарував їй два цукерки і пішов, щоб привітати інших жінок, які він знав.

Але чесно,

Сестра зламала хлопця, 30 років, до речі. Ми проживали протягом шести місяців. Поставляючи, він ретельно розділив всі додані рушники, наволочки, скатертини; взяв одну з двох стаканчиків Коксу виграли і прямо з морозильної камери - купівля пельменів. Ну, де в самостійному житті дорослого чоловіка без половини пакету пельменів!

Вхід на автобус.

Учні пройшли стажування в Іспанії. Час від часу вішати з місцевим другом - просто висить, без муки. А один день прокинув нас п'ять євро, нам не вистачає на автобус або щось. А потім, після того, як ми пішли, серйозно спробували погодитися на те, як і коли ми повернемо гроші до нього – безготівковим переказом або іншим чином. Хороший хлопчик...

апошні

Як ми поїхали на душ разом. одягаються, поцілунки, вологий, гарячий ... Я досягнув для гель для змазування еротика. А потім він серйозно каже: "Чому ви затискаєте так багато гель?" Пара крапель для піни досить, я перевіряв. Якщо у мене була кліща, то на підлозі впаде.

Яйця.

Я був дуже заможливим (на очах студента), ніч на дискотеці може сидіти три мої щомісячні припуски – близько 9 000 рублів, 15 років тому він був гідним. Після того, як ми збираємось мати романтичний з мене і половили неромантичний до супермаркету. Вино, ковбаси. Судденно я бачу такий пакет тенісних кульок, 3 штук, вартість 130 рублів. І я просто читаю в якомусь журналі дівчини, що їм потрібно вимити куртку. Ми придбали близько 5,000 круп, і кульки для мене були дуже дорогі! Як переоцінити мене! Ну, вона не працює. Не через кулі, звичайно... Може бути через них.

Не спонсора, я бета.

Я був 19 років, мій потім-бойфренд був 31 (Я зауважив, що я хотів би пробачити бідний студент). Він купив мене кремом і молоком, щоб зняти мій макіяж, свого роду humble Garnier. А потім він сказав, що він купив його, щоб я міг використовувати його в своєму будинку, оскільки він не хотів бути спонсором.

Автор: Ліліт Мазікіна