Якщо ви хочете мати гарний зовнішній вигляд, практика буддійської прострочення частіше.

Життя коротке, проблеми немає. Ми розглянемо способи «лази», що, намагаємось максимально спростити все. І найпростіше, що всі методи відповідають певній концепції. Якщо ви вирішили на напрямку, то всі дороги і доріжки будуть легко підкреслюватися і легко, і призведе до вас до Риму.

Багато жінок просять мене про секрети красивого зовнішнього вигляду. Я кажу переконатися, що місце, яке ви доглядаєте, наповнене свіжою кров'ю і хі. Потім жінки запитують, як отримати свіжу кров. По суті, якщо ви турбуєтесь про частину вашого тіла, то це те, де кров і чи йдуть.

Є два пункти, які повинні бути визначені, один є початковою точкою, другий - кінцева точка маршруту. Кінцева точка, де ви хочете піти. Початкова точка, де ми починаємо нашу подорож. І які засоби перевезення ми вибираємо - це трансфер з рядками або бігом - не важливо. Є багато чудових способів, тому багато людей, які мають щось для вивчення. А якщо ви знаєте, що ви хочете, ви можете знайти в будь-який час безкоштовно їжі.

Ось короткий лист від одного з моїх читачів:

Метод буддійської прострації, що викликає кров для переміщення через великий коло кровообігу, дуже корисний для підтримки свіжого комплексу. Я не навчаюся щодня, іноді тільки раз на два або три дні. Кожен раз. У цій серії я потрапив голову 15 разів. Поступово плями на обличчі почали зникати. Я використовую для занять йоги протягом шести місяців. У йозі, крім того, є багато інвертованих постави, принцип є тим же, що прострація і побиття з шилом. Але, як це здавалося мені, переваги розтягування для обличчя більше. Я раджу всіх жінок, які хочуть мати хороший комплекс, щоб прийняти цей метод.

Я дуже люблю такі листи – простий, спонтанний, щирий і дуже корисний. Багато читачів говорять, що немає нічого у вашій книзі про своє захворювання. Я кажу їсти. Ні, вони кажуть, що я прочитав все і знайшов нічого про себе. Що не знайдено

Якщо у нас була карта, яка говорить про те, де банк знаходиться, де знаходиться лікарня, де школа. І тут знаходиться відділ супермаркету, де в школі зібраний зал ... Ви повинні піти всередині і подивитися у людини.

Автор: Ченд Фужун
Translated from Китаянка by Elena Buyanova