174
Від Calvin Klein, що вивели мешканців інтернету!
Рекламодавці вважають, що PR не буває багато, але користувачі вірять інакше. Нещодавно бренд Calvin Klein запустив нову рекламну кампанію на своїй сторінці Instagram, розміщуючи фотографії дівчат у нижню білизну в надзвичайно непохитих позах. Така компанія зумовила різноманітність емоцій, найбільш поширених серед яких був небезпечний. Давайте подивимося на те, що має небезпечні спостерігачі Калвіна Кленіна, які більше 4,8 млн.
Більшість негативних коментарів здобули цю фотографію, зображену 22-річну модель Clara Kristen в нижньому одязі, відома в Instagram як karate_katia.
"Дисмоктування!!!" «Я думаю, що це найрізноманітніших і неоднорідних оголошень я коли-небудь зустрілася.» Люди, відповідальні за його зовнішній вигляд, повинні бути сором'язливими, написав інший абонент В цілому, фото набрало майже 2,5 тис. коментарів і майже 48 тис. осіб відзначили його як подобалося.
Користувачі вивели занадто молодий зовнішній вигляд моделі, що використовується в рекламі, тому вони вважали ці фотографії справжнім скарбом для педофілів.
Інші фотографії рекламної кампанії також не радять користувачів.
Користувачі звинуватили бренд негайного, невідповідного для жінок і псевдо-педофілії
"У бренді можна зробити краще, тому для нього немає, - написав один коментар.
Всі фото цієї рекламної кампанії в Instagram отримали середню частину 50 тисяч вподобань
Ця рекламна кампанія повинна шокувати і привернути увагу громадськості, добре, вона блискучо справляється з цим завданням.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Більшість негативних коментарів здобули цю фотографію, зображену 22-річну модель Clara Kristen в нижньому одязі, відома в Instagram як karate_katia.
"Дисмоктування!!!" «Я думаю, що це найрізноманітніших і неоднорідних оголошень я коли-небудь зустрілася.» Люди, відповідальні за його зовнішній вигляд, повинні бути сором'язливими, написав інший абонент В цілому, фото набрало майже 2,5 тис. коментарів і майже 48 тис. осіб відзначили його як подобалося.
Користувачі вивели занадто молодий зовнішній вигляд моделі, що використовується в рекламі, тому вони вважали ці фотографії справжнім скарбом для педофілів.
Інші фотографії рекламної кампанії також не радять користувачів.
Користувачі звинуватили бренд негайного, невідповідного для жінок і псевдо-педофілії
"У бренді можна зробити краще, тому для нього немає, - написав один коментар.
Всі фото цієї рекламної кампанії в Instagram отримали середню частину 50 тисяч вподобань
Ця рекламна кампанія повинна шокувати і привернути увагу громадськості, добре, вона блискучо справляється з цим завданням.
Як це? Поділитися з друзями
Російський дуб: Молодий бодібілдер виглядає так само, як Arnold Schwarzenegger
Ремонт дизельних двигунів в Москві