Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Перестаньте драматизировать свою жизнь!

Поради Зупинити драматичну Ваше життя

драматичний досвід не обпалюється словами інших людей або діями, але власним розумом, що дає сенс.

Чому ми так легко підкреслилимо і намальовуємо в драму?

Оскільки світ не є передбачуваним, замовляючи, ми хочемо, щоб бути. Ми хочемо, щоб завжди бути простим, комфортним і зручним. Але, на жаль, робота приносить нам багато труднощів, пов'язаних з ними, люди вимагають нашого часу, ми повністю непідготовлені для незвичайних ситуацій, сім'ї нас і так далі.

до 1 2 3 4 5+

Проблема, однак, не є світовими або іншими людьми поведінками і думками, - це аспекти життя завжди буде з управління і трохи брудних.

Проблема полягає в тому, що ми занадто прикріпимо до ідеалів, які не вірні. Ми підсвідомо створюємо очікування в наших мозкух для інших людей, самі, наша робота, відносини і життя в цілому.

Нашою прихильністю до ідеалів призводить до тривожності та стресу в нашому житті.

Наша стійкість до прийняття речей, оскільки вони є драмою палива.

І ми не хочемо бути частиною цієї драми і благних інших для всього, що в свою чергу тільки посилює досвід.

Але є хороші новини! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Життя без драми

Я пропоную просту практику, щоб допомогти вам боротися з стресом, розчаруванням, тривожністю та іншими руйнівними враженнями, які приносять драму до вашого життя.

Чистий?

Зосередьте увагу на те, як ви відчуваєте. Не порушувати відволікання. Ви повинні розуміти їх.

Порадуйте їх. Посмішка і фокус повністю на тому, як ви відчуваєте.

Де це таке почуття і які унікальні якості є?

Знайте натяг першим у вашому тілі, а потім у вашому розумі.

Спробуйте розслабити розум і фізично. Зосередитися на дихання: закрийте очі, зробіть дихання, відчуйте його і видихайте. До цього до тих пір, поки ви відчуваєте себе більш спокійною.

У той час як в цьому стані, знайти тихе місце всередині вас, де:

Дозволити себе знайти основну внутрішню доброту, яка присутня в будь-який момент.
Дозволити себе знайти основну доброту кожного моменту, який завжди доступний вам, коли ви хочете зосередитися на ньому.

Ця практика дозволить вам їхати з драми, прийняти себе і в даний момент, як це таке.

Ви можете зробити це в будь-який час, де ви знаходитесь. Ви зможете подолати драму, знайти миру, радість та любов.

Поради допомогти вам позбутися від драми

Я людина, як ви, тому іноді я можу драматично змінити життя. Я впровадив просту стратегію для підтримки практик, описаних вище. Я постійно нагадую себе, що не варто створювати або брати участь у драмі. З кожним днем я роблю це, я пауза і відреагувати такі мантри до себе.

1,1 км Безпосередня драма не виходить ніде у вашому житті; вона створена вами, або ви взаємодієте з тим, хто приніс її з вами.

2,2 км Якщо ви не знаєте, як вони відчувають. Якщо ви не можете сказати щось добре, ви краще тримати спокій.

3. У Більшість людей відчувають себе нещасливим, тому що вони не можуть приймати життя як це. Впевнений.

4. У Якщо ви не змогли змінити ситуацію, то спробуйте змінитися самостійно.

5. Умань Не хвилюйтеся про майбутні проблеми. Тут буде багато з них, але можна впоратися з кожним.

6. Жнівень Коли ви хвилюєтесь, ви помітите свою неймовірно креативну енергію. Завжди малюйте хороші фотографії у вашій уяві, потім це буде.

7. Про нас Коли ви орієнтуєтеся на свою мету і поступово перейдемо до неї, позитивна енергія заповнює ваше життя.

8. У Помилки є нормальними. Так ви отримуєте досвід і стаєте життєздатним. Взяти поломку. Не дайте негативність, що надійне життя.

9. Навігація Позбавлення від драми не означає забути минулого. Позбавлення від драми означає набуття мудрості і сили, щоб охопити презент.

10. Робота в тиші, робити те, що потрібно робити, ігнорувати драму і негативність навколо вас.