Уроки гімназії відмовилися від дорогих суконь і костюмів для допомоги тим, хто потребує!

р.

Веб-сайт Видає примітний приклад доброти і великогабаритності, наданий нам молодими благородними чоловіками. Ця історія - 3 роки. Випускники гімназії сербського міста Піроту вирішили відмовитися від дорогих суконь і костюмів на випускниці, щоб дати збережені гроші тим, хто потребує. Під час акції «Ваша п'ять хвилин блиску – це те, що хтось ціле життя», школярі та викладачі зібрали 310 000 динанів, ці гроші перенесли до трьох сімей з тяжко хворими дітьми.

У галанському залі гімназії було передано гроші на 12-річний предраг Потіч, який страждає від церебральної пальці, 11-річної Mateja Lazarevich, яка зазнала семи операцій, і п'ятирічної чединої Tosic, також страждає від церебральної пальці і після останньої операції почали ходити.

Після урочистостей в гімназії випускники прогулялися через центр міста в футболках з написом «Чи п'ять хвилин благоустрою – це те, що це життя. й

Алюмні хотіли зробити щось, щоб запам'ятати і встановити приклад для наступних поколінь.

«Ці гроші, які я даю за дорогий одяг, який, хто знає, коли я кладаю, я можу подарувати тим хто-небудь, хто дійсно потребує його», - сказав випускник Brana Kostic.

gazetavv.com/news/ukraine/87470-serbskie-vypuskniki-vmesto-pokupki-naryadov-otdali-dengi-bolnym-detyam-i-prazdnovali-v-futbolkah.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное