За 10 хвилин на спеку ми попросили сидіти на закритому автомобілі.

Щотижня, хоча б одна дитина гине в спеку в замкненому автомобілі. Веб-сайт Він запитує читача, щоб побачити, що відбувається чоловіком, який залишив в машині в спеку. Для участі в експерименті запрошували випадковому пастербі. 10 хвилин, щоб сидіти в гарячому машині з закритими вікнами. Просто 10 хвилин і $100 у вашій кишені.

Якщо ви відчуваєте, що ви не можете бути в автомобілі, натисніть кнопку тривоги і ви будете випущені.

За перші кілька хвилин люди відчували досить нормально, сидять спокійно, посміхаючи, але близько 5 хвилин, всі хворіли.

Привітність, тепло, закритий простір - люди почали обрубати, паніки і шаутінгу: "Всі, я не можу дати мені!" - натиснути кнопку "Озброєння".

Не один. Один з учасників експерименту не може залишатися в гарячому автомобілі протягом 10 хвилин.

Коли люди прийшли до своїх почуттів після питної води і ловили дихання, вони попросили, «Що було маленька дитина в цій ситуації?» У мене є кнопка, і я знаю, що ви б сказали, якщо я хворий. Діти можуть обмежувати цю нічну ніч. Це амортизаційний урок для мене, сказав учасникам експерименту.

Веб-камера