Перестаньте драматизировать свою жизнь!

Поради Зупинити драматичну Ваше життя

драматичний досвід не обпалюється словами інших людей або діями, але власним розумом, що дає сенс.

Чому ми так легко підкреслилимо і намальовуємо в драму?

Оскільки світ не є передбачуваним, замовляючи, ми хочемо, щоб бути. Ми хочемо, щоб завжди бути простим, комфортним і зручним. Але, на жаль, робота приносить нам багато труднощів, пов'язаних з ними, люди вимагають нашого часу, ми повністю непідготовлені для незвичайних ситуацій, сім'ї нас і так далі.

до 1 2 3 4 5+

Проблема, однак, не є світовими або іншими людьми поведінками і думками, - це аспекти життя завжди буде з управління і трохи брудних.

Проблема полягає в тому, що ми занадто прикріпимо до ідеалів, які не вірні. Ми підсвідомо створюємо очікування в наших мозкух для інших людей, самі, наша робота, відносини і життя в цілому.

Нашою прихильністю до ідеалів призводить до тривожності та стресу в нашому житті.

Наша стійкість до прийняття речей, оскільки вони є драмою палива.

І ми не хочемо бути частиною цієї драми і благних інших для всього, що в свою чергу тільки посилює досвід.

Але є хороші новини! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Життя без драми

Я пропоную просту практику, щоб допомогти вам боротися з стресом, розчаруванням, тривожністю та іншими руйнівними враженнями, які приносять драму до вашого життя.

Чистий?

Зосередьте увагу на те, як ви відчуваєте. Не порушувати відволікання. Ви повинні розуміти їх.

Порадуйте їх. Посмішка і фокус повністю на тому, як ви відчуваєте.

Де це таке почуття і які унікальні якості є?

Знайте натяг першим у вашому тілі, а потім у вашому розумі.

Спробуйте розслабити розум і фізично. Зосередитися на дихання: закрийте очі, зробіть дихання, відчуйте його і видихайте. До цього до тих пір, поки ви відчуваєте себе більш спокійною.

У той час як в цьому стані, знайти тихе місце всередині вас, де:

Дозволити себе знайти основну внутрішню доброту, яка присутня в будь-який момент.
Дозволити себе знайти основну доброту кожного моменту, який завжди доступний вам, коли ви хочете зосередитися на ньому.

Ця практика дозволить вам їхати з драми, прийняти себе і в даний момент, як це таке.

Ви можете зробити це в будь-який час, де ви знаходитесь. Ви зможете подолати драму, знайти миру, радість та любов.

Поради допомогти вам позбутися від драми

Я людина, як ви, тому іноді я можу драматично змінити життя. Я впровадив просту стратегію для підтримки практик, описаних вище. Я постійно нагадую себе, що не варто створювати або брати участь у драмі. З кожним днем я роблю це, я пауза і відреагувати такі мантри до себе.

1,1 км Безпосередня драма не виходить ніде у вашому житті; вона створена вами, або ви взаємодієте з тим, хто приніс її з вами.

2,2 км Якщо ви не знаєте, як вони відчувають. Якщо ви не можете сказати щось добре, ви краще тримати спокій.

3. У Більшість людей відчувають себе нещасливим, тому що вони не можуть приймати життя як це. Впевнений.

4. У Якщо ви не змогли змінити ситуацію, то спробуйте змінитися самостійно.

5. Умань Не хвилюйтеся про майбутні проблеми. Тут буде багато з них, але можна впоратися з кожним.

6. Жнівень Коли ви хвилюєтесь, ви помітите свою неймовірно креативну енергію. Завжди малюйте хороші фотографії у вашій уяві, потім це буде.

7. Про нас Коли ви орієнтуєтеся на свою мету і поступово перейдемо до неї, позитивна енергія заповнює ваше життя.

8. У Помилки є нормальними. Так ви отримуєте досвід і стаєте життєздатним. Взяти поломку. Не дайте негативність, що надійне життя.

9. Навігація Позбавлення від драми не означає забути минулого. Позбавлення від драми означає набуття мудрості і сили, щоб охопити презент.

10. Робота в тиші, робити те, що потрібно робити, ігнорувати драму і негативність навколо вас.