Якщо ви хочете мати гарний зовнішній вигляд, практика буддійської прострочення частіше.

Якщо ви хочете мати гарний зовнішній вигляд, практика буддійської прострочення частіше.

Життя коротке, проблеми немає. Ми розглянемо способи «лази», що, намагаємось максимально спростити все. І найпростіше, що всі методи відповідають певній концепції. Якщо ви вирішили на напрямку, то всі дороги і доріжки будуть легко підкреслюватися і легко, і призведе до вас до Риму.

Багато жінок просять мене про секрети красивого зовнішнього вигляду. Я кажу переконатися, що місце, яке ви доглядаєте, наповнене свіжою кров'ю і хі. Потім жінки запитують, як отримати свіжу кров. По суті, якщо ви турбуєтесь про частину вашого тіла, то це те, де кров і чи йдуть.

Є два пункти, які повинні бути визначені, один є початковою точкою, другий - кінцева точка маршруту. Кінцева точка, де ви хочете піти. Початкова точка, де ми починаємо нашу подорож. І які засоби перевезення ми вибираємо - це трансфер з рядками або бігом - не важливо. Є багато чудових способів, тому багато людей, які мають щось для вивчення. А якщо ви знаєте, що ви хочете, ви можете знайти в будь-який час безкоштовно їжі.

Ось короткий лист від одного з моїх читачів:

Метод буддійської прострації, що викликає кров для переміщення через великий коло кровообігу, дуже корисний для підтримки свіжого комплексу. Я не навчаюся щодня, іноді тільки раз на два або три дні. Кожен раз. У цій серії я потрапив голову 15 разів. Поступово плями на обличчі почали зникати. Я використовую для занять йоги протягом шести місяців. У йозі, крім того, є багато інвертованих постави, принцип є тим же, що прострація і побиття з шилом. Але, як це здавалося мені, переваги розтягування для обличчя більше. Я раджу всіх жінок, які хочуть мати хороший комплекс, щоб прийняти цей метод.

Я дуже люблю такі листи – простий, спонтанний, щирий і дуже корисний. Багато читачів говорять, що немає нічого у вашій книзі про своє захворювання. Я кажу їсти. Ні, вони кажуть, що я прочитав все і знайшов нічого про себе. Що не знайдено

Якщо у нас була карта, яка говорить про те, де банк знаходиться, де знаходиться лікарня, де школа. І тут знаходиться відділ супермаркету, де в школі зібраний зал ... Ви повинні піти всередині і подивитися у людини.

Автор: Ченд Фужун
Translated from Китаянка by Elena Buyanova