Марія Колосова: Якщо ви тільки робите те, що ви вже маєте.

Як вирішити почати серйозні види спорту у віці 45 років і як показати ваші діти, які будь-які перешкоди можна подолати? Як поїхати на найскладніші відстані і раси, дотримуючись вегетаріанської дієти, і як здоров'я і які ми їсти пов'язані?

Як організувати свій день, щоб все було вчасно, і як рухатися до досягнення поставлених цілей в житті? Марія Колосова, людина з неймовірною долею та вегетаріанською з 20-річним досвідом, знає відповіді на ці питання мати чотирьох дітей, успішний бізнесмен і власник титулу праска.

Марія, що місце займає спорт у вашому житті і що таке вегетаріанство?

І спортивний і вегетаріанський Я не починав, коли я стала свідомою людиною, він почався, коли я був дуже молодий дитина. Я виросла в сім'ї, де була розглянута культура харчування та фізична культура.

Наприклад, я ніколи не їсти ковбасу в моєму житті, і я не знаю, що це тому, що моя сім'я не купила. Дад не був професійним спортсменом, але він зробив спорт, був майстер гірськолижного спорту. І великий подяка йому, так як дитинство я бігу багато, пропущений, привели активний спосіб життя.

Як я виріс старшим, я зрозумів, що якщо людина не приїжджає до належного харчування, то буває, що життя змушує його перемикати. Я дав м'ясо 20 років тому, перш ніж народження моєї третьої дочки - Я був мотивований, щоб перейти до цієї дієти за допомогою певного милаїсу, який був під час вагітності. Тепер я дуже щасливий, що все закінчилося добре і що все вийшло таким чином – протягом декількох років тепер я 80% сировини.

Коли ви стаєте серйозною про спорт?

Я почав займатися спортом 2.5 років тому. Я почав конкурувати на міжнародних тріатлонських змаганнях, почав готуватися до неї серйозно, і зараз я триразовий залізоман.

Що таке відстань?

Вам потрібно 4 кілометри плавати, потім 180 кілометрів їздити на велосипеді, потім стрибати велосипед і запустити марафон 42 кілометри. Підряд, дуже швидко, весь час на дуже високому пульсі. Велосипедна траса - це комплекс, великі гори, вода, як правило, холодна або icy.

Як ви готуєте для цього?

Приготував перший конкурс на 9 місяців. У мене немає рівня фітнесу, але я впав в руки дуже талановитий тренер, який зміг зробити мене те, що я сьогодні. До цього я можу запустити навколо парку протягом 20 хвилин вранці, щоб відчувати себе добре протягом дня, або піти в фітнес один тиждень, зробити деякі аеробіки, або просто працювати в тренажерному залі, щоб зміцнити певні м'язи, які дівчата потребують.

І, ви знаєте, коли я був 45, я не можу плавати і я не міг їздити велосипедом. Коли я почав отримувати готовий, я постійно згорнувся мій велосипед, розірвав руки, я був в болі, я зрозумів, що більше, ніж що-небудь інше в світі я не хотів падати мій велосипед і холодну воду. Але мій досвід тепер доводить, що незалежно від того, який рівень ви перебуваєте в плані фізичного розвитку, ваги, харчування, ви завжди можете і на 45 років, з чотирма дітьми, почати це, і ви досягнете успіху.

Ви коли-небудь виникали проблеми з вегетаріанською мовою?

В першу чергу мій тренер і кожен навколо мене завжди сказав: "Ви не можете це зробити, тому що ви вегетаріанський." Ви не будете мати достатньо кальмара, ви не будете мати достатньо цього, п'ятого, десятого. Неважливо, скільки я покажу їм інформацію, які овочі, фрукти, горіхи та крупи насправді містять набагато корисні поживні речовини, ніж м'ясо. В кінці я повинен довести його з результатами, а не слів.

У такому жорстку забігу вам дуже потрібно їсти щось кожні 15 хвилин, інакше це, ви не будете куди-небудь і бігти. Вони намагалися порадувати мене на класичному харчуванні з білками барами, з деякими ізотоніками, гелями і так далі, але все це закінчилося лише блювотою на расі, яка мала дуже поганий ефект на результати. Нарешті, тренер сказав мені: "Всі 15 хвилин, їсти щось, що не вбивати тебе."

І я почав їсти речі, які не вбили мене -- дати, грубі вівсяні печиво, сушені фрукти - речі, які були дуже різні від того, що спортсмени їсти. Якщо це напій, свіжовичавлений лимонний сік розбавлений медом. Тексти пісень, а це означає: Я їсть меду. Лимонний сік з медом і тертим імбиром, розведений водою, - напій, на якому можна взяти ці жорсткі забіги, які останні 14 годин в імпульсі завжди вище 150. Для мене це набагато краще, ніж будь-який ізотон.

Покажіть мені, що ваші цілі в плані розвитку спорту?

Спорт є дуже важливою частиною мого життя, але у мене є ще два бізнеси, чотири діти і так багато плани. Я пишу книгу, я навчаю три мови, і я завжди хочу рухатися, незалежно від того, де я збираюся.

Щоденне навчання займає від години до – страшно сказати – 12 годин до гонки. Я вийшов, виїхав 15 кілометрів, поїхав 65 на велосипеді, потім побіг ще 15, потім ще 65 на велосипеді, потім ще 15 ran і додому. Сонце піднялася - ви йдете на навчання, сонце налаштовує - ви залишаєте тренування.

Звісно, як і будь-яка тріатлонська людина, і як будь-яка дуже гральна людина, у мене є свої цілі. Так само, є триатлонська скакалка, є Олімпійська дистанція, є половина Олімпійської дистанції, є ціла залізниця.

Я пішов з цілого заліза, який був моєю метою цього року. Я збираюся мати три залізні гонки цього року, всі з яких будуть досить жорсткі. Є плоскі доріжки з простою місцевості, з більш комфортною температурою, і є складні доріжки – у мене є.

Я вже хочу щось гостріше – наприклад, у листопаді минулого року я взяв гонку, на велосипедному етапі якого вважається одним з найскладніших у світі. У Пхукеті, і на велосипедному маршруті є схил гір, так що якщо ви намагаєтеся піднятися на ногу, вам будуть потрібні спеціальні кросівки і ви будете практично на всіх 4-х сходженнях.

Звісно, це дуже складний велосипедний маршрут, складна відстань, і працює в Пхукеті дуже важко. Я почав працювати в нооні, в ті дні це було +48, там не було тінь - уявіть, наскільки важко. Остання частина басейну – 680 метрів – йде вздовж озера, в цьому році температура була +41. Дуже важко плавати в гарячій воді, абсолютно грязі, з водоростей.

І мій найбільший сон у спорті, звичайно, щоб потрапити на Чемпіонат світу Тріатлону. Моя тренерка і я вже роблю програму дворічного навчання, і якщо у мене є достатня фізична сила і здібності – дисципліна буде достатньо – тоді я дійсно сподіваюся, що наступного року в жовтні я отримую там.

Ви завжди були так дисципліновані?

Так! Все моє життя.

Як ви навіть плануєте життя? Як працює ваш день?

Я люблю Gestalt планування більше лінійного планування. У мене є дев'ять цілей для другої половини мого життя, і ці дев'ять цілей абсолютно пов'язані. У цих сферах є сфери життя, які цікавлять мене, і я будую свій день і тиждень, щоб інвестиції в кожну з областей були правими – серед цих напрямків і бізнесу, дітей, спорту і розвитку.

Не важливо мені, що у мене є список конкретних речей, щоб зробити, так що є «пті і кліщі» всюди, але це дуже важливо для мене, що я можу інвестувати мої зусилля і мій час в цих областях, так що я стикався з ними. Слово гармонія є важливою для мене як слово порядку і організації.

Зараз, наприклад, мій розвиток нутриціології, я дуже зацікавлений в цій науці, яка не представлена в Росії, хочу отримати західну освіту як нутріолог. Це буде моя четверта вища освіта – Я хочу стати людиною, яка допомагає людям не хворим або відновлювати навіть після серйозних захворювань, нормалізуючи свій раціон і змінюючи їх життя.

Друга область, що я особливо зацікавлений у мовному навчанні. Я почав вивчати мови, коли я почав подорожувати по всьому світу. Тоді я почав усвідомити, скільки я бракував цього знання, навіть просто перегонів – зрозуміти на величезній швидкості, що говорить суддя, або спілкуватися з людьми в країні я вступав. Я хочу знати принаймні три мови добре, і тепер я тільки знаю один.

І звичайно, я намагаюся не забувати, що я повинен писати книгу частина часу на тиждень, адже є мета, щоб закінчити його і є вже хороші відгуки. Дуже важливо і дуже цікаво писати книгу.

Що це таке? Скажіть мені, будь ласка.

Книга буде називатися Транзитною зоною. Зона транзиту є терміном від триатлона, так званої відстані між плаванням і велопрогоном і між велоспортивним етапом і бігом. Ви повинні піти через це дуже швидко — ви більше не купаєте, ви не цикліст, ви перетворилися з одного до іншого, ця зона трансформації.

Для мене важливо описати не тільки сам спорт, а не як я там, але як я бачу мій тітка на 46. Я не бачу гонку, що надходить від чоловіка, яка смугує фінішну стрічку невинності. Я збираюся в кінці, я почав пізніше, ніж інші, але це можливість побачити расу з клітки, і все ж знати, що ви не останній є дуже специфічним. Тому дуже важливо для мене описати триатлон не з точки зору чемпіонів світу, не тільки як швидко і як швидко плавати, але як вести спосіб життя, що дозволяє підходити все дуже сенсно і одночасно досягти певних цілей. Після того, як «перехідна зона» не тільки концепція триатлону, ця концепція допомагає зрозуміти цю трансформацію як таку.

Ви так багато – як це зробити все? Коли ви знайшли час для сім'ї?

Коли люди просять мене, “Як ти?” Я завжди кажу, «Бад».

Я не можу.

Ви знаєте, що я розповім вам історію – я мав великий пост про це на різних сайтах, але я б коротко розумію його.

Три роки тому у мене була 13-річна дитина – в один раз у нього була аварія, впала в школу, зламала хребта і кладила на витяжку на рік. А там він лежав, він був нудьгим, він займав всі види спорту шахи - тільки цей порт не заборонений. І так я виявив, що хлопчик на 13 зважає понад 80 кілограмів і дуже жирний.

Я знав, що я був підліток, і я мав зробити щось про це. Я сказав, що мій син, "Воман, нехай плавати через Босфор з вами." Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він каже мені: «Мама, як завжди, ви піднімаєте Кіліманьяро, ви піднімаєте триатлон, ви отримуєте мови». Але я можу переконувати його, і я продемонстрував його відео про те, як він пішов, і я сказав йому, як він був, і він сказав: "Окай". Я пішов з плавання.

Для того, щоб бути прийнята до Босфору, потрібно було купати три проміжні старти - перші на 800 м, другий на 1,5 км, а третій 3,5 км, вже на відкритій воді на Кіпрі.

І так син лебед 800 метрів, і 1,5 км, і в 3,5 км він показує дійсно прохолодний час. Я бачу - і дитина почала міняти - затягувати, втратити вагу, shone. І тільки до купання, виходить, що компанія, яка зареєструвала нас на Босфорі, взяла всі гроші і зникла. А також немає ваучерів, немає місця проживання в готелі, але головне - немає слотів! Слот - право брати участь у змаганнях, без слотів не допускається.

А син жив за 5 місяців цього старту, і я сам перейшов його до нього. Так я отримав відвагу сказати, "Воман, немає Босфору." Я поясню, чому, і він дивиться на мене і каже, "Я збираюся плавати будь-яким чином". Я кажу: «Ви не розумієте, не буде Босфору – гроші були вкрадені, немає слота.» Він каже мені, "Я збираюся плавати будь-яким чином."

Я сказав: "No, Zhen, це не працює." Він каже: "Чи можу я принаймні піти з нашою командою тих, хто має слоти і практики з ними і дивитися початок?" Я кажу, "Окай". Я купив його квиток знову, відправив його з цією компанією, і він почав називати мене, "Чи можу я стрибати і плавати поруч з ними?" Я сказав: "Ви навіть не знайдете, без чіпа, ви не будете там, кораблі там не зупинилися, ви трохи хлопчика."

В цілому він шукав петельок, а коли вони показали трек, люди почали «копати» слоти – вони зрозуміли, що він був страшним. І мій син придбав слот від російського хлопця. І уявіть, з цих сорок тисяч людей, він прийшов тридцять – він був кілька секунд за абсолютним чемпіоном світу з відкритим басейном!

«Я буду першим на босфорі наступного року». І почав навчання. Після того, як було багато змагань, він пішов до Дубаю Міл, де він закінчив другий у світі, він отримав багато стартів.

Він тепер так тонкий, з такими широкими плечима, ковтати до 180 см і тепер важить 67 кг, і був 86. Він втратив 16 кг, виріс на 25 см, досягла багатьох висот в басейні і в триатлоні.

Можливо, найважчіше в таких ситуаціях – сказати «до цього». Ви особисто маєте рецепт сили? Ви отримуєте щось, деякі зовнішні чинники, погане здоров'я, настрій або ви сказали: «Ви повинні» і не думають про що-небудь ще?

Так, мабуть, останній. Апетит приходить з їжею – іноді я приходжу до тренування без настрою, або я не хочу сидіти, щоб писати книгу. Але я знаю відмінно, що якщо ви тільки зробите те, що ви вже маєте. Ви хочете щось нове, прямо?

У тренінгу я часто попрослю топ-менеджерів: «Чи можу вам сказати, що ваші цілі?» Вони говорять. «Чи не влаштовує тебе?» Які нові? Це майже 100%. Ну, я кажу, "Покажіть мені принаймні три речі, які ви зробили перший раз в минулому році". Вони кажуть, "Не сталося, що не сталося." Кожен хоче зробити те, що вони комфортні, але досягти цілей, які вони ще не досягли, але це не так, як це таке!

І так, багато речей, які я не хочу робити, звичайно. Хто хоче? Так, ви не можете, ви можете запустити падіння вашого велосипеда знову, сходження на льодову воду, або зробити деякі вправи, де ви відчуваєте, як ви заклали.

Для того, щоб вам було якомога простіше думати про те, що ви не бували. Ви хочете все? Ви хочете щось нове в житті? Тоді нехай! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й

Але, як тільки ви крок над собою, ви не знаєте, наскільки він високий – ви працюєте в фінішному рядку, ні руки, ні ніжки, ніщо, ви працювали протягом 14 годин і ви почуєте: «Марія Колосова, ти залізом». І ви сказали: "Я зробив це." І це божевільне почуття.

Автор: Марія Виноградова, Вера Звигінцева