Коли я кохаю себе

МиВеб-сайт Ми віримо, що треба любити себе, тому що любов до себе не самолюбитна, але ознака того, що людина піклується про найцінніше, що він має - про душу.

Якщо ви втомилися і не розумієте значення того, що відбувається, прочитайте ці лінії, і ви, безумовно, відчуваєте, що це стає простіше на вашій душі.

• Я почав любити себе, зрозумів, що довго і емоційні страждання були лише ознаки, що я жив проти своєї правди. Сьогодні я знаю, що це називається. Щільністьй
  • Як я почав любити себе, я зрозумів, скільки я можу завдати шкоди іншій людині, намагаючись на них нав'язати свої бажання, навіть якщо я знав, що час ще не прийшов, і людина не була готова, навіть якщо це було мені. Сьогодні я зателефоную. Про насй
  • Коли я почав любити себе, я припинив тягу іншого життя, і я нарешті побачила, що все навколо мене зателефонував мені, щоб розвиватися. Сьогодні я зателефоную. зрілій
  • Коли я закохався в себе, я зрозумів, що за всіма обставинами я завжди був в правому місці в потрібний час і все відбулося в потрібний час, так що я заспокоївся. Сьогодні я зателефоную. впевненість в собій
  • Коли я закохався в себе, я припинив крадіжку мого часу і дизайну великих проектів для майбутнього. Сьогодні я тільки що приносить мені радість і щастя, що я люблю і що робить моє серце щасливим. Я все розуму і в моєму ритмі. Сьогодні я зателефоную. простотай
  • Коли я закохався в себе, я був звільнений від усього, що був шкідливим для здоров'я - їжі, людей, речей, ситуацій, і все, що було перетягування мене. Спочатку я назвав цю поведінку здоровою самопочуттям. Сьогодні я знаю, що це -- самолюбителій
  • Коли я закохався в себе, я припинив намагатися бути правою, і з тих пір, як я був менш ймовірно, невірно. Сьогодні я зрозумів, що це -- моднийй
  • Коли я полюблю себе, я відмовився жити в минулому і переживати про майбутнє. Я тільки живе в один момент, де все відбувається одночасно. Сьогодні я жив кожен день, день за днем, і я закликав його Задоволенняй
  • Я почав любити себе, я дізнався, що мій розум може турбувати мене і зробити мене непривабливо. Але коли я з'єднав мій розум до серця, він став цінним. Сьогодні я називаю цей склад. сердечникй
  • Ми не повинні боятися аргументів, протистояння та інших проблем з собою або іншими. Вечірній зірочок, і нові світи народжуються з їх зіткнення. Сьогодні я знаю, що це -- життя!

Kim & Alison McMillen - Коли я люблю себе
Фото з Preview: Neill Kumar/Unsplash

Дивитися також:
Вчимося любити себе простіше, ніж це здається.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/nauchitsya-lyubit-sebya-prosche-chem-kazhetsya-1093110/